[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
各位300r巴打有冇用套或者mon貼
小弟咩都冇就咁搵個袋仔入住
香港邊到有套賣

protection sheet ,無套
問多次巴打們
x1a 或者300r 配仙女 底噪明唔明顯
係外國冇得試

300r 配仙女 底燥唔明顯
上次試既經驗
問多次巴打們
係外國冇得試

上次試既經驗

開spotify另計
前個排im02條原廠線斷左搞到左邊無左聲
想買條平靚正既耳機線 但想好過原廠本身個條
ching有咩好推介
想放左部x1a佢
有條labkable 銅銀2.5mm平衡線,2千$,想放左佢or換條3.5mm ,有冇人有興趣

咩頭?
用緊UERR+300r 想換返條2.5mm 線玩下,筆直2000左右,有無好介紹
有無巴打用緊Onkyo GRANBEAT DP-CMX1??
可唔可以用bluetooth connect iphone做輸出?
問多次巴打們
係外國冇得試

巴打諗住係官網買?
想放左部x1a佢

你想upgrade?
其實我想問下用player ge 各位係點樣入歌?係咪每次都要買碟黎?同埋用咩software? 最後想再問埋ak 新個部kann 質素點?考慮緊買黑磚or kann, thx

可以買碟RIP,亦可以去HDTracks/Mora買hi-res file。部分DAP有得用Streaming平台(Moov/Tidal)
KANN有個著名AK fans(人稱譚小朋友)試過後聲稱靚聲過黑磚,但實際係咪真係咁好就要KANN正式有demo unit派街後先可以作定論。
想放左部x1a佢

你想upgrade?

Yes 諗緊換邊部 想玩4.4
想放左部x1a佢

你想upgrade?

放幾多
想放左部x1a佢

你想upgrade?

放幾多

留tg?
想放左部x1a佢

你想upgrade?

放幾多

留tg?

https://t.me/TempleTSW
8樓打手 長毛?
問多次巴打們
係外國冇得試

上次試既經驗

開spotify另計

VALOQ加仙女
有冇巴絲打用緊AKG N30 N40

2500~3000 蚊樓下有什麼好inear推薦??

之前用535 , 而家用緊N40
三頻都平均地好, 配條銅線, 我覺得好過535 tim
只係隔音差D, 但D 聲open d law
300r播唔到ape檔可以點搞 用其他軟件播會唔會影響到個音質
jvc 隻 fw01 係咪正過 fx1200 好多?
8樓打手 長毛?

邊個搵佢
是咁的
我想問下4000$
iPhone 6s Plus l直推 聽Spotify
西方Pop music 華語歌多
應該買咩耳機好
一,二手都得
對campfire orion右邊mmcx 接口好似接觸不良, 過咗保養可以去邊到整?
對campfire orion右邊mmcx 接口好似接觸不良, 過咗保養可以去邊到整?

呢個係唔係mmcx 既唔好處,可以轉令到佢好易蝕

呢個係唔係mmcx 既唔好處,可以轉令到佢好易蝕

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞