有冇做藥廠巴打絲打(3): 移民顧問 澳X製藥幫到你! 拒絕紅色企業

1001 回覆
42 Like 0 Dislike
Grase 新j圖呢?
見到你個名 我諗起冷氣黑工
一陣個POST DEL撚左就好笑
咁樣貼人相
"我估大家頭先趕住收工,冇睇場區廠休嘅信。

公司5點5X分先send嫁,祝你聽朝睇完噴早餐。"

咁撚陰濕?
呢家hea 埋呢個星期就算撚柒數
"連證明係人類都唔得呀
Sony 兩度深沉致歉也讓中國玩家相當心疼,紛紛指責舉報 PSN 的好事小粉紅,直稱:「你母親節幹這事會沒媽的」,同時自嘲自己是「籠的傳人」,更說:「當維基百科中文404的時候,我沒有說話,因為維基百科中文還沒百度百科好用。當維基百科英文404的時候,我沒有說話,因為我看不懂英文。當Steam社區404的時候,我沒有說話,因為我不用mod。當它們終於舉起了刀來砍斷我們的網線時,我環顧四周,卻發現已無人幫我們發聲。」

除此之外,先前就有中國玩家發現,如果現在想註冊 Steam 帳號必須通過 Google reCAPTCHA 人機身分驗證(全自動區分電腦和人類的公開圖靈測試,即是用戶時常遇到的「我不是機器人」測試),這是一種區分用戶是電腦或人的公共全自動程式,但由於該服務由中國全面禁用的 Google 提供,所以中國用戶不僅沒辦法註冊遊戲平台新帳號,更無法證明自己是人類,加上今日 PSN 服務被下架,中國社群平台上一片哀鴻遍野,雖然目前檢舉的那位小粉紅也被網友舉報成無效帳戶,但也已經無濟於事,只能說咎由自取,套一句黃之鋒先前的話,你們該怪的是你們的政府。"

呢家打機清靜好多
其實PS一直都知, 好多大陸人都經香港買同玩
可惜小粉紅自己投訴 累全家 仲被人起底
佢唔喱埋357年都唔洗出返黎
捉翻澳美班大陸老翻大陸啦 唔好出黎搞權鬥
間野執撚柒佢啦!
班大陸人勁撚煩
公司最大毒瘤老鼠飛柒頭王冠死肥仔添mothy擦鞋擦到出晒面,又樣衰把口又臭,又廢又無能,喺行內都出晒名啦,炒撚晒呢幾條垃圾都唔知可以養返幾多員工!

屌到攰
老鼠飛仲未俾人炒?
仲衰過j記
大家想想,最想做底公司慨会系什么人?这班人慨目的同动机又系什么?

留返比大家答

小粉紅配粉紅色
bonus 好高???
定間野少人咋
係想做底班大陸狗姐
驅逐蝗蟲 光復香港
tg加密放出黎
呢家最想間野執笠
等班大陸人滾返去大陸
好似停咗炒人? 集中火力要人請無薪假, D經理好勤力搵嘢做啵, 安排自己人可以返工, 其他人就慘啦

公司玩半月糧 用政府錢出糧 請免費同事果刻
就已經冇炒好耐
因為政府錢批咗 唔可以炒人

所以大家返工真係唔洗做野
還店都係政府錢
佢又唔炒得你
今日我係廁所都坐勁耐 (冇打飛J Grace)
聽講18號衛生署查牌,同日就開始廠休,難道兩者喺有關係🤣?

重要咩? 不嬲都清哂埸先比DH黎掃埸架啦
又玩呢招啊
dh班友都on9 冇生產檢乜嘢查 睇下啲文件就算數
行內間間都係
好D就生產一批比你睇
"驅逐mainland 光復澳美
由舉報兼職保險雞鴨做起
大家都知公司唔俾員工有必撈
之前eric個仔就係咁俾人逼走左
立刻行動啦!"

唔想光復佢啦
想佢執笠會開心D
Eric 唔係恃住同陳總 係同鄉 好朋友
係公司打橫行,係大陸個名臭哂都照保佢啊
做乜炒Q左個仔啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞