[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
留名

你係出面個post見到
唔係出面講
係呢到講做咩
利申 同意先投資earphone

出面d人好似好惡所以潛返入黎9up下就算

HI人巴
Ath ls300 換埋原廠條HD313A iPhone推點睇

Iphone推冇問題
升級線就只係用過上一代athdc5/1.2配im03
個人覺得人聲前左,其他就分別唔大
新嗰條就唔知了
值唔值見人見智

我依家都係傾向買UE900S

可唔可以俾啲意見
買ve8插手機最好

我覺得ak380ss+apple in earD

冇amp點推呀 耳機買100蚊內就夠

我就金磚+小米圈鐵

圈鐵難推 要枱機了

agger,推唔曬,曬左隻耳機

你岩

百零蚊有幾難推呀

原來難唔難推睇幾錢,學到野

btw就算當佢易推都好,你唔可以否定推唔曬依點
如果上枱擴推得足過ak380,即係ak380都推唔曬,即係曬左隻耳機

我都係係其他POST學野架渣
幾千蚊=難推
咁平野一定易推
買ve8插手機最好

我覺得ak380ss+apple in earD

冇amp點推呀 耳機買100蚊內就夠

我就金磚+小米圈鐵

圈鐵難推 要枱機了

agger,推唔曬,曬左隻耳機

你岩

百零蚊有幾難推呀

原來難唔難推睇幾錢,學到野

btw就算當佢易推都好,你唔可以否定推唔曬依點
如果上枱擴推得足過ak380,即係ak380都推唔曬,即係曬左隻耳機

我都係係其他POST學野架渣
幾千蚊=難推
咁平野一定易推

CM果堆笑而不語
用緊sony a17,想換部有balanced output 既dap. headphone 有fx850,z5, Nova,有咩好推介?
冇錢買黑磚
大概3000 至4000
用緊sony a17,想換部有balanced output 既dap. headphone 有fx850,z5, Nova,有咩好推介?
冇錢買黑磚

dp100
冇錢買黑磚

忍多兩個月上黑磚
想問下有乜嘢4.4 mm平衡線值得推介,大概$2000咁上下 , ve4 to 黑磚
其實好矛盾,知黑磚好,但有時又會想用MOOV
原來美國仲未開始賣黑磚
moov係乜野?係咪同Spotify 差唔多?
原來美國仲未開始賣黑磚
moov係乜野?係咪同Spotify 差唔多?

不過講QUALITY 唔會夠黑磚黎,事關女朋友都會想聽佢既歌,而佢就係同MOOV 去DOWN 歌

你係出面個post見到
唔係出面講
係呢到講做咩
利申 同意先投資earphone

出面d人好似好惡所以潛返入黎9up下就算

HI人巴

有1a仲有冇必要上黑磚

有paw gold仲有冇必要上金菊
get錯屌細力d
有1a仲有冇必要上黑磚

get錯屌細力d

x1a咋?
有1a仲有冇必要上黑磚

get錯屌細力d

x1a咋?

如果X1a 應該一比較就知有冇必要兩部咁唔同
新手有野想問
話說我兩個月前喺肥花買左部日水300r(賣家喺日馬買),一路用得好地地,直到前幾日無啦啦壞左,好似壞左底板(卡喺android個開機畫面+入唔到recovery mode),想問下有冇邊度有得整?

有冇巴打答到我?
新手有野想問
話說我兩個月前喺肥花買左部日水300r(賣家喺日馬買),一路用得好地地,直到前幾日無啦啦壞左,好似壞左底板(卡喺android個開機畫面+入唔到recovery mode),想問下有冇邊度有得整?

有冇巴打答到我?

好似有人答咗(返日本整)買水貨香港多數唔保,有呢啲風險
新手有野想問

有冇巴打答到我?

我見拎去日本整好似幾麻煩下,想問下先達果D會唔會有得整?
新手有野想問

有冇巴打答到我?

你敢比 佢都未必敢接
有1a仲有冇必要上黑磚

get錯屌細力d

x1a咋?

係x1a
去dma試下先
有1a仲有冇必要上黑磚

get錯屌細力d

x1a咋?

係x1a
去dma試下先

想試耐D 去sony store會少人d
Ath ls300 換埋原廠條HD313A iPhone推點睇

Iphone推冇問題
升級線就只係用過上一代athdc5/1.2配im03
個人覺得人聲前左,其他就分別唔大
新嗰條就唔知了
值唔值見人見智

我依家都係傾向買UE900S

可唔可以俾啲意見

自己出去試la 鍾意咪買
新手有野想問

有冇巴打答到我?

有冇試過拎張sd卡出黎再開過機?
強制關機再開都唔得?
新嗰隻fapear七萬五羊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞