[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
前排買左se535黎試 真係好正
有沒咩player推薦

買左黎試,有錢真好

買返黎試先試得清楚
點解好似冇人講ONKYO隻IE-C3咁
無知一問。
大家喺邊到下載/買歌曲,傳入個播放器到?
啱啱新手開始玩,之前用開手機聽。
之後上網搵好多都喺教點樣喺youtube轉載,但聽咗幾日覺得好辛苦。
跟住唸住喺itune到買歌,但睇過淨喺用手機先聽到,入唔到落播放器。
上網有介紹過啲無損音樂下載,但因為用大陸嘢,唔咁亂試。
最後決定上嚟問下有無介紹。下載/買都得。

onkyo耳機比較少人講
隻e900m以前都幾多人講 而家冇人推
無知一問。
之後上網搵好多都喺教點樣喺youtube轉載,但聽咗幾日覺得好辛苦。
跟住唸住喺itune到買歌,但睇過淨喺用手機先聽到,入唔到落播放器。

補充: Sony a35 +Ma750i
入門個門口都未到
無知一問。

買cd自己rip

我其實等緊佢隻和樂器大耳牛
好似唔錯咁

我其實等緊佢隻和樂器大耳牛
好似唔錯咁

唔識大耳牛 不過隻ie-c3呢度有巴打買過
話聲底似334
我自己覺得對耳機好肉酸 冇乜興趣
無知一問。

買cd自己rip

搵到喇,真心唔該曬
無知一問。

買cd自己rip

搵到喇,真心唔該曬

中文就moov?
日文就mora
等隻ve6xc silver 等到望穿秋水

德國工藝真係磨練人心

德國工藝真係磨練人心

等多兩個月啦
大鑊啦 幾千蚊買個耳機返嚟插落去手機到聽 發覺同埋30幾蚊嗰啲耳機差唔多聲

德國工藝真係磨練人心

等多兩個月啦

我隻ve6xc由整耳模計,等咗一個半月

德國工藝真係磨練人心

等多兩個月啦

ve標準好似係兩個月

德國工藝真係磨練人心

等多兩個月啦

ve標準好似係兩個月

之前好似話有個巴打ve5整左3個半月?

德國工藝真係磨練人心

等多兩個月啦

ve標準好似係兩個月

完成耳模3月11,就來個半月,就來⋯

德國工藝真係磨練人心

等多兩個月啦

ve標準好似係兩個月

3個半月
我都等左1個月多啲 有排先到
http://www.soekris.dk/dac1541.html
終於唔撚駛煩住諗買板DIY好定買成品機好
大鑊啦 幾千蚊買個耳機返嚟插落去手機到聽 發覺同埋30幾蚊嗰啲耳機差唔多聲

買左邊隻?
新手想買大約一千蚊入耳
睇完第一版介紹之後想買S2 因為佢外型最好
想問下 bose同soul 既耳機一千蚊既價錢係咪都係麻麻?
Thanks!
想問小小嘢,我條um1啱啱壞左而家想upgrade 筆直2k內
睇左第一版同做左少少research,想搵條同UM1差唔多特點嘅係咪SE425?
我聽慣左UM1呢種人聲比較出嘅,但唔好好似UM1咁零bass,SE425會唔會係好選擇?定有其他推介?
唔該晒

聽男聲 pop song為主,thank you

就425啦,正呀

好嘅

突然又見左隻ue900s啱筆直,佢同se425比嘅話我應該揀邊隻好

btw ue900s好似戴得冇咁舒服?

sony n3ap?

可以試埋呢個

因為我係外國冇得試

ue900 我自己就唔會點推薦,其他2隻都ok嘅

唔該晒巴打,應該入手se425

德國工藝真係磨練人心

等多兩個月啦

ve標準好似係兩個月

3個半月
我都等左1個月多啲 有排先到

11個星期

買左邊隻?

音源?
照舊開心320k?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞