《我用廣東話征服世界》新手 自行選擇甜度 2

960 回覆
91 Like 5 Dislike
追曬live
push
最尾溝埋林鄭
今晚冇文?
諗緊劇情
內射細冰未
這夜很和暖地過去,鳩瞓在沙發上。
女仔們就各自孖舖瞓,童童與細冰,禮行與林海欣。
她們也睡很甜美,安然入睡。
而鳩就躺在沙發聽著音樂瞓,他在想應該如何幫百厭星同學。

另一方面,百厭星同學在屋企正打算打J。
「唉~一啲都唔爽嘅⋯⋯」他搖了搖肉棒,就放棄了。
他要的不是手掌的溫暖,而是肉體與肉體之間的接觸、撫摸、慰藉。
這些手掌都不能給他!
「我想屌閪呀⋯⋯」他點起一支煙,凝望出窗邊。
拍拖,他小時候有開玩笑般嘗試過。
後來他被分手就從此可憐的打著飛機過人生
「呼~~~」
「唔知鳩係咪真係教到我嘢呢⋯?」令狐森帶著半信半疑的心態,他只聽過傻仔豪說鳩在出面有很多女人,但是真是假,他無從得知。
他想了想,要溝女,應該首先要有一個對象。
「班上面有邊條女係正嘅呢⋯⋯」他打算先從同學入手。
「呼~!」他吐出香煙,搖一搖頭說。
「唔掂⋯⋯班上面無一個食得落⋯⋯」
「唉~~~」百厭星同學已經沒有平時的幹勁,頹廢的抽著煙。
想應該食邊條女好呢⋯⋯還是在外面識新的女?
他迷惘,也睡不著,他想要美麗女人陪伴。
他想要壓住一個美麗女人入睡。

「醒啦!仔!」百厭星的媽媽拍打他的門,大聲說:「夠鐘返學啦!!!」
「得啦!」他不耐煩的起床,但一想到與鳩的約定就頓時精神起來。
「嘿嘿~今日我一定要溝到女,仲要係靚嘅!淫底妹!」他扯著旗說,然後就跑到廁所小便。
可吾可以比件肥婆佢
DLM, 又 quote 文!!
鳩可唔可以屌到d女高潮不斷 而唔係屌幾下就射入去搞大佢地
佢早洩
「叮噹叮噹~」學校鐘聲響起。
「落堂~」茉里奈拿起書本就行出班房,她昨晚被遊調教了一番累得很。
「鳩~係咪教我溝女呀!?」他拍拍鳩的肩頭,笑說。
「唔好咁激動先⋯⋯」鳩尷尬笑了笑說:「你有無咩目標呀?」
令狐森皺起眉頭想了想:「無喎⋯⋯其實淫底大波妹就得架啦⋯⋯」
鳩反了個白眼,說:「妖你咩,我點知邊條女係淫底啊⋯⋯」
令狐森點點頭說:「咁又係⋯⋯咁一係一間放學我地周圍行下?」
鳩嘆了口氣:「唉好啦~我都有約咗人去個地方,帶埋你去囉。」他約了天叔食飯。
「真係架!?多唔多女架?」百厭星同學興奮起來。
「多呀,十幾條女架!」鳩開玩笑的說。
令狐森滿面笑容,馬上撥靚個頭說:「好兄弟!今晚我食唔食到女就靠你啦!」
「好呀好呀⋯⋯」鳩笑說,實質上根本就一條女都無,只有一個大叔。

童童坐在一邊好奇睇著他們,乜鳩同佢咁firend嘅咩?我都唔知嘅。
「童童~我同森去行街喎~」鳩咩起書包說。
童童瞄了他們兩眼,一臉黑人問號說:「乜你地咁friend嘅咩?」
「friend架!」百厭星馬上搭著鳩的膊頭說:「佢陪我去買玩具嘛!」
「買玩具⋯?」童童心諗,鳩都好少玩玩具架喎⋯⋯不過是但啦~
「好啦~咁我返屋企先啦~」童童揮揮手說就背起背包,她今天去自己屋企搵童媽食飯。

百厭星同學向鳩打了個眼色,鳩無言地反了個白眼說:「咁我地行啦⋯⋯」
「嘿嘿嘿~」百厭星沾沾自喜地說,他亂噏廿四嘅功力深厚,假嘅都可以講到似真嘅一樣。

另一方面,明宴會的黑杰躺在病床上,插著空氣喉管昏迷不醒。
「可惡⋯⋯」首領盯著他的傷口說。
到底係邊個⋯⋯係明宴會嘅人⋯⋯?他皺起眉頭沉思著。
「最好嘅人選就係黑杰⋯⋯」首領在喃喃自語,他想黑杰快點醒回來,不然的話就要換一個後備人選來代替黑杰。
「首領⋯⋯萬一黑杰唔醒咁⋯⋯」手下擔心地問。
首領沉重地說:「咁就唯有換人⋯⋯」
手下擔心說:「但係仲有邊個可以進化廣東話言靈⋯⋯?」
首領望著窗邊說:「除咗黑杰有可能⋯⋯明宴會仲有幾個人係我特登捉返嚟。」

在鳩還未加入明宴會之前,首領就發現廣東話言靈比起其他言靈不同⋯⋯
因為他居然不能進化廣東話言靈,所以他就一直沉迷的研究廣東話言靈。
他發現精神力越奇怪的人,使用言靈的效果就會越強烈和不穩定⋯⋯對廣東話言靈居然更有反應。
而黑杰就是一個精神力奇怪的人,首領打算利用黑杰去升級廣東話言靈把四眼仔復活。
但現在他的計劃只能暫停。
鳩係咪遲早做大佬
冇文
「鳩,你會唔會成日發春夢架?」百厭星同學點起支煙問。
鳩無言地笑了笑問:「咩料~做咩咁問?」
百厭星同學抽著煙說:「嘿嘿~我琴晚夢見我今日食咗幾條女~呼~」
鳩笑了,說:「妖~我都成日夢見自己同啲女多p架啦~」
「哈哈哈~咁正!」百厭星高興起來,又問:「係呢~我地到未呀?啲女呢?」他們去到一間茶餐廳門口。

「入去啦~」鳩笑說,然後就推門入去。
「依到!?」百厭星同學嚇了一跳,頹喪地說:「點睇都知無女啦⋯⋯」
他跟著鳩入到去茶餐廳,見到一個白頭叔向他們招手。
「鳩~你無事真係太好啦!」天叔歡喜地說:「你隨便叫嘢食啦,食多啲!」
鳩歡喜淺笑,說:「嘿~我食少少得啦,同你介紹依個係我同學。」
天叔笑了笑望著百厭星說:「喔~朋友仔,點稱呼呀?」
令狐森無奈地望了他眼,頹喪地說:「森呀⋯⋯」
天叔側一側頭,又說:「我今日都帶咗個女仔嚟,啱啱去咗廁所~」
令狐森聽到馬上醒神起來,好奇問:「邊個嚟架!?靚唔靚架!?」
鳩尷尬笑了笑,說:「百厭星,你唔好失禮人啦⋯⋯」
天叔不拘小節的說:「唔緊要啦~今日只係嚟開開心心食餐飯啫~」
一個穿著淡藍色校裙的學生妹從廁所出來,她的皮膚白白,有點包包面,純情少女的感覺,黑澤的秀髮到放到胸前。
「爸~我返嚟啦~」她坐到天叔旁邊,眼仔碌碌咁望了望鳩和百厭星他們。
「佢地係⋯⋯?」她皺起眉頭說。
天叔淺笑說:「哈~佢地就係幫我做嘢嘅人啦~同你差唔多年紀。」
「吓!?學生嚟架?」天叔的女兒嚇了一跳,她本來還以為是和前輩食飯,才說想來看看是什麼人,估不到是與自己年紀相若的人⋯⋯
百厭星呆望著她,心跳得很快⋯⋯是戀愛的感覺!!!
「hi!我叫令狐森喎!你叫咩名呀?」森整個人完全煥然一新!自信地說。
「嘻⋯⋯我叫呀喬⋯⋯」她尷尬的望了望令狐森,眉粗,攣髮,鼻高挺,眼大大。
三個字,奇怪樣!雖不醜樣,但很奇怪。
她又望了望鳩,甜笑了笑。靚仔!!!她心裏是這樣想。
「咦,你呢?叫咩名呀?」穎喬好奇地問鳩。
鳩微笑說:「鳩,上官鳩。」
她微微笑,這個鳩挺靚仔⋯⋯比起旁邊的粗眉同學,天地差別。
天叔揮揮手說:「好啦~我地嗌嘢食先啦~」
又多條女
又多條女

屌咗比人切賓周都似
冇文
「嚟~熱奶茶~」
「爸~」
「依到唔該~」侍應把熱奶茶放到枱上。

天叔拿著匙羹攪拌奶茶,說:「鳩~你最近同禮行點呀?有無嘈交呀?」
「吓?你同禮行姐姐拍緊拖架?」穎喬愕然,說。
百厭星同學皺起了眉頭,邊個係禮行⋯?咁童童呢?
「係呀⋯最近都幾好⋯⋯不過⋯⋯」鳩有點難言之隱,不太敢說。
天叔瞄了他眼,嚴肅地問:「不過咩?」飲了啖奶茶。
他當禮行是半邊女,要是鳩敢對她不好!馬上踢他出明宴會。
鳩難為情的細細聲說:「不過我搞大咗佢個肚⋯⋯⋯」
噴!!!天叔嚇到奶茶都噴埋出嚟,驚愕的看著鳩。
「你⋯你⋯⋯」天叔的心情五味雜陳,腦裏一片空白。

百厭星同學驚訝得張大雙眼,一頭霧水⋯⋯吓!?鳩要做爸爸?嗰個禮行係媽媽?咁童童咪係第三者?他流了兩滴冷汗,心中非常佩服這位食女英雄。
「嘿~所以就係咁啦⋯⋯」鳩笑說,然後飲了啖凍檸水。
「咁你同禮行姐幾時結婚呀!?」呀喬驚訝地問,她小時候就經常禮行一起玩,當禮行是家姐一樣。
鳩咬著飲筒想了想,說:「我都唔知呀⋯⋯生之前掛⋯⋯」
「唔得!」天叔拍枱大聲說:「即刻結婚!」
他很激動地說:「女仔唔可以結婚前就有架!?你即刻同禮行結婚!」
呀喬尷尬的望了望天叔:「爸⋯⋯宜家唔同以前架啦⋯⋯」
鳩尷尬地笑一笑,說:「盡快結婚架啦⋯⋯」
「咁就好啦⋯⋯」天叔望住枱上的水杯,想著從前禮行的事,眼濕濕起來。
沒想到禮行才22歲就要結婚了⋯⋯
鳩安慰他說:「放心啦天叔⋯⋯我會對禮行好好架⋯⋯」
「吾⋯⋯」天叔說不出什麼話來,怕會哭出來。

而百厭星同學看一看天叔,又看一看他女兒穎喬。
白滑~可愛~純情學生妹~個波都可以揸上手~
他心諗:「我要搞大埋你旁一個女先得!嘿嘿嘿~」想著想著就不知不覺勃起了。

他們食完飯就各自返去,天叔說要自己一個行下,冷靜一下。
「咁我都返屋企啦。」鳩揮揮手同百厭星和喬說,然後就走了。
只淨低百厭星和穎喬喺餐廳門口~

穎喬望一望他,真係奇怪⋯⋯
「走啦我!」她轉身就走了。
「等等!」令狐森鼓起勇氣地說:「你幾號電話呀!?」
穎喬瞄了他一眼,好奇問:「我做咩要俾你呀?」
「⋯⋯⋯⋯」他呆了呆,然後理直氣壯地說:「因為⋯我想要囉!」
穎喬皺起眉頭,嫌棄地說:「唉好啦~俾你啦⋯⋯」
令狐森心裡高興得跳起來,但咬住嘴唇忍笑。
嘿嘿嘿~睇嚟我就快可以破處啦!
天叔咁快無曬2個女
鳩快d食埋天叔
星期三,遊約咗芳敏去街,而茉里奈今日要返工,所以遊今日可以試吓同其他女仔交流吓。聽細佬講,有幾個女朋友其實係無問題,中意就可以,但係唔知點解始終覺得有啲心虛嘅感覺。
「你到未呀?(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)」芳敏傳的信息,她今日穿了一件斯文的白恤衫,加一個淺藍的緊身牛仔褲。
「就快。」遊戴著小耳機,心情有點忐忑。
「So I heard you found somebody else .And at first, I thought it was a lie」他聽著音樂一直走,走到約好的戲院門口。
「遊~」芳敏笑著喊他的名字,收起手機。
「嘿⋯遲到㖭⋯⋯」遊搔著頭尷尬地說,他心想,只是和女孩子出街,不算出軌。
「唔緊要啦~我啱啱到咋嘛!」芳敏拍拍他的肩頭說,她等了25分鐘了。

「行啦~我想睇下衫~」遊尷尬地說,面對面傾計同手機裡信息的感覺差很遠。
「喔~」她跟著遊的身旁,瞄了他一眼,甜笑。

另一方面,茉里奈在學校教書,距離放工還有一段時間。
「唉~你地唔好嘈啦~」茉里奈煩惱地說,她有點掛住遊,不知他在做什麼。
「老師~你同男朋友最近點呀~」百厭星同學八卦地問。
坐喺一旁的洪吉咬著磨牙校呔,恨透了她男朋友。
「無咩點呀~專心上堂先啦!」茉里奈盯著他說,然後轉身擦黑板。
「你驚唔驚佢出去食其他女架~?」百厭星同學挑逗地說。
「吓!?」茉里奈停了下來,生氣勃勃地說:「點會呀~我男朋友好乖架~」
百厭星同學皺起眉頭說:「乖都要食女架啦~關咩事啫⋯⋯」
「喂吖~你咪嘈啦~」如花同學拍拍他說:「你又唔識老師男朋友,嘈乜鬼啫~」
茉里奈靜下來,望了望鳩,心諗,依啲嘢應該唔會咁橋掛⋯⋯兩兄弟⋯⋯
「叮噹~叮噹~」下堂的鐘聲響起。
把茉里奈拉回現實中,她醒來看看手錶,說:「咁今堂就咁先啦,你地記得要溫書呀!就快考試架啦!」
「知啦Miss~」百厭星同學站起身說,然後就走廁所小便。
茉里奈聽了他的說話有點擔心,一會兒還是打個電話問問遊在做什麼好了。

「你睇吓,依件衫襯唔襯我呀?」芳敏拿著一件小背心,甜笑問。
「唔錯呀~」遊點點頭說,然後拿起旁邊一件恤衫說:「依件好似靚啲喎!」
「喔?」她看了看,說:「咁我去換俾你睇吓呀~」
「嗯。」遊淫淫笑,拍拍她的腰背。
「嘟嘟嘟嘟~」遊的電話響起來。
「咦,邊個嚟架?」芳敏好奇的靠到遊的身旁。
「嗯⋯?」遊拿起電話一看,來電是顯示茉里奈。
「同事嚟~」遊心慌了,收起手機說。
「哦~~~~」芳敏沒有什麼懷疑,好奇問:「做咩唔聽嘅?」
「佢成日打嚟叫我幫佢買嘢嘅~遲啲聽都無所謂啦~」遊流了兩滴冷汗。
「喔~」芳敏點點頭,然後就轉身去試衣間。
我感覺到游將會3P
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞