有冇做藥廠巴打絲打(3): 移民顧問 澳X製藥幫到你! 拒絕紅色企業

1001 回覆
42 Like 0 Dislike
我見元朗廠請嘅QA QC post都係contract工黎。

隨時contract到期就cut
正美歐化好似都係j記?
好似4年contract制
同事:
好想食三交治啊屌!
今日又冇乜得
屌你個西總有得食
仲有block b c e外圍都有cctv 大家唔好俾人見到喺外圍上連登
nana好好j 好想要佢張相嚟j

唔好 真係唔好

同事:
一於大家一齊訂完三交治跟住唔食
還掂最近大家都出去吃
當大家都訂完唔食 等佢啲三交治放到發臭

一陣扣你錢
掂啊! 我開左post咁耐 發現真係少左啲文宣
支持巴打!
無錯
個工作環境都歡樂D
希望各位巴打多啲整啲改圖or貼多啲圖
一個人整真係好柒攰
屌你老母 邊撚個打架

炒鬼咗佢啦 澳米都係用番殘體字啦
中文都錯撚咗啦

增加豐富營養的三交治餐 先順口啦

英文改 super nutritious sandwiches 啦屌 簡單易明

個add字同meal 字又on99咁加落去 九唔搭八
以前閪總唔會君圖食.....
睇番嗰公告作者名就知道係支那admin寫㗎啦
佢地用支那語讀順口呀嘛屌
佢地出po無人幫佢地proofread㗎咩
狗飯緊係唔會食啦
今次班柒頭真係唔知做乜落黎食
D中文都9唔答7
仲話大陸人中文好
D語病多到呢
學中文一定跟台灣學
The company additionally provides super nutritious sandwiches, reducing meal times to abate infection risks and prevent colleagues from cross-infection.

有冇手足幫手搞搞依間公司啲英文
有冇手足可以貼成張圖出黎?
可以等大家幫手執執佢

同事:
屌你老母 啲三文治難食到仆街

極度重口味既同事:

澳美d防疫意識實在好差
垃圾WHO 建議病毒易透過眼鼻口途徑傳播

做乜鳩

係都係WHO指出病毒xxx, 建議保持社交距離

依間公司啲海報到底邊個整,中英文難睇到呢
科學用膳
公司重視員工健康,提高衛生意識,防止疫情散播。
呢D先係中文
垃圾大陸文,好柒 字又用殘體,文法又冇,句又唔通

Eat scientifically?
食之前秤重? 食完磅自己重 睇下有幾多loss 左?
病毒會經眼、口和鼻等途徑傳播疾病,因此我們需要時刻與他人保持距離,減少社交活動。

唉屌你老母! 竟然係執中文先

利申: 中文A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞