《我用廣東話征服世界》新手 自行選擇甜度 2

960 回覆
91 Like 5 Dislike
兩兄弟,個大佬做性奴,細佬就一皇三后。
命運真奇妙
遊企起身舉起肉棒指住茉里奈嘴巴,狡猾一笑。
茉里奈以為遊想自己吞下肉棒便張開口含落去,誰不知遊後退一步,
令茉里奈撲空了。
「噢?」茉里奈感覺有點失望,然後遊又把堅挺嘅肉棒指著茉里奈嘴巴。
茉里奈不明意思,但心裏很想含下遊的肉棒,所以又張開嘴巴含落去。
遊突然閃退令茉里奈再一次撲空了。
「喂⋯⋯」茉里奈有啲唔忿氣,就再撲向肉棒。
遊歡笑一聲就跳下床:「哈哈~你唔準企起身喎~」
茉里奈就扮貓咪爬到遊腳邊想含肉棒,但每次茉里奈張開嘴巴遊就後退一點,
把茉里奈引誘得連小穴都流晒口水。

茉里奈一直跟住遊爬到出廳,本來光澤嘅雙膝都泛紅起來:「肯俾我未啊~人地膝頭哥都紅晒啦⋯⋯」茉里奈楚楚可憐地說。
遊搖一搖頭就去打開茉里奈嘅玩具箱子,攞了個頸圈出嚟。
茉里奈好奇問:「攞依個出嚟做乜啊?」
話都未說完,遊就把頸圈套著茉里奈。
「喔?」茉里有啲不知所措。
遊拿著頸圈連接著的鐵鏈行到茉里奈身後觀察她的圓屁股。
「嘿嘿~你下面咁濕嘅~」
茉里奈嬲嬲地說:「咁你又唔快啲插入嚟⋯!」
遊不屑地睇了她一眼,似乎茉里奈仲未清楚知道自己嘅處境。
遊用力拉扯鐵鏈,茉里奈頓時發不了力,跟著鐵鏈走。
「喂⋯做乜咁大用啊⋯⋯」茉里奈不滿地說。
「咁宜家我係主人嘛~」遊狡猾笑說,他內心早就想咁做。唔俾我去踢波啊啦!
茉里奈盯了遊一眼:「唔玩啦!快啲放咗我!」
遊淫笑一下就用力拉住鐵鏈走。
「呀⋯⋯」
茉里奈俾鐵鏈鎖住反抗不了,一直被拖拉到沙發邊。
遊把鐵鏈緊緊鎖在沙發的腳,茉里奈趴係地下想走都走唔到。
「喂吖!做乜鎖我係到啊⋯都話唔玩囉⋯⋯」茉里奈大聲嗌著。
遊溫柔摸一摸茉里奈個頭:「唔得啊~一定要玩埋落去喎~」
茉里奈倔強地瞪了遊一眼,明明昨天還很聽話,今日突然咁反叛。
遊拿著玩具箱子把裏頭的性玩具全都攞了出來,真是什麼都有,還有些是全新的。
「噢~點解連依啲Sm玩具都有嘅?」遊好奇問。
茉里奈不滿地說:「早兩日買嚟打算炮製你嘅⋯⋯」
遊輕輕一笑:「原來係咁~」然後就把一個波波塞入茉里奈個嘴。
「唔⋯⋯嗯⋯⋯⋯」茉里奈連忙想把波波拔出來,但遊捉住了茉里奈雙手。

遊拿了個手扣反綁起茉里奈雙手,茉里奈完全反抗不了。
像一個肉便器被鎖住身體,屁股向住遊。
「嘿嘿~今次到我做主動啦~」遊興奮起來。
然後攞起支自慰棒放入茉里奈的小穴裏,不過沒有按下電源。
遊溫柔地問:「BB啊~~~你頂唔頂唔順兩個窿都插住自慰棒架?」
「吾⋯吾⋯⋯」茉里奈聽到嚇得不停搖頭,眼神嚇唬了。
遊淫笑一聲,然後拔走了茉里奈屁眼裏的尾巴,換一支自慰棒塞了進去她屁眼。
茉里奈表情馬上難受起來,而遊抖S地笑了一笑:「你真係好得意啊~」
大佬反抗茉里奈嘅控制了
快啲屌爆佢
鳩遊雄霸天下
新個篇正啊喂

求加甜
已經無咗自行選擇甜度
茉里奈被綁到地上,她從未試過兩個窿都被自慰棒插著。
平時只是插小穴都有點受不了,現在兩穴同時塞滿難受得很。
「吾⋯⋯吾⋯⋯⋯」
遊凝視著茉里奈驚慌害怕的表情,心裏居然很興奮。
完全征服這個女人,遊感到前所未有嘅滿足感。
「BB,唔洗驚喎~」遊笑說,然後輕柔地郁動茉里奈小穴的自慰棒。
可能是她屁眼也被插著嘅關係,小穴比平時變得更緊。
淫水亦流了不少出來。
「吾⋯嗯⋯⋯嗯⋯⋯」茉里奈抖動著屁股,但自慰棒插得很深很難把它弄出來。
遊笑了一笑然後又去拿其他玩具出嚟,茉里奈見有空隙就馬上把屁眼裏的東西排出體外。「嗯嗯⋯⋯嗯⋯⋯嗯!」自慰棒跌了下來,茉里奈終於感覺舒服一點。
「BB~你做咩整跌咗嘅?」遊好奇問,只是一瞬間,茉里奈屁眼又被塞了。
「吾⋯吾吾⋯⋯⋯」茉里奈難受地搖頭,眼淚都在眼眶。
遊溫柔摸一摸茉里奈頭頂,然後就把她小穴的自慰棒開動電源。「吱⋯吱⋯」
淫穴發出奇怪的聲音,茉里奈緊閉著眼睛,似乎有點難受。
遊的手放到茉里奈屁股上,準備把她菊穴的自慰棒開動起來,
「吾吾⋯!吾!」茉里奈見狀立即激動地搖頭,眼神很慌張。

「啪!」遊按下了按鈕,兩根自慰棒同時在茉里奈兩穴裏扭動起上嚟。
茉里奈的呼吸聲變重了,口水不斷流出來。
遊欣賞了一會兒,感覺茉里奈挺可愛。
茉里奈的身體突然郁來郁去,似乎已經頂唔住強烈的攻勢。
遊睇得興奮起上來,肉棒脹得比平時更粗壯。
所以就拔掉其中一根自慰棒。
拔邊支好?

小穴
菊花
寫下寫下都唔記得咗遲啲加返
作者 自行選擇
快啲出啦樓主,係呢啲位停架
宜家打
遊摸一摸茉里奈個頭體貼地問:「點啊你~係咪好辛苦啊~」
「嗯⋯⋯嗯⋯⋯」茉里奈眼濕濕地點頭,兩支棒還插著兩穴。
遊就溫柔地把茉里奈小穴裏的自慰棒拔出,茉里奈抖一抖嬌軀,似乎終於鬆一口氣。
遊抬起茉里奈的下巴,用指尖抹走她的口水。
「BB~辛苦晒啦~」遊輕笑一聲,然後就解開茉里奈嘴上的波波。
茉里奈難受得想喊,平時最溫柔體貼嘅男朋友居然會調教佢。
「我⋯唔玩啦,BB⋯」茉里奈苦苦哀求著,欲哭無淚。
遊錫一啖茉里奈嘴巴,然後就指著肉棒笑說:「含啊,含埋就放過你。」
茉里奈點點頭就張開嘴,遊扯著茉里奈的頭髮把肉棒塞入她的小嘴裏,
「吾⋯!吾吾⋯!」茉里奈委屈地含啜肉棒,心想盡快離開束縛。
遊嘅肉棒脹得很,就把嘗試把肉棒頂到最入。
「吾⋯!嗯⋯⋯⋯⋯」茉里奈突然被深喉一時受不了有點想吐,
但為了滿足遊,都忍受住喉嚨被撐開的感覺繼續吸啜肉棒。
遊玩弄數下就把肉棒抽出來,茉里奈眼紅紅地問:「係咪得啦⋯BB⋯⋯」
遊扯著茉里奈的頭髮笑說:「未得喎。」
茉里奈受打擊,崩潰得喊了出來:「嗚⋯我真係唔玩啦BB⋯嗚嗚⋯⋯」

遊把肉棒插入茉里奈的小穴裏:「唔好喊啦BB,得我睇咋嘛~」
茉里奈喊得越來越大聲:「嗚⋯嗚嗚⋯⋯」
肉棒被肉壁緊緊夾住,遊便加快抽插。
茉里奈突然哭不出來「啊⋯啊⋯!」
遊溫柔地撥一撥茉里奈的頭髮:「BB~我愛你~」
茉里奈對遊又不恨他,只是一時接受不了男朋友的反差太大。
噯液一滴一滴流落地上,遊都快要射精。
「嗯⋯⋯啊⋯⋯」茉里奈的身體很舒服,但心情卻很混亂。
遊捉住她的小蠻腰加快地抽插:「啊!就射啦⋯⋯」
茉里奈突然想到件事情,可以報復遊這次調教。
「嗯⋯嗯⋯⋯!」
遊很快就射晒入茉里奈的小穴裏,而茉里奈想到的報復就是以後不再吃避孕丸。
plot twist: 點知佢係不育嘅
好正啊樓豬

Thx

live 左 有文未
聽朝
遊射完精就摸一摸茉里奈個頭,就解開她頸和手上的鎖扣。
茉里奈被釋放後怒瞪了遊一眼,然後急急腳跑了入房。
遊好奇茉里奈入房做乜,不過費事問就坐喺沙發欣賞返茉里奈剛才小便嘅影片。
「嗚嗚⋯唔準影啊⋯嗚⋯」
遊笑了一笑,覺得茉里奈真係好得意。
依個時候茉里奈臉紅耳赤地走出嚟說:「快啲Del咗佢啊!」
遊即刻收埋手機:「唔制喎~」
茉里奈無奈地說:「你唔Del嘅話⋯我以後唔食避孕藥⋯⋯」
遊若無其事地說:「咁你咪唔好食囉~我養你地~」
茉里奈聽到都唔知好嬲定好笑:「去死啦你⋯你同你細佬一樣嘅。」
遊皺一皺眉頭好奇問:「同我細佬一樣???」
茉里奈想了想:「係喎~你都唔知~」
遊八卦說:「BB~講嚟聽吓~」
茉里奈狡猾一笑:「Del咗條片先啦~」
遊猶豫左陣:「咁算啦~我自己問佢囉~」
茉里奈拍一拍佢膊頭:「喂吖⋯好衰啊⋯⋯」
遊摸一摸茉里奈頭說:「你以後聽話~我咪Del囉。」
茉里奈想了想唯有扮答應佢先:「嗯⋯」
實質上茉里奈打算趁佢瞓覺嘅時間Del。
遊心裏暗笑,心想只要留住依條片,聽日就可以去踢波了~
遊攬住茉里奈係床到瞓緊覺,今日係佢咁耐以嚟最開心嘅一日。
一諗到聽日可以同一班舊同學上球場再領風騷,就忍唔笑咗一笑。
「BB~你笑咩啊?」茉里奈好奇問。
「無啊~快啲瞓啦~」遊輕撫一下她就入睡了。
茉里奈躺在床上掙著眼睛,無打算要瞓覺。
「呼~呼~呼~」而遊很快就瞓得豬一樣。
茉里奈拍一拍他手背,確認遊已經瞓著咗就開始行動。

茉里奈微微郁動身體,鑽出被窩。
把枕頭放到遊手上,讓遊以為她還在被窩。
然後就去搵遊部手機,茉里奈記得遊去瞓覺之前去了轉廁所。
所以入廁所找他的手機。
茉里奈去到廁所打開晒啲櫃都唔見有手機,想了想覺得好奇怪。
她又打開馬桶蓋睇吓,依然都係無喎⋯⋯
唔通遊唔係收埋係廁所?茉里奈煩惱起來,突然想起遊去過廚房飲水。
想必一定是收埋係廚房。
茉里奈關上廁所燈就去廚房睇吓,誰不知打開門遊就站在廁所門口。
嚇到茉里奈跳起:「啊!」
「做咩咁驚啊BB⋯⋯我去廁所咋喎⋯⋯」遊感覺奇怪地問。
茉里奈冷靜下來說:「無⋯⋯頭先聽到啲奇怪聲以為有鬼⋯⋯」
遊點點她的頭:「傻豬嚟嘅~我仲以為你搵緊我部手機𠻹~」
茉里奈毛骨悚然勉力一笑:「哈⋯傻啦⋯我聽晒你話架嘛⋯⋯」
然後又返到床上扮睡覺,遊好快就返嚟攬住茉里奈入睡。
茉里奈睡了一會兒突然驚醒,係時候再出發啦。
她又鑽出被窩,慢慢爬出房間。
遊瞓到成隻豬咁,對茉里奈毫無戒心。
茉里奈爬到廚房就打開晒啲櫃嚟睇,咩都無⋯得啲啤酒、零食、公仔面。
事實上遊每天係屋企已經熟悉晒有咩位夠隱蔽。
茉里奈想了想,到底廚房仲有邊到未搵呢⋯⋯
突然有個白色的櫃引起茉里奈的注意,唔通⋯係雪櫃?
茉里奈嘗試打開雪櫃一望,有菜有水果有飲料⋯就係無手機。
茉里奈掃開啲水果睇真啲,喔⋯⋯真係無⋯⋯得袋米係到⋯⋯
茉里奈失望咁閂返雪櫃,但感覺有種違和感⋯⋯

她想了想,發現包米她無見過係雪櫃嘅⋯⋯平時只有佢會煮飯⋯從來都唔會放米入雪櫃。
茉里奈靈機一觸即刻攞袋米出嚟,果然遊部手機就係入面。
茉里奈高興地喃喃自語:「嘻嘻~你都算醒目仔啦~」
她打開遊部手機,馬上就輸入密碼。
就係自己生日日期,手機就係咁開咗。
「哈哈~算你啦~無改密碼~」茉里奈得戚起來。
然後按入影片,睇到入面有勁多偷拍茉里奈嘅相。
而最變態嘅就係頭先影住茉里奈被插著屁眼在鐵盤上哭著小便的那條。
茉里奈見到臉都紅埋,即刻Del咗佢。
然後開心地把手機放回原位,返房瞓覺。
其實已經send曬俾啲friend開心share
貼自己老婆女朋友SP身材 (81)
https://lih.kg/1959451
Share咗係依到
太陽升起,遊迷迷糊糊地醒過來,只見茉里奈壓住他的手在瞓覺。
「BB⋯⋯醒啦⋯⋯」遊有啲急尿。
「嗯⋯⋯⋯」茉里奈還在熟睡,瞓得很舒服。
遊推一推茉里奈手都痹晒,然後就去廁所屙個尿。
「BB~你係咪一間返工啊~」遊好奇問。
「嗯⋯⋯」茉里奈微微醒過來又瞓。
遊趁茉里奈還睡著,就去攞返部手機。
「嘻嘻~睇多次條片先~」遊驚喜地打開手機,然後大嚇一驚。吓!?
遊即刻搖醒茉里奈:「BB,我條片呢⋯⋯」
茉里奈掙開眼睛笑說:「嘿嘿~Del咗啦~~~」
遊一臉無言,受了太大打擊,抱著頭坐喺床邊。
茉里奈伸了個懶腰就坐起身笑說:「你本來係咪想要脅我去踢波啊?」
然後拍一拍遊膊頭得戚說:「哈哈~係唔得嘅~」
遊沉默了,只是坐喺床邊凝望著地板。
茉里奈搣一搣遊面豬登:「記得幫我洗埋啲衫佢啊~」
茉里奈笑一笑就去換衫返工。
而遊被踐踏得毫無尊嚴,像一張癈紙般躺在床。

遊一直頹廢咗成個鐘,連茉里奈都出咗門口返工。
而佢嘅衫褲一直都搵唔到,到底茉里奈係咪已經丟咗都唔知。
無底褲⋯連錢都無⋯根本不能出街。
「嘟嘟嘟嘟⋯⋯」
「喂⋯⋯」遊接起電話。
「喂上遊!一點鐘球場等!不見不散!」杰少熱情一聲。
「我可能⋯⋯」
「嘟————」遊都未講完,杰少就收咗線。
佢真係唔想放好兄弟飛機。
遊頹廢咁坐喺到望住窗,不知不覺回想起以前嘅回憶。
唉⋯對唔住啦⋯⋯

突然有一隻雀仔飛到窗前停了下來,望住遊。
遊感覺有啲奇怪。
「喂⋯你望乜撚嘢啊?」
「吱吱。」
「你笑我啊⋯⋯?」
「吱吱。」雀仔戳了窗一下。
遊就打開窗睇吓佢想做乜。
「吱吱!」雀仔衝咗入屋,用一嘢啄落遊個頭到。
「呀!臭雀!」遊撥開隻雀仔,誰不知隻雀仔屙咗篤屎出嚟,正好擊中茉里奈件衫。
「喂⋯你想我死啊!?佢返嚟鬧死我啊⋯⋯」遊緊張地說。
「吱吱~吱吱~」雀仔叫囂數聲,然後飛去衣櫃啄了幾吓。
遊都唔知佢想點就說:「喂!你咪搞啊⋯我女朋友啲衫係晒入面架⋯⋯」
雀仔飛到遊身邊「吱吱~~~」
遊感覺莫名奇妙,不過隻雀仔好似對茉里奈啲衫好有興趣。
遊打開衣櫃俾雀仔睇吓啲衫,「吱吱⋯」隻雀仔飛到衣櫃邊啄了下件衫。
然後就啄下遊個頭,遊R一R頭心想唔通隻雀仔想我試吓?
「哈哈~女裝嚟架~」遊搖一搖頭笑說,然後隻雀仔叫囂數吓「吖~~吱吱吱~~」就飛走咗。

遊望住隻雀仔嘅背影,感覺很似曾相識。
佢又望一望茉里奈啲衫,突然靈光一閃「咦係喎⋯我可以著依啲衫喎⋯⋯」
「著住跑返屋企換咪得囉!呀!點解我之前諗唔到嘅!?」
就係咁,遊又重新振作起來,距離球賽開始重有4個鐘。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞