《我用廣東話征服世界》新手 自行選擇甜度 2

960 回覆
91 Like 5 Dislike
一間
樓主
天叔拍一拍鳩膊頭笑說:「後生仔~你叫咩名啊?」
鳩撥開天叔隻手說:「鳩啊,上官鳩。」
天叔突然皺起眉頭說:「姓上官⋯?」
「真係少見~」
鳩無心情同依個副首領糾纏落去,就拖住禮行說:「我地仲未探你媽咪喎。」
禮行突然醒起:「係喎⋯天叔,我去探媽咪先啦~一間再傾啦。」
天叔微笑點頭:「你地去啦,我都差唔多走啦。」
然後就轉身去執返啲嘢。
「拜拜~」禮行揮一揮手就拖住鳩繼續行。

佢地兩個去到墓前就放低摘花然後抹一抹墓碑的塵埃。
鳩笑說:「你同媽咪都幾似樣喎~」
禮行撥一撥啲雜草就坐到地上:「似咩?我覺得我靚女啲喎~」
鳩又有樣學樣坐落地上,說:「咁你係我女朋友,一定最靚架喎~」
禮行微微一笑,然後問:「咁我靚定嗰個童童靚啊?」
鳩頓時掙大眼睛,嚇咗一跳。
心虛地說:「做咩咁問啊~緊係你靚啲啦⋯⋯」
禮行凝望著草地低聲地說:「呃人啦你⋯⋯我知你最鍾意都係佢嘅⋯⋯」
鳩瞄一眼禮行,感覺禮行最近有點奇怪。
鳩突如其來諗到啲嘢就說:「其實呢⋯童童有咗BB⋯⋯」
禮行沒有很大反應,低著頭粒聲唔出。
「我好鍾意你⋯⋯都好鍾意佢,所以⋯不如你⋯⋯」
禮行臉上流出一滴淚光,但依然一言不發。
「要分手了嗎⋯?」禮行心諗。

「不如你⋯⋯搬去我屋企住啊⋯⋯」鳩笑說。
禮行意想不到鳩居然唔係講分手就愕然了,皺着眉頭問:「你⋯講咩話⋯?」
鳩接著說:「咁童童依家有咗BB,咁我就要用多啲時間去陪佢,但係咁咪會少見咗你囉。」
「所以如果你搬埋嚟一齊住,我咪可以見多啲你囉!」
禮行滿臉黑人問號心諗:「咩⋯料⋯⋯」
鳩搭著禮行膊頭說:「我應承過你會同你一世架嘛!點可以因為童童有BB就少見咗你呢~」
禮行心諗:「依條友講緊咩啊⋯⋯」
鳩搖一搖禮行情深意重地問:「禮行~一齊住好無啊?」
禮行嚇得傻呆地問:「你我童童三個住?痴線啊你?」
鳩望著禮行笑說:「童童一早知你啦~仲感覺好似無乜所謂。」
禮行驚訝問:「吓?咁大方⋯⋯」
鳩點點頭:「我都覺~佢依家仲同林海欣好Friend 喎~」
禮行又驚訝多次「林海欣!?」
鳩揞住嘴心諗:「仆街啦⋯⋯」
禮行反了個白眼,已經估到咩事。
鳩尷尬地笑一笑,禮行突然伸手用力捏住鳩臉豬登:「喂!仆街仔,你仲有幾多嘢暪住我!?」
有了
白痴鳩玩自爆
《我用廣東話征服世界所有囡囡》
有興趣咪做囉
4p多糖唔該
「吓!?你講真架?」禮行感覺成件事很難以置信。
「係真架。廣東話言靈可以改變現實五分鐘。」鳩一臉認真地說。
禮行皺起眉頭疑惑地沉思緊,原來林海欣係知道依件事所以先俾人追殺⋯⋯
「咁⋯如果我噴咗香水都可以?」禮行好奇問。
「得架!不過依件事唔好俾其他人知喎。」鳩再三叮囑禮行。
禮行反了下白眼:「你當我似你咁傻咩~」然後伸出手掌笑說:「咁支香水依家係邊啊?攞嚟試下~」
鳩搖搖頭:「唔係我到,係林海欣到~」
「車~~~咁算啦」禮行不屑地瞄著鳩,然後又諗起啲嘢。
「喂⋯⋯咁首領係咁叫人收集舌頭係想做乜啊⋯?⋯⋯乞嗤!」
一陣涼風吹過,禮行感覺有啲凍。
鳩即刻擔心得把外套脫下披到禮行身上:「點啊你?不如我地返去先?」
禮行淘氣地說:「好啊,不過你行開一陣先,我要同媽咪傾密偈。」
鳩笑一笑就聽話行去一邊等禮行。

依個時候童童同林海欣一齊煲緊劇,睇到一半就有啲肚餓。
「童童~你想唔想食嘢啊?」
「好喎~有咩食啊?」
「打俾鳩問吓佢係邊先~」林海欣狡猾地說。
「嗯~~~」童童揞住嘴暗暗嘴笑。

「喂~~~」鳩接起電話。
「鳩~幫我地買嘢食啊~」林海欣嬌嗲咁講。
鳩諗都無諗即刻答應:「好啊~想食咩啊?」
林海欣揞住電話問童童食咩嘢。
「菠菜芝士通粉~~~」童童拍一拍肚腩仔大嗌。
「兩個啦!」林海欣笑說。
鳩都有啲肚餓:「好啊~咁我一間買返埋啦~」
「嗯!」嘟。
鳩放返部電話嘅時候突然醒起啲嘢。
「啊⋯!我好似無晒錢係身喎⋯⋯」
「鳩~行得啦~」禮行傾完計之後就過返嚟搵鳩。
「嗯⋯⋯」鳩一副心事重重嘅樣,心諗兩手空空返去實俾人鬧死。
禮行拖住鳩返到電單車,鳩膽粗粗咁問:「禮行⋯有無一百蚊借住嚟先啊?」
禮行皺一皺眉:「做咩啊?」
鳩尷尬地摸一摸頭:「我要買嘢食俾佢地⋯⋯」
禮行即刻冷著臉說:「無啊!」
事實上禮行都真係無,因為無帶銀包。
鳩唔知死又說:「咁不如我地返明宴會攞啊!」
禮行聽完嬲爆爆捉住鳩衫領怒斥:「你嘅意思係叫我返屋企攞錢出嚟俾你買嘢食俾佢地啊?」
鳩嚇得腳都軟埋,攬住禮行哀求著:「求你啦~我兩手空空返去死梗架⋯⋯」
禮行似乎唔受依套:「食屎啦你!同我死遠啲啊!」然後就攞起車匙上車。
鳩望一望禮行今日著嘅運動褲突發奇想,從背後攬住禮行條小蠻腰。
禮行唔耐煩問:「又想點啊?」
鳩把手伸到禮行嘅衣服裏說:「我呢想~」
禮行頓時察覺到異樣:「喂⋯伸返隻手出嚟⋯⋯」
鳩輕輕摸一摸禮行肚腩仔,然後雪一聲就攝咗隻手入禮行褲子裏。
「喂吖⋯你做咩啊!?」禮行㩒住鳩隻手嗌著。
鳩隻手伸入禮行內褲裏巢弄著她下體,手指在禮行嘅恥毛遊走到小穴,輕輕地玩弄著。
「嗯⋯唔好啦⋯街嚟架⋯⋯」禮行想拔走鳩隻手,但身體又發不出力。
黏糊嘅液體流到鳩嘅手指上,果然禮行下體都很敏感。
「啊⋯⋯唔好再整啦⋯!返到去先啦⋯⋯」禮行身體抖動得很,但小穴流了不少噯液。鳩淫笑一聲把禮行條褲連底褲脫下一半,白滑嘅屁股都露咗出來。
「呀⋯!俾人見到點算啊⋯!」禮行細細聲說,連忙著返條褲。
鳩望一望周圍放心說:「無事架⋯咁夜都無人⋯」然後就快手將禮行條褲拉返落嚟。
禮行都反應唔切就俾鳩脫去褲子:「哎呀⋯!」
鳩攬住禮行用身體幫她遮掩屁股,前面都有電單車,所以禮行不至於光著屁股在路邊,但依然好驚有人行過見到。
「鳩⋯返去先搞啦⋯⋯依到唔得啊⋯⋯」禮行慌張地說。
鳩伸手撫摸著她小穴笑說:「你唔好生人唔生膽啦~~~」
禮行皺起眉頭說:「死開啦你⋯你先生人唔生膽啊⋯⋯」
鳩伸手指輕輕插入小穴,噯液暖暖的包住指尖。
「嗯⋯⋯嗯⋯⋯喂吖⋯」禮行抖動著身體,淫水不斷流出嚟流到大髀上。
鳩第一次野戰緊張得時不時望一望周圍,見無人係到就脫下褲子把肉棒攞出嚟。
禮行舒服得扶住電單車,突然一根硬物頂住小穴。
「喂⋯!真係係到搞啊⋯?」禮行驚心步步,眼睛左望右望。
「都無人見到。」鳩說完就插咗入去。
「嗯⋯⋯」禮行舒服得叫了一聲。然後感覺屁眼一陣涼涼的感覺。
擰轉頭一望,原來鳩辦開了她的屁股欣賞著肉棒插小穴的畫面。
「喂吖⋯!唔好係到睇啦⋯⋯好⋯好無安全感啊⋯⋯」禮行羞恥得揞住屁眼。
鳩溫柔一笑撥開禮行隻手,掙大眼看。禮行只好難為情的被鑑賞著又提防有人行過。
佢地兩個就係電單車旁邊魚水之歡,鳩都驚有人行過所以就抽插得比平時快咁多。
可能是太刺激的關係,禮行的淫水流得像小便一樣,從大髀內側流到鞋子裏。
「嗯⋯嗯嗯⋯⋯唔得啦⋯⋯」禮行小穴熱得很,扶著電單車呻吟著。
鳩越來越快的抖動肉棒:「嗯⋯就射啦⋯⋯」,暖暖的肉壁緊緊吸啜肉棒。
「吖⋯唔好射入去⋯⋯」禮行叫道。
突然有把車的引擎聲,越來越近。
禮行嚇得望著鳩:「喂⋯!有人啦⋯!」
鳩輕快的郁動肉棒在射精邊緣,都準備要把肉棒拔出來,但突然被嚇一嚇居然忍不住射咗入去。
禮行愕然:「喂⋯⋯咩嚟架⋯⋯⋯」
鳩喘不過氣來連忙把肉棒拔出來,而精液就在禮行小穴裏流出來。
「我⋯我好似射咗入去⋯⋯⋯」鳩都估唔到會洩漏。
禮行怒瞪著鳩:「你講咩話⋯!?」
車子聲越來越近,禮行先不管怎樣都把褲上著返先。
鳩白濁的精液還留在禮行的褲子裏。
眼瞓所以無執過就出咗,如果有錯字或睇唔順就sorly 先
今次真係要用言靈墮胎啦掛
射埋 林海欣 咪可以一年抱三件
全部同一年生 鳩點湊咁多個
「一間先同你算帳!」禮行嬲爆爆著返好條褲,鳩射完就進入聖人模型。
開始懺悔自己嘅一時糊塗,心疚不已:「對唔住啊⋯⋯我真係唔小心⋯⋯」
禮行瞪著啲鳩:「唔小心?有咗係咪你生啊?」
鳩低著頭成隻死狗咁,希望禮行原諒。
禮行無奈地說:「唉⋯上車啦⋯⋯」然後開動車匙。
鳩高興的跳上車。禮行見到每次鳩傻更更嘅樣都總係嬲不下去。

禮行很嗱嗱臨回到明宴會就即刻沖涼洗乾淨私處。
鳩坐到床邊等待禮行大人出嚟判刑。
「喂!幫我攞毛巾!」禮行大聲呼喝,因為急忙嘅關係禮行咩都無攞直接衝入去沖涼。
「係嘅大人。」鳩乖乖地聽話,就行去攞毛巾交俾禮行。
禮行盯住鳩:「仲有胸圍底褲啊!」
「係嘅係嘅。」鳩好似個僕人一樣。

禮行沖完涼出嚟就叫鳩坐定定,然後又周圍搵嘢。
鳩好奇問:「咦,搵緊咩啊BB?」
禮行突然激動起上嚟:「咪叫我做BB啊!一間真係有BB我斬死你啊!」
鳩嚇咗一跳即刻改口:「叫老婆先啱!老婆好聽啲。」
禮行反了個白眼然後伸手攞咗把刀出嚟,又是上次那把餐刀。
More
禮行把刀放到鳩頸邊:「你講⋯!你係咪想搞大我個肚?」
鳩猛咁搖頭:「唔係啊⋯⋯真係忍唔住先射咗⋯⋯」
禮行瞇著眼:「忍唔住?你就係咁搞大童童個肚啊?」
鳩心虛得唔敢說話,閉著眼睛點一下頭。
禮行無奈得嘆一口氣,就收起把刀。
「我要自己冷靜下,你走啦!」
鳩關心地問:「咁⋯我聽日再嚟搵你啊。」
「是但你啦~」禮行坐喺床邊拎起風筒準備吹頭。
鳩醒目啦今次,靠到禮行旁邊凝望著佢。
禮行感覺奇怪就疑惑地問:「做⋯做咩啊?」
「我幫你吹頭啊。」鳩微笑一聲就攞走禮行手上嘅風筒。
禮行有點臉紅尷尷尬尬:「唔⋯唔洗啦⋯⋯」不過感覺都幾開心。
鳩開著風筒就溫柔咁從髮尾慢慢吹到頭,禮行就低著頭粒聲都唔出。

「啦~吹好啦~」鳩笑一笑:「係咪好叻呢~」
禮行瞄一眼鳩:「懶叻啦你⋯⋯」
「你⋯係咪成日幫佢地吹頭架⋯⋯?」
鳩擰頭說:「唔係喎⋯我好少幫佢地吹頭架~見係你架咋~」
「哼⋯算你啦⋯⋯」禮行嘴巴微微上揚有點開心。
鳩錫一啖禮行面珠登,溫柔說:「咁我走先啦~」
禮行又偷瞄一眼鳩,然後嘆了一口氣:「係咪要錢啊⋯⋯」
鳩一聽到錢雙眼發光,即刻笑起上嚟:「嗯⋯⋯一百蚊夠架啦!」
「咁你自己攞啦⋯⋯我瞓覺啦⋯⋯」禮行指一指銀包,然後就躺落床上。
鳩笑很非常狡猾,就拿了一百蚊。
臨走前就還幫禮行蓋上被子,關了燈。
做咩唔學茉里奈去買避孕藥食
鳩離開明宴會就去到間西餐廳,剛好餐廳仲未閂門。
鳩就行去買嘢食:「唔該~要兩個波菜芝士通粉~」
「咦?上官鳩⋯?」一把熟悉嘅男仔聲。
鳩抬頭一望,原來係個撚樣啊豪。
「哈佬⋯⋯⋯你係到嘅?」鳩有啲疑惑問。
啊豪笑說:「我係到返工嘛~你要啲咩話?」
鳩R一R頭又重複一次:「兩個波菜芝士通粉⋯攞走⋯⋯」
「喔~」啊豪點一點頭:「九十六蚊啊。」
鳩打開銀包就攞咗張一百蚊出嚟,成身得返四蚊。
啊豪見鳩企係到等緊,就說:「你知唔知童童嗰日同我一齊返屋企啊~」
鳩即刻嚇一跳:「咩話⋯?」
啊豪又繼續講:「係啊,我依家好鍾意童童~我諗童童都鍾意緊我~」
啊豪以為鳩同自己一樣追緊童童,所以就想亂噏等鳩知難而退。
鳩臉色一沉,都唔知佢講真定講假。
「你講笑咋嘛⋯⋯我同童童拍咗好耐拖啦喎⋯⋯」鳩認真地說。
啊豪頓時眼都跌埋出嚟,臉色慘白。
「先生~兩個波菜芝士通粉~」另一個同事嗌。
「係~依到!」鳩接起外賣就準備走。
啊豪唔憤氣說:「童童好快會中意我,你睇住嚟啦⋯⋯」
鳩微微一笑:「睇吓點~」然後就急急腳跑返屋企。

「我返嚟啦~~~」鳩嗌。不過似乎無人聽到。
沖涼房傳來陣陣笑聲。鳩好奇心驅使下就行去偷聽下兩個女人係到傾咩。
「哈哈~童童記住洗乾淨啲腳趾啊~」
「哈哈哈~」
「一間鳩又讚你腳趾靚架啦~」
「啊~笑死我~」童童笑到停唔到。
鳩係門外聽到有啲驚愕,原來佢地傾緊自己。
童童突然說:「其實呢~鳩有早洩問題架⋯」
林海欣很有同感:「真係喎!勁易射⋯⋯」
童童接著說:「你知唔知呢⋯佢宜家已經好咗好多架啦⋯⋯佢最開始磨我pat pat 幾下就射架啦⋯⋯」
林海欣笑得似個癲婆:「哈哈哈~真係架!?」
鳩企係門外自信跌到落谷底。然後望一望褲裏垂頭喪氣嘅巨龍,深深嘆了口氣。
童童笑一笑又說:「不過我好愛鳩~」
林海欣點點頭:「嗯,除咗鹹濕咗啲~都有100分嘅~」
鳩頓時又打起精神,感動到想喊。然後就返入廚房攞啲嘢食出嚟。
佢兩個friend到
三個一齊沖啦
童童同林海欣沖完涼出嚟,聞到陣陣香味。
兩人對望一眼,歡喜地跑到飯枱前。
「鳩~~~~~你返嚟啦!」林海欣嬌嗲說。
鳩站在飯枱旁邊,倒了兩杯牛奶:「嗯~你地快啲趁熱食啦~」
童童好奇問:「你唔食咩?」
鳩搖一搖頭:「唔洗啦我~你地食完留啲俾我囉~」
事實上鳩射完精肚餓得很,不過無錢買埋自己嗰份所以就唔食。
林海欣瞄一眼鳩就知佢肚餓:「食你就食啦⋯⋯攞多個碗啦~」
鳩笑了笑,就去攞多個碗。
三個人一齊食,然後一齊刷牙,一齊入睡,幸福美滿。

另一方面,遊今晚計劃緊聽日要離家出走去踢波。
遊赤裸地躺在床上心諗「聽日要搵又條底褲出嚟⋯上次著一著條底褲,茉里奈就收埋咗去唔知邊到⋯⋯」
「BB豬~諗緊咩啊?喵~」茉里奈戴著對貓耳朵入房,穿著一件白恤衫,而下身就光脫脫後面插著條尾巴。
「嘩⋯做咩啊⋯⋯」遊被茉里奈嚇咗一跳。
「我咁樣得唔得意啊?喵~」茉里奈突然跳上床扮貓貓攞屁股對住遊。
遊無奈地反了個白眼,都唔知好嬲定好笑。
「你Pat Pat近排好似圓咗喎~」遊說。
茉里奈皺一皺眉頭:「你⋯話係咪我肥啊⋯⋯」
遊嚇咗跳:「唔係啊⋯我講下咋嘛⋯⋯」
茉里奈用力拍打遊嘅胸脯:「喂吖⋯!你明明就係話我肥咗!」
遊R一R頭:「真係無喎⋯⋯我覺得好正啊⋯⋯」
茉里奈驚喜一笑:「真係嘅!?喵~」
遊點點頭溫柔地摸一摸茉里奈屁股,笑說:「梗係啦傻妹~」
遊望一望茉里奈的屁股,插著尾巴,小穴粉嫩得很,就有了生理反應。
「咦~不如我扮主人你扮貓啊。」遊難得有啲性趣。
茉里奈開心得不斷點頭,然後就跪喺床邊等待遊嘅指令。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞