[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
ve係咪無得升級啦?

你想點升
有無tg gp?
有無tg gp?

唔入gp好撚過
唔識問下野都唔比 google到唔洗問啦
當正自己大撚哥話踢就踢
各位大哥,想問下fitear monet17 係唔係唔駛換線?
各位大哥,想問下fitear monet17 係唔係唔駛換線?

睇自己需要既姐
你會期望買隻耳機返黎唔岩自己 要換黎換去咩?
ve係咪無得升級啦?

你想點升

2升5

睇自己需要既姐

聽耐左,想換條線升級,但聽講話換完重衰,睇黎都係要親身去試下.
啱啱到手咗 Philips SHP9500 同 Final Heaven III, 試咗陣聲, 返去出聽後感

(SHP9500: 499RMB + shipping
(Final Heaven III: 69.99USD + shipping

P.S. 對SHP9500戴上耳, 一開首歌試, 我開行粗口屌philips屌足四首歌時間先放得返低對 headphone

9500抵玩呀

求Heaven 3食評

我仲試真緊, final個bam技術怪怪地, 開頭一帶上耳好矇好失望, 不過聽真啲好似分析力又唔差 我準備用佢同ER4SR同RE-00做AB

BTW 聽講Heaven III = Heaven IV, 不過係massdrop exclusive

你er4s 用咩amp
用cmoy頹玩左幾年想搵番部正常少少

xDuoo XD-05

BTW er4sr 係新版 er4s, impedance 改低咗, 易推好多

我舊版

aroma a10
用緊er4b
ve係咪無得升級啦?

你想點升

2升5

好似要補成皮野wo
整多隻啦
ve係咪無得升級啦?

你想點升

2升5

好似要補成皮野wo
整多隻啦

whatapp 問下代理lo
想問問係唔係有巴打會整整個耳機推介LIST?

想更新下,不過香港ath又未出ls系列,im系列又話停左,都唔知寫邊樣好
同埋有堆新野都未試過

睇自己需要既姐

聽耐左,想換條線升級,但聽講話換完重衰,睇黎都係要親身去試下.

換銅會耐聽d 隻野原本都幾刺耳下
Massdrop 有AAW a3h pro 一圈兩鐵cm 耳機
280美金 好似幾抵

aaw圈鐵混合我自己覺得麻麻地,唔太調和咁
淨係聽電音嘅話應該會啱啲嘅
UE900S $1000 全新9唔9沖好

邊到有?
有興趣

睇自己需要既姐

Thx! 另想問下除左dma,邊度有fitear線試?

睇自己需要既姐

主要係dma同right shop比較多fitear頭
其他少得好緊要
Massdrop 有AAW a3h pro 一圈兩鐵cm 耳機
280美金 好似幾抵

果隻咩聲底 香港有冇得試
有無tg gp?

唔入gp好撚過
唔識問下野都唔比 google到唔洗問啦
當正自己大撚哥話踢就踢

我都唔明點解啲人踢你
想拉返你入去講返,不過無入到

睇自己需要既姐

本身條007已經好正
最近想買條2.5 定係直改好

睇自己需要既姐

本身條007已經好正
最近想買條2.5 定係直改好

已經原裝007線換左2.5頭
280美金 好似幾抵

果隻咩聲底 香港有冇得試

星際2樓間in custom pro應該有demo?

睇自己需要既姐

星際210
有幾條無雙既fitear頭
LM
呢排無乜新目標
繼續uerm

睇自己需要既姐

星際210
有幾條無雙既fitear頭

無雙係咩來?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞