《我用廣東話征服世界》新手 自行選擇甜度 2

960 回覆
91 Like 5 Dislike
又QUOTE文?? PNGK!!
新毒者LM
今日有冇文
文呢?
今晚有無文啊樓主
想休息一日 你地唔會介意嘛
見你前幾日出咁多文就放你一馬啦
好介意啊
今日出多篇啦
「頭先你同百厭星傾咩呀?」童童拖著鳩的手,好奇問。
「無~佢問我啲嘢咋嘛」鳩若無其事地說:「去咗買床先啦我地~」
「哦~好啊~」童童拿起手機說:「細冰係咪就放工啦?」
「你打俾佢問下~」鳩嘆了口氣,心裡煩惱緊應該點樣教令狐森溝女好。

「喂~細冰~放工未呀~?」童童問。
「差唔多啦~我地喺嗰度等呀!」細冰在更衣室準備換衫。
「好呀!陣間見~」童童開心起來。
「嗯~」嘟~~~

鳩拖著童童一臉深思熟慮的樣子,不知在煩什麼。
「老公?諗緊咩呀你?」童童好奇問。
鳩笑了笑說:「無⋯⋯係呢,我地初初係點解拍拖架?」
童童皺起眉頭說:「做咩咁問呀⋯?乜唔係因為你夾硬嚟咩⋯⋯」
「夾硬嚟!?」鳩愕然。
童童反了個白眼說:「你唔記得你嗰時襯著我無著低褲⋯⋯推咗我落沙發到咩⋯⋯」
鳩尷尬地笑了笑:「嘿嘿⋯我記得啊,不過你都中意架⋯⋯唔係咩?」
童童皺著眉頭說:「中意?我嗰時不知幾驚呀!」
「驚啲咩呀⋯⋯?」鳩好奇也尷尬了,他還以為童童中意。
「你嗰時係咁望我嗰到⋯我差啲想一巴車死你!」童童臉紅紅地說。
「咁我嗰時忍唔住嘛~鬼叫你咁正咩~」鳩拖著她的手,手汗也流了出來。
童童側一側頭說:「乜我正嘅咩???又無波又無樣⋯⋯到底你嗰時中意我啲咩呀?」
「中意啲咩⋯⋯?」鳩摸著下巴想了想。
「我都唔知喎⋯⋯可能係因為純情易食掛~」鳩狡猾地說。
童童頓時嚇了一跳:「吓!?賤人!!!」童童生氣得不停用力打鳩的胸口。
「哈哈哈~我講笑咋~」鳩攬著童童說。
以前的童童的確是很純情。
「咪掂我呀你!」童童撥開他的手,扁著嘴睥了他一眼。
他們一路打情罵俏,很快就到了買床的地方。

「咦,細冰喎~」童童指著對面馬路。
細冰咩著背囊,行緊去百貨公司。
鳩望了細冰兩眼,便拖著童童跑起來。
「細冰~依到呀~」鳩揮揮手說。
細冰擰轉頭見到鳩同童童,笑一笑:「咦,童童!鳩!」
「行啦~」鳩微微笑,拖著童童行進百貨公司,細冰急急腳的跟上他們。

「你話買邊張床好呀啦⋯⋯」童童摸著下巴考慮緊。
鳩以為今天只是來負責俾錢⋯⋯
「細冰~不如你揀啦~」鳩不知所措地說。
「我?」細冰R一R頭,說:「嗰張囉⋯⋯」她指著張平平無奇的木床。
童童看了看,很滿意:「咁就依張~我地揀埋枕頭床褥啊。」
如是者,他們就買了不少床上用品。

「我地返嚟啦~」童童咩著書包拿著一袋二袋東西,返到鳩家。
「返嚟啦~買咗咩呀你地?」林海欣好奇問。
「買咗啲枕頭被,仲有張床過兩日送嚟~」鳩抱著個大枕頭說。
童童把東西放低到一兩邊,攤落沙灘上:「啊~攰死我啦~」
林海欣揞住嘴偷笑,好彩無去啫~
細冰把兩套床單放到食飯枱上,就坐低休息一下。
鳩將枕頭放到遊的房間,然後行返出廳好奇問:「欣,禮行呢?」
「喺房瞓緊覺啊~」林海欣玩著手機說。
童童抹一抹臉上的汗:「我去沖涼先啦~」
「嗯~」林海欣懶洋洋的躺在沙發,穿著背心短褲,頭髮也沒有梳洗過,與早上的時候一樣。
鳩企喺到望住林海欣咁嘅樣,回想起初次與她的見面。
「林海欣!過嚟幫我做啲嘢呀!」鳩走入遊房叫喊。
「吓~我唔想郁喎~」林海欣伸著懶腰說。
「快啲!」鳩語氣強硬了一點,把林海欣嚇了一跳⋯⋯
「你⋯你做咩咁同我講嘢呀!?」林海欣放下手機,生氣的行到鳩面前。
鳩淘氣地說:「咩呀!?唔得架!?」然後就拉了林海欣入房,閂埋房門。
林海欣愕然的看著鳩:「哎吔???你咁串?」
鳩伸手去鎖上房門,然後把林海欣拖到床邊:「坐落嚟,我有嘢想問下你!」
林海欣一臉黑人問號,心諗到底發生咩事⋯
「問咩呀?」她不耐煩的說。
鳩搭著她膊頭說:「想唔想有BB?」
林海欣當場嚇了一跳:「吓⋯你⋯你想點呀⋯⋯想強姦內射我⋯?」
「哈哈哈~」鳩終於忍唔到笑咗出嚟,說:「我地好似好耐無咁樣傾計講笑。」
林海欣笑了笑說:「哎~你咁鬼多女朋友,邊有時間理我啫~」
鳩偷瞄了她一眼:「呷醋?」
「無囉~」林海欣嘆了口氣,說:「我已經慣咗架啦~」
「慣咗咩呀?」鳩側一側頭好奇問。

「慣咗你係賤人囉~」林海欣搖搖頭說:「唉~我初初仲以為我係第三者,點知原來係第四者,過多陣又多個細冰~應該好快又多個架啦⋯⋯」
林海欣對鳩沒有呷醋,只是覺得自己是第三個女朋友,也沒有權說什麼。
對上還有禮行和童童,自己就算了,不需要爭風呷醋,因為很無謂。

鳩尷尬地笑說:「我個個都一樣咁中意架喎⋯⋯邊有分先後次序架~」
林海欣躺在床上:「咁如果我、童童、禮行三個同時跌落水呢?你救邊個?」
鳩頓時呆了呆,腦裡一片混亂。
林海欣早就預料他是這個反應,平淡地:「所以你都係用心氹掂佢地先啦,得閒先理下我都無所謂架喎~」
比起得到鳩的竉愛,林海欣更希望這個家可以一直和睦相處下去,她不想有人離開。

鳩有點感動,真心地說:「多謝你,成日偷偷地幫我做和事佬⋯⋯」
林海欣咬著下唇甜笑:「嘿嘿,乜你終於知道我有幾好啦咩~」
鳩伸了個懶腰,躺在她身邊:「哈~我不嬲都知架喎~老婆~」
「咦,你好似好耐無咁叫我喎⋯⋯」林海欣皺起眉頭地說。

「係呀,不過依家得你同我咋嘛~」鳩攬住她說。
林海欣眼仔碌碌,諗緊啲嘢:「你又叫童童做老婆,又叫禮行做老婆,又叫我做老婆,咁你諗住娶邊個先呢?」
鳩想了想,笑說:「你知架喎~!」
林海欣反了個白眼:「唔準又答三個一齊娶。。。」
鳩搖搖頭說:「唉~咁我唔識答喎~」
林海欣看一看鳩的樣子,笑說:「你真係傻更更架喎⋯⋯」
鳩撥一撥頭髮,自信滿滿地說:「洗乜講!」
「啊係啦,我扯咗旗呀⋯⋯」
林海欣反了個白眼:「咁你想點呢?我唔會幫你出嘢架喎~」
「你會嘅~」鳩狡猾地用巨龍頂了林海欣兩下。
鳩好似皇帝咁 輪流寵幸四條女
成日都忽視咗細冰
細冰係新嚟新豬肉要排隊架
今日冇文?
等文中
打緊
「唔制~」林海欣搖搖頭說:「就算你強姦我都唔會幫你出嘢~」
鳩笑了笑說:「嘿嘿~咁我就強姦你啦!」他把手伸進林海欣的底褲裏巢起來。
「哈哈~唔制呀~咪搞我呀!」林海欣禁住鳩的手反抗。
鳩瞄了她眼,狡猾的說:「你自己除褲我咪唔搞你囉~」
林海欣可憐的望著鳩:「老公⋯⋯沖完涼先啦,你好大陣汗味呀。」
鳩愕然,聞一聞件衫,的確滿滿汗臭味。
「咁好啦~我地去沖涼啦~」鳩抱起林海欣說。
林海欣微微一笑:「浸浴缸喎,你知架啦~」
「我緊係知啦~洗唔洗幫你捽埋身呀~」鳩瞇起眼望住林海欣。
「嘿嘿,緊係要啦~」林海欣滿意地說。
「捽埋你個妹妹~」鳩淫笑起來。
林海欣臉紅,拍打了鳩一下:「喂吖~~~」

依個時候童童沖完涼在廳坐緊,同細冰一齊研究緊的枕頭套。
「老公,你地沖涼呀?」童童見到鳩抱著林海欣行入沖涼房。
「係呀老婆~」鳩向童童單了下眼。
「好啦~」童童笑了笑就繼續摺啲枕頭袋床單。

林海欣的小穴其實早就濕漉漉了,
鳩放低林海欣就踎低身幫她除褲除埋底褲,看到她的小穴濕了一大灘嚇了一跳。
「嘩~~~」鳩淫淫一笑。
林海欣突然拿起個花灑噴去鳩身上,笑說:「睇完未呀!係咪要沖涼架~」
「喂~我都未除衫~」鳩笑說,然後搶林海欣的花灑互淋對方。

「童童~」細冰好奇問:「你點解咁大方嘅?」
童童想了想說:「咁欣欣又唔係外人,同埋鳩都愛我架嘛~」
「原來係咁⋯⋯」細冰恍然大悟點點頭說,唔知鳩有無愛我呢?她心諗。
push
「喂~我都未除衫~」鳩笑說,然後搶林海欣的花灑互淋對方。
「唔玩啦~投降!」林海欣被淋得滿身都是水。
鳩淫笑說:「咁除咗件衫佢呀~」
林海欣不屑地說:「除咪除囉⋯⋯」然後把身上的衣服逐一脫下。
小背心、黑色胸圍,露出一對白溜的奶子,她遮掩著奶頭不讓鳩看清光。
「嘿嘿~」鳩狡猾地笑,然後脫下褲子,彈出一條粗硬的肉棒。
林海欣瞄了他的啫啫一眼,咬著下唇笑了笑。
「做咩咁快扯成咁嘅?想點呀你?」她說。
鳩輕輕套弄著肉棒說:「我要強姦你~~~」
林海欣揞住小穴倔強地說:「你條啫啫仔都整唔爽我嘅,走開啦~」
「咁睇下點~~~」林海欣被鳩強行把身體靠向牆壁,
「想點呀你!?」她有點不知所措,鳩用肉棒貼著她的屁股。
「搞大埋你個肚先~~」鳩的肉棒輕輕磨擦著她的小陰唇。
林海欣愕然,嚇了一跳:「喂!唔準射入去呀!」
「唔制~我一定射晒入去!」他只是開玩笑,但見到林海欣如此慌張的樣子,他就高興起來。
「哎吔⋯老公⋯求下你啦⋯⋯」林海欣擺出可憐的樣子說。
「咁就要睇你表現啦~」鳩把肉棒輕輕滑入她繃緊的濕穴。
暖暖的包著他肉棒,還緊緊夾住了。
「嗯⋯點解你條嘢好似大咗嘅⋯⋯」林海欣難受的抖著腳說。
鳩微微郁了下,皺眉頭說:「你緊咗好多⋯⋯」
「嗯⋯⋯」林海欣用雙手擘開小穴,好讓鳩的肉棒易些通過。
鳩按著林海欣的小肚腩慢慢郁動肉棒,滑入滑出。
她的小穴真的緊了很多,連裡面的紋路也感受到。
「老婆⋯你要多啲同我搞嘢先得⋯⋯」鳩輕力搖動下身說。
「嗯⋯⋯知啦⋯⋯」林海欣咬著下唇忍痛。
鳩享受她的小穴,看著被林海欣擘大的屁股,好奇問:「老婆,你頭先去完廁所嚟咩?」
林海欣嚇了一跳,臉紅耳赤的揞住屁眼:「做咩咁問呀⋯⋯」
「有啲紙巾漬⋯⋯」鳩若無其事地說。
「呀!喂吖!」她臉紅得像個蘋果,很大反應。
鳩笑了笑,撥開她的小手看著她的屁眼笑說:「嘿嘿~好正⋯⋯」
「咪睇啦!唔好望呀!」林海欣連忙遮住屁眼激動地說。
「好啦好啦~唔睇啦~」鳩笑了笑,覺得林海欣怕羞的樣子很少見,也很可愛。
林海欣尷尬的心情還未平靜下來,小穴傳來酥麻的感覺。
「嗯⋯嗯⋯⋯老公⋯⋯」
鳩感覺肉棒越來越想射就慢了下來,把肉棒抽出來拍拍她屁股說:「入浴缸度啦~」
「嗯⋯⋯」林海欣難為情的揞住屁股坐在浴缸裏,在水中偷偷把屁眼上的污漬捽掉。
鳩見她難為情的樣子,咬著嘴唇忍笑:「坐上嚟我到呀⋯⋯」
林海欣瞄了他一眼,生氣地說:「你唔準笑呀!!!」
鳩忍不住笑,笑了出嚟:「哈~我都無笑!」
林海欣怒盯住鳩,然後坐到他的肉棒上:「再笑我以後唔同你搞嘢!」
「知啦⋯⋯」鳩抱著林海欣的小蠻腰,輕啜她的奶頭。

「童童,返咗嚟啦。」禮行剛醒來行出房間。
「嗯,係呀~」童童在洗菜,準備煮飯。
「鳩呢?」禮行好奇問。
「同欣欣沖緊涼囉~」童童說。
禮行皺起眉頭,叩門說:「老公~我急尿呀~」

「無鎖門架~你入嚟啦~」鳩說,而林海欣嚇了一跳停了下來。
「哦~」禮行打開門,然後就除褲小便。
她望望鳩和林海欣,呆了呆。
「搞緊嘢⋯?」
「係⋯係呀⋯⋯」林海欣尷尬地說。
鳩好奇問:「入埋嚟一齊呀~」
禮行反了個白眼,說:「仆街啦你~」然後就穿上褲子走了。

林海欣和鳩對望了一眼,不約而同地笑了笑,然後就繼續搞嘢。
「啊⋯啊⋯⋯⋯」鳩抱住林海欣起勁的插她小穴。
「啊~好舒服⋯⋯快啲⋯⋯⋯」林海欣感覺到鳩的肉棒越來越熱,似乎快要射精。
「啊⋯啊⋯⋯」鳩皺起了眉頭,有點難受的樣子。
「蚊出嚟射⋯⋯」林海欣見他的樣子,驚慌地拍他胸口。
「啊⋯知啦⋯⋯」鳩插多了兩下,就打算在射之前最後一刻才拔出來。
突然一陣肉棒跳動,嚇了林海欣一跳。
鳩連忙把肉棒拔了出來,還射緊白液。
林海欣皺起眉頭,不知為何感覺怪怪的。
「你無射入去呀嘛?」林海欣好奇問。
「無啊⋯⋯」鳩搖著肉棒說,把剩下的都弄出來。
林海欣才鬆一口,說:「好彩啫⋯⋯」
「嘿嘿⋯⋯」鳩流了兩滴冷汗,心虛的笑了笑。

「老公~差唔多食得飯啦~」童童叩著門說。
「喔~好快~」鳩平靜說,然後幫林海欣捽鹼液。
一切都很自然,沒有被懷疑什麼。
遲啲會唔會四條女一齊大肚
咁要有第五條女出現
唔係鳩點算
草城
咁樣好快有第6條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞