搵工搵到好迷茫 (9)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
又冇call
追下post睇到好頹

下年grad嘅八大哲學狗...
追下post睇到好頹

有無諗住做乜?
我都識人讀philo 考紀律部隊
追下post睇到好頹

享受埋最後嘅大學生活啦
沒call!~ 又沒咩工好send

呢兩個星期都係咁, 係咪因為月尾?
利申: 鳩估, 我都諗唔到有咩關係
追下post睇到好頹

有無諗住做乜?
我都識人讀philo 考紀律部隊

只求普通文職 暑sem準備考aco
相隔半年再有工in
今日見左份以為係文職點知要sell野做cold call
係咪細公司冇純文職既位?都要幫手sell野見客
新人唔識野唔好屌太大力
新人唔識野唔好屌太大力

實有post係唔駛sell客㗎,不過你而家搵緊嘅係咩文職先 驚自爆都可以講大概啩
新人唔識野唔好屌太大力

實有post係唔駛sell客㗎,不過你而家搵緊嘅係咩文職先 驚自爆都可以講大概啩

我都係想搵普通文職
見有請行政助理就send
但見左兩份其實都係半sale半文職咁,因為都唔係大公司
過兩日in電視台scriptwriter 佢要我帶laptop去做writing test 好擔心
LM
過兩日in電視台scriptwriter 佢要我帶laptop去做writing test 好擔心

咩電視台連電腦都唔提供

咩電視台連電腦都唔提供

應該係亞視

咩電視台連電腦都唔提供

應該係亞視

你搵工搵成點

咩電視台連電腦都唔提供

應該係亞視

外國架

咩電視台連電腦都唔提供

應該係亞視

你搵工搵成點

食哂屎
可唔可以救下我

咩電視台連電腦都唔提供

應該係亞視

你搵工搵成點

食哂屎
可唔可以救下我

絲打想搵咩工呀?

咩電視台連電腦都唔提供

應該係亞視

你搵工搵成點

食哂屎
可唔可以救下我

絲打想搵咩工呀?

爸打黎
新人唔識野唔好屌太大力

我都係想搵普通文職
見有請行政助理就send
但見左兩份其實都係半sale半文職咁,因為都唔係大公司

其實係唔係要成日追數先

body check
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞