[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

唔夾咪再換
黑磚二手價唔差

我諗我會照去WM1A. 呢部都幾好評,唔得到時蝕少少換左佢,多謝各位巴打

巴打百記幾時有貨?

今日呀,等緊佢係其他鋪拎貨過黎

4月頭係8/F買8870

頂佢,幾舊水都厄我

8/f 係邊到?

友誠
Btw點解唔問下D字頭?再平多幾舊喎

我諗我會照去WM1A. 呢部都幾好評,唔得到時蝕少少換左佢,多謝各位巴打

巴打百記幾時有貨?

頂佢,幾舊水都厄我

8/f 係邊到?

友誠

分期就沖左去,岩岩佢打比我話貨到左

百記9200。恆生分到24個月,我見分到期就9沖左

你幾時買 尋日問過百記8800

我一個鐘前落左訂等佢飛貨,有折定原價8800..?

問過話最低做到8800ll

一陣碌卡問多次先,唔係貴4舊

唔試埋Plenue 2
利申打手

利申我隻耳機未到手,我純睇comment 而去馬 有無兩部機既評價

持有18+覺得P2好正 但未試過WM1A

p2邊度有得試?

高登master pro經過好似有
https://www.massdrop.com/buy/nuforce-dac80/

2.6k左右既NuForce DAC80點睇

巴打百記幾時有貨?

頂佢,幾舊水都厄我

8/f 係邊到?

友誠

貨已拎,我加入黑磚大家庭了

問左sales,8880 應該係一炮過比就有300蚊回贈,9180-300 =8880,我用左100 cash dollar 後加分期就做到8980,想買既可以參考下數字

巴打百記幾時有貨?

頂佢,幾舊水都厄我

8/f 係邊到?

友誠

貨已拎,我加入黑磚大家庭了

問左sales,8880 應該係一炮過比就有300蚊回贈,9180-300 =8880,我用左100 cash dollar 後加分期就做到8980,想買既可以參考下數字

想問小小嘢,我條um1啱啱壞左而家想upgrade 筆直2k內
睇左第一版同做左少少research,想搵條同UM1差唔多特點嘅係咪SE425?
我聽慣左UM1呢種人聲比較出嘅,但唔好好似UM1咁零bass,SE425會唔會係好選擇?定有其他推介?
唔該晒

聽男聲 pop song為主,thank you

就425啦,正呀

好嘅

突然又見左隻se900s啱筆直,佢同se425比嘅話我應該揀邊隻好
想問小小嘢,我條um1啱啱壞左而家想upgrade 筆直2k內
睇左第一版同做左少少research,想搵條同UM1差唔多特點嘅係咪SE425?
我聽慣左UM1呢種人聲比較出嘅,但唔好好似UM1咁零bass,SE425會唔會係好選擇?定有其他推介?
唔該晒

就425啦,正呀

好嘅

突然又見左隻se900s啱筆直,佢同se425比嘅話我應該揀邊隻好

巴打 我放緊um pro30 westone聲底
唔該晒

就425啦,正呀

好嘅

突然又見左隻ue900s啱筆直,佢同se425比嘅話我應該揀邊隻好

btw ue900s好似戴得冇咁舒服?
唔該晒

就425啦,正呀

好嘅

巴打 我放緊um pro30 westone聲底

唔啦 thanks
唔該晒

就425啦,正呀

好嘅

突然又見左隻ue900s啱筆直,佢同se425比嘅話我應該揀邊隻好

自己感覺最實際 但叫你衝425就
唔該晒

就425啦,正呀

好嘅

sony n3ap?
唔該晒

就425啦,正呀

好嘅

sony n3ap?

可以試埋呢個
終於去試左木星 仙女個啲 用ak300 但無啲巴打講到咁正 究竟係咪我木耳 定係我sources 有問題
你地隻灰鸝嘅齒音勁唔勁? 煲幾耐會冇?
聽到好唔舒服
終於去試左木星 仙女個啲 用ak300 但無啲巴打講到咁正 究竟係咪我木耳 定係我sources 有問題

AK300唔易夾earphone, 因為聲底太柔(個人意見)

好似強姦緊對耳
唔該晒

就425啦,正呀

好嘅

sony n3ap?

可以試埋呢個

因為我係外國冇得試
你地隻灰鸝嘅齒音勁唔勁? 煲幾耐會冇?
聽到好唔舒服

俾d耐性啦 過一百粒鐘會好好多
有時可能係player嘅問題
部黑磚煲咗同未煲真係爭好遠 啱啱買返嚟真係衰聲得好緊要, 啲人聲好乾有又冇乜立體感,宜家啲聲好有層次感,同埋啲人聲好滑
前排買左se535黎試 真係好正
有沒咩player推薦
部黑磚煲咗同未煲真係爭好遠 啱啱買返嚟真係衰聲得好緊要, 啲人聲好乾有又冇乜立體感,宜家啲聲好有層次感,同埋啲人聲好滑

我到都而家都覺得乾
買了3個月多啲。
有沒咩player推薦

以前試過配DX90,唔錯。依家可以試吓配DP100

我到都而家都覺得乾
買了3個月多啲。

佢聲稱要煲二百個鐘
有沒咩player推薦

Ak380
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞