《我用廣東話征服世界》新手 自行選擇甜度 2

960 回覆
91 Like 5 Dislike
遊細細聲係茉里奈耳邊狡猾地說:「估唔到你連尿都噴埋⋯真係好淫⋯⋯」
「唔係啊⋯⋯」茉里奈兩眼通紅抖動雙腳:「我⋯⋯最衰都係你⋯嗚嗚⋯⋯」
她哭了,後樓梯滿地都是她的牛奶與聖水⋯
「大鍋⋯」遊馬上放茉里奈回地上:「BB⋯唔好喊啦⋯⋯宜家送你返屋企啊⋯⋯」
「嗚⋯嗚⋯⋯」她低頭不語痛哭起來,眼淚流出嚟。
遊解開她被反綁的雙手,摘去她雙乳上的夾子。
茉里奈接受不了自己在公眾地方做這種事,居然向著鏡頭連尿都噴了出來⋯
太過羞家了。
遊把毛巾披着茉里奈的身體,收拾一下行李就拉著茉里奈的手返屋企。

另一方面,芳敏沖完涼玩了一會兒手機,又睇下BL。
生活很無趣味,如果可以的話⋯交個男朋友也不錯⋯⋯
「叮!」遊覆了。
「隻貓得意~你介紹嗰啲我朋友話好好用!」
「係?咁就好啦~」她秒回。
「係呢⋯你啱啱陪女朋友呀?」芳敏想打聽一下遊有無女朋友。
遊看著螢幕呆了,她怎會知道⋯⋯
要想一想怎樣覆好了,而茉里奈現在在廁所裏沖涼,順便把屁股裏剩下的牛奶都噴出,羞恥到極。
「BB⋯你食乜啊?我去買你食啊⋯⋯」遊問。
「嗚嗚⋯嗚⋯⋯嗯嗯!」「啵~~~」廁所傳來放屁的聲音,她似乎在忙其他事。
「嘿嘿嘿嘿~~咁我是但買啦~」遊偷笑了,穿起鞋就出門了。

遊買了一些壽司、手卷,突然靈機一觸。
「你星期三得唔得閒呀?」遊決定扯開話題,不理芳敏的試探。
「嗯?得呀⋯⋯」她秒回。
「去唔去街?我有啲嘢想去睇吓~~~」
「喔⋯好啊⋯⋯」芳敏有點不知所措,遊居然會突然約人出街。
「哈哈~好耐無同女仔出過街🤪」沒有說謊,遊的確被茉里奈困在家中好一段時間。
「咁⋯星期三見啦!」芳敏覆完後開心得瞓係床上,雙腳踢來踢去。
「哈哈~太好啦!佢應該無女朋友喎~仲話約我去街!唔通佢⋯係中意我?
嘿嘿嘿嘿嘿~貓貓~你話呢?」
「喵~」
「你都話係啊?啊~咁嗰日著咩衫好呢~要著靚啲先得!」芳敏抱著枕頭在床上碌黎碌去,開心死了。
天真嘅少女就咁俾佢欺騙

Btw 記得買VPN 光復香港時代革命
天亮了,鳩從被窩裏漸漸醒過來。
他轉一轉身,繼續瞓。昨晚他到深夜才能入睡,所以今日瞓到有啲晏。
過了一會兒,鳩突然驚醒。
「咦!?禮行呢⋯?」
昨晚偷聽禮行電話嘅時候,佢話今日約咗人出街⋯⋯

「嘟嘟嘟嘟~」鳩在廁所刷牙洗面突然電話響起,是童童。
「喂~老婆?」
「係邊呀⋯?仲唔返屋企?」童童悶得很,屋企裏都無人,今日又是放假。
「返返返⋯宜家返嚟啦老婆⋯⋯」
「快啲啦~好悶⋯⋯」童童有點掛住鳩。
「咦,佢地呢?」鳩好奇問,穿起鞋衝去買啲嘢。
「唔知啊,去晒街囉⋯⋯」
「噢⋯咁不如我地一間去拍拖啊?」 鳩好耐無同童童去拍拖啦,想拖住童童周圍去。
「吓?」童童想了想:「一間先算啦~」然後就Cut了線。

鳩去到花店買了摘花,又去了養生店買了碗靚湯。
然後就坐車趕返屋企搵老婆。

「叮噹~」鳩氣喘著按下門鈴。
「老婆,我返嚟啦!」
「返嚟啦咩⋯」童童洩氣地打開門。
一陣花香撲鼻而來,鳩拿著花笑說:「送俾你呀!」
童童愕然⋯然後閉笑。
「做咩無端端送花俾我啊?」
鳩臉紅紅說:「咁⋯你係我老婆嘛⋯⋯⋯唔送俾你送俾邊個喎⋯⋯」
童童接起花笑說:「收皮啦你⋯咁多其他女人!」
「唔係啵~我最錫係你囉!」鳩攬住她的小蠻腰,錫了她一啖。
自從童童有了鳩的小朋友,就一直很擔心其他女人會搶走他。
但現在童童可以放鬆下來,因為鳩的心裡是有她的。
鳩係咪有排都唔會搞童童住
話哂大咗肚
大咗肚都可以照搞
「買咗碗湯你飲啊~」鳩在廚房抬了碗湯到枱上。
「嗯?咩湯呀?」童童坐到飯枱前,好奇問。
「哈哈~唔記得個名,不過佢話依個啱大肚婆飲架~」
童童疑惑地看著碗湯,湯色黑得似墨汁一樣,暖暖的還有冒煙。
鳩期待嘅眼神望住童童:「快啲趁熱飲啦老婆!」
童童拿起碗湯輕聞了一下,好像是苦的,但應該可以接受掛。童童最怕苦了,如果是甜的就最好。
她飲了小小啖入口「咳⋯咳⋯」
童童皺晒眉頭伸條脷出嚟散苦:「嗯⋯好難飲呀!」
鳩愕然:「吓?唔會掛⋯⋯」
「老公⋯你試吓⋯⋯」童童痛苦地將碗湯推到鳩面前。
鳩瞄了碗一眼,勉力一笑,然後大啖的喝了一口。
「轟!!!」一道狂雷劈落鳩條脷上!再慢慢擴散開去苦澀整個口腔⋯⋯
「噴!好苦啊⋯!」鳩伸條脷出嚟,塊面都拿埋一舊。

童童笑了:「嘿嘿嘿嘿~邊個買嘅就邊個飲!快啲飲晒佢!」
「吓⋯⋯」鳩搖一搖頭:「唔啊!一人一半!」
「好啊!咁你先啊~」童童嘴角揚起狡猾地說。
「係咪架⋯⋯你唔好呃我喎~」鳩攞起碗苦湯,
「係啊~快啲啦~」
鳩猶豫咗陣,鼓起勇氣,咕嚕~咕嚕~連續飲咗兩大啖
感覺距離死亡很接近⋯⋯濃濃的苦澀又甘,是生不如死的酷刑。
他想放低湯碗時,突然一隻手伸過嚟㩒住湯碗。
「快啲飲晒佢!」童童笑得起勁,迫鳩飲埋佢嗰份。
「嗯⋯!」救命呀!鳩心諗,但有口難說⋯
整碗湯被灌進鳩的口裏。
「哈哈哈~~~」童童看著鳩傻笑起來:「彩你都傻,一啖都唔會飲呀!」
可惡!鳩含住口苦湯看著她傻笑,心情又苦又甜。
鳩行到童童旁邊按住她強吻過去,
「喂!死開呀你!」童童擰晒頭又踢想掙扎「嗯⋯⋯」
鳩錫了她,貼住她的嘴唇,童童心諗仆街啦⋯他的湯都未吞下⋯⋯
想俾返我飲呀!?唔要呀!!!童童閉上眼睛害怕得不敢動。
「咕嚕!」
「咦⋯⋯!?」童童愕然。
鳩放開童童笑說:「我飲晒啦白痴~」
童童呆了一呆,然後突然攬住鳩甜笑著。
「嘿嘿~愛你~~」
Push
Pish
「我地去行街啊~」鳩一邊洗著碗一邊說。
「嗯!」童童想都沒有想就答應,她很愛鳩。
「咁你換好衫先~我洗埋隻碗就行得!」鳩笑著把手頭上的碗碟洗乾淨。
然後就同童童拖住手去街。

話說禮行今日約咗人出街,中午時化了個淡妝就出咗街。
她去到一間文青風咖啡店,左望右望
「禮行~依邊呀~」一把清澈的女仔聲。
禮行揮手淺笑一笑就行過去,這個女生就是林海欣。
「快啲坐啊~」林海欣甜笑說,為什麼她們會約出街呢?

事源是幾日前,林海欣在街上買化妝品時巧遇到禮行,兩個愕然,笑一笑打招呼。
她們互相都知道對方的男朋友就是自己男朋友,所以一開始傾偈嘅氣氛是有點尷尬,但她們聊著聊著心中的芥蒂不知不覺消失不見了,也許是因為說鳩的壞話很高興吧。
笑他的巨龍大味道又易射,說他喜歡半夜強姦人,又分享一下她們偷拍鳩的白痴影片。
兩個慢慢就friend咗。

「嗯,你嗌咗嘢飲未啊?」禮行拿著銀包問。
「未啊~等埋你先嘛,你飲咩啊?」
「吾⋯⋯latte?」禮行想了想。
「唔該~」女仔揮揮手叫侍應,
「係~小姐要啲咩呢?」侍應禮貌地問,但眼神淫邪地瞧他們兩個的身體,從大髀慢慢遊覽到胸部。
「要兩杯latte啊,唔該⋯⋯」林海欣感覺到依個侍應個眼神怪怪地。
「嘿嘿~係嘅~」侍應笑說,林海欣聽完嚇得打冷震,點解個侍應笑得咁噁心嘅⋯⋯
未試過
有文啊
仆街了
英雄救美嘅場景要出現了嗎
「啊,我地一間係咪去睇BB嘢啊?」禮行期待地問。
「係呀~」林海欣無再留意個侍應,他們打算買點東西送給童童,
「我上網睇呢~有啲BB衫好得意架~」林海欣拿著手機的照片笑說,
「嗱,你睇吓!」是一張卡通熊仔衫,童童最鍾意依種可愛的卡通公仔。

「咁得意嘅~~~~」禮行流露羨慕的表情呆望著她手機。
「哈哈~你又生一個我送俾你囉~~~」林海欣揶揄地說。
「咁又唔得喎~我死都唔想生BB~」禮行撥一撥手。
「小姐~你地杯Latte。」侍應拿著盤子,把咖啡放到林海欣面前,上面的奶泡是貓🐈的公仔⋯⋯另一杯放到禮行面前,鯨魚🐳的公仔⋯⋯

「嘩~依個幾靚喎⋯⋯」禮行有點愕然,明明周圍的客人都是普普通通的心形拉花。
只有她們兩個與眾不同。
侍應狡猾地笑說:「係呀~同你地一樣咁靚~~~」
林海欣皺起眉頭,感覺依個侍應好似別有用心⋯⋯係咪想溝我地⋯?
「嘿嘿⋯⋯多謝喎⋯⋯⋯」依個侍應嘅樣有點奸狡,禮行完全唔想理佢。
侍應識趣地走開一兩邊,沒有再打擾她們,反正很快她們就會心甘情願地與我做愛。

侍應站在一旁靜待她們兩個喝下這杯精心炮製的咖啡。
這一間文青咖啡店,其實背後有不為人知的一面。他們會在靚女的咖啡上會加點迷暈藥。
喝了這些特別咖啡的客人會被拉進休息室,強姦,或是拍下小穴和屁股。
那些可愛的文青少女醒來,根本唔會知自己被人強姦,只是以為自己突然血糖低暈了一兩秒。而噁心侍應會很貼心給她們一粒糖,扮作好人。
這些蠢女孩就會開心得下次再嚟過。

此時,禮行同林海欣拿著手機不斷為咖啡拍照,連一啖都無飲過。
「快啲飲啦⋯⋯快啲飲啦⋯⋯」侍應站在一旁咬著手指甲喃喃自語。
林海欣拿起杯咖啡聞了聞,挺香,濃濃的咖啡味,不過⋯⋯有陣熟悉的怪味還有⋯⋯
「嗯?做咩呀?」禮行好奇問,
「杯咖啡好似怪怪地⋯⋯⋯」林海欣細細聲說。
「吓⋯認真呢⋯?」禮行愕然看一看杯咖啡,發現從剛才開始奶泡就一直維持這個樣貌。
確實有點奇怪。因為正常來說,奶泡裡的空氣會逐漸消失,拉花的圖案會變得樣衰才對。
禮行的眼神銳利起來,這杯咖啡應該加了什麼東西。

林海欣細聲說:「依間咖啡店你邊到聽到架⋯?」
禮行細細聲說:「啊寶介紹我嚟架⋯⋯」
「唔係掛⋯佢呀!?」林海欣嚇了一驚。
啊寶係明宴會嘅女仔,經常有點傻氣。(1#494出現過)
「嗯⋯⋯」禮行疑惑地問:「咁我地仲飲唔飲依杯野好啊⋯⋯」
「佢地好似落咗啲迷藥⋯⋯」林海欣說,她在明宴會時已經很熟悉用各種藥物,不論是迷暈人或是發明人腦香水等。
鳩最初喝了林海欣沖的茶也是落了這種迷暈藥。
文啊
好聰明
求樓豬加速
食完飯打
侍應企在一邊,看著她們兩個在竊竊私語心裡有點慌。
點解仲未飲呢⋯⋯快啲啦⋯⋯
負責下藥的咖啡師也瞧過去來看她們喝咖啡。
「嘩~依兩條咁正嘅女,玩幾次都唔會嫌⋯」他心諗。

林海欣拿起咖啡喝下幾口,咕嚕咕嚕~味道居然也不錯。
侍應揞住嘴偷笑,巨龍已經蠢蠢欲動⋯現在只剩下禮行了。
禮行也拿起咖啡喝了下肚,然後在手袋裏拿了點東西。
侍應看她們喝得津津有味,嘴邊還沾了點咖啡的奶泡沫,興奮得微微勃起。
「嘿嘿嘿嘿!一直拖你地入去爽下先!」
很快林海欣和禮行就烏低在枱上,似乎已經暈倒。

「依兩條死八婆終於暈咗啦!」
侍應高興得馬上把店舖關上了。
「咁多位客人~唔好意思呀!突然爆水管要維修啊~麻煩你地下次再嚟。」
「吓~但係我未飲晒喎~」一個肥仔說。
「唔好意思呀,我幫你轉外賣杯啊。」侍應心急地說。
「咁點得架⋯⋯」肥仔有點不滿他的服務態度。
「唔緊要啦,吉吉~」坐他對面的女人拍一拍他手背。
「唉~算啦⋯⋯」肥仔拿起杯咖啡咕嚕咕嚕就喝掉。
很快所有客人們都走了,侍應也把門關上。

他淫淫笑的行上前,扶起林海欣帶她到休息室,放到地上一角。
咖啡師就扶起禮行一同拖到休息室,這裏的牆上面貼滿不同女仔的裸照,似乎是他們的戰利品。
「點啊~依兩條女點玩好呀?」侍應慢慢脫下自己的褲子,把細小的肉棒露出來。
「嘿嘿~緊係輪流上啦⋯⋯兩條都咁正!」咖啡師把門鎖上,慢慢行到禮行前面。
「就依件先啦~青靚白淨,波大大咁。」咖啡師笑說,然後靠到禮行臉龐索了一下。
「嚓!!!」
一道光影閃過,咖啡師驚愕不已頸子傳來陣陣刺痛⋯
「呀⋯⋯」
禮行握著一把美工刀,在他頸動脈上開了個破洞,鮮血如泉湧出來。
「喂⋯⋯咩事呀⋯⋯」侍應站在後面仲懵盛盛,佢唔知咖啡師已經死咗。
禮行跳起身亮出血紅的美工刀,微微一笑。
「呀!!!」侍應嚇得J都軟埋,見咖啡師倒在地上血流成河。
林海欣都不再裝睡了,站起來瞄一眼旁邊的屍體。
「點解你地⋯⋯,你地到底係咩人!?」侍應嚇得腳都在抖震。
「嘩⋯⋯」禮行看著牆上面各色各樣的裸照,驚嘆了一聲。
「真係人渣嚟架喎⋯⋯⋯」
牆上有啲照片更是惡趣味到極點,小穴插了兩朵鮮花,屁眼又插上鮮花⋯⋯
有啲是身體被綁著,再畫上不同圖案、恥辱的文字。
真的是文藝作品⋯⋯
林海欣一臉無奈,居然有咁多無知的文青少女被騙。
「想點呀你地!」侍應驚慌起來。
林海欣想了想,說:「禮行~就咁俾佢死好似益咗佢喎。」
禮行笑說:「哈哈~咁你想點呀?」
林海欣去了他們的廚房,攞了把豬肉刀,一條繩索。
「放過我啦⋯⋯」侍應跪咗地上,眼框濕濕⋯⋯
第六感告訴他,這兩個女人不是一般可怕⋯⋯
林海欣拿著繩綁把侍應綁在地上,而雙手另外合十綁上。
「禮行,如果佢一間合埋眼一次,你就斬佢一隻手指啦~」林海欣笑說。
「嗯~」禮行把美工刀對著他的尾指。
「吓!?」侍應嚇得張大眼睛,不敢閉上眼,滿頭大汗的盯著前面。
「唔錯!」林海欣拖著咖啡師的屍體到侍應面前,說:「嗱~你睇實啦!」
林海欣拿起豬肉刀對準屍體的頭部。
「砍!!!」
禮行+林海欣
好撚爽
「砍!!!」
咖啡師的頭顱像削蘋果般,從他的耳背位置砍落去而頭骨就開了道裂縫,
濃濃的腦漿漸漸滲出來。
「呀!!!」侍應嚇得馬上閉上眼睛。
「嚓!!!」
一根手指頭掉了落地,然後又是一聲悽慘的尖叫。
侍應五官猙獰痛苦地不斷喊痛,禮行感覺有點嘈⋯
把美工刀對準他湧起紅根的眼球前,說:「再嘈插爆你隻眼。」
⋯⋯⋯侍應一瞬間被恐懼感掩蓋了所有痛楚,
立即閉上嘴巴強忍痛楚繼續看林海欣幫屍體斬頭。
他的熱汗連同著鮮血,一滴一滴滴在地上。

林海欣舉起豬肉刀「砍!!」又是一刀斬下去。
「砰!砰!砰!」一聲又一聲的破碎骨頭的聲音響起。
血漿彈到侍應身上,他不敢再閉上眼睛。
看著自己朋友的頭腦被砍開個大洞⋯
咖啡師的頭顱就像一架紅色的開篷跑車,整個腦袋都露了出來。
「嗚⋯嗚⋯⋯」侍應盯著他血紅的腦袋,眼淚不斷流出來⋯⋯
怪就怪他殘害了無數的文青少女,把她們白嫩的嬌軀當成玩具。
「⋯嚓!!!」

。。。

「沖~~~」林海欣和禮行在洗手間裏清潔一下手上的血跡,旁邊放著兩個浸著人腦的玻璃樽。
「禮行~嗰兩條屍點算好啊?」林海欣回復最初,淘氣地問。
「Er⋯不如燒咗佢?」禮行想了個不錯的好主意,方便的做法。
「好啊~就燒咗佢!」林海欣點點頭,然後就抹乾淨雙手。
禮行淺笑一笑:「哈哈~話說你件衫邊到買架?」
「嗯?」林海欣照一照鏡子,是一件啡色的小背心,谷間印上白色的字:「好似係童童架喎⋯我今日攞咗嚟著~哈哈哈~」
「哈哈~喔~」禮行瞄了幾眼,好性感喎⋯⋯
因為林海欣的乳房比童童大一點,所以穿上童童的衣服顯得林海欣特別大波~

禮行撥一撥手上的水,然後同林海欣一齊去把那處理那兩條屍體。
用火燒處理屍體,硝酸鉀、麻布袋、打火機、汽油,就足夠把它燃為灰燼。
之但係依到無~所以佢地將兩條屍用言靈傳送去火化爐就算啦~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞