[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

你係出面個post見到
唔係出面講
係呢到講做咩
利申 同意先投資earphone

出面d人好似好惡所以潛返入黎9up下就算
拎一皮買隻耳機先, 遲下唔夠喉再買PLAYER有冇衝突
式者買黑磚推EARPOD先, 遲下有錢再買靚耳機
點都好過500, 1000, 2000, 4000, 8000 咁樣幾何級數咁慢慢換
或者買黑磚推EARPOD先, 遲下有錢再買靚耳機
點都好過500, 1000, 2000, 4000, 8000 咁樣幾何級數咁慢慢換
其實都係睇下自己滿唔滿足嘅啫
式者買黑磚推EARPOD先, 遲下有錢再買靚耳機

識玩既都係咁玩
耳牛另計

1001記得開post好嗎
買ve8插手機最好
買ve8插手機最好

我覺得ak380ss+apple in earD
買ve8插手機最好

冇amp點推呀 耳機買100蚊內就夠
屌 早知遲多個月先整cm啦
Ve8好靚
買ve8插手機最好

我就金磚+小米圈鐵
買ve8插手機最好

我就金磚+小米圈鐵

圈鐵難推 要枱機了
有冇巴打可以分享下邊到有得買hi res歌?
我見e-onkyo買hi res歌又要整日本vpn,又要申請樂天ac。有冇咩方法唔洗咁煩?
麻煩各位了
買ve8插手機最好

我就金磚+小米圈鐵

圈鐵難推 要枱機了

agger,推唔曬,曬左隻耳機
有冇巴打可以分享下邊到有得買hi res歌?
我見e-onkyo買hi res歌又要整日本vpn,又要申請樂天ac。有冇咩方法唔洗咁煩?
麻煩各位了

mora有an機既話down app vpn都唔洗
有冇p2用家會用佢個eq
買ve8插手機最好

我就金磚+小米圈鐵

圈鐵難推 要枱機了

你岩
買ve8插手機最好

我就金磚+小米圈鐵

圈鐵難推 要枱機了

你岩

百零蚊有幾難推呀
仆街VE依家咩型號都冇得update
明明佢以前升級都係直接整過隻新
以後唔買VE

利申有VE6XC已訂VE8

巴打係邊到仲有貨
仆街VE依家咩型號都冇得upgrade
明明佢以前升級都係直接整過隻新
以後唔買VE

利申有VE6XC已訂VE8

太嬲SORRY

巴打買咗?
買ve8插手機最好

我就金磚+小米圈鐵

圈鐵難推 要枱機了

你岩

百零蚊有幾難推呀

原來難唔難推睇幾錢,學到野

btw就算當佢易推都好,你唔可以否定推唔曬依點
如果上枱擴推得足過ak380,即係ak380都推唔曬,即係曬左隻耳機

巴打買咗?

冇買 玩左姐
聽左幾首歌 轉晒果50幾種effect
都係normal最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞