有冇做藥廠巴打絲打(3): 移民顧問 澳X製藥幫到你! 拒絕紅色企業

1001 回覆
42 Like 0 Dislike
重要消息:
大家小心有個叫GMO部門
佢地名義上的幾個人 其實有好多部門都有GMO D隱藏成員
我知道有幾個 同埋GMO係幾乎唔會有香港人
IPU2個四眼肥仔 QA個H字頭 QC某幾個大陸人
你地會發現之後有D人會調去GMO 你地就會知道 呢D人之前一直係咁幫GMO從唔同部門都拎料

團隊想主要 Pin 文宣,所以呢個靠大家推!
我一失業就仆街了
唔可以比班仆街捉到
GMO = 政治部?
東廠? 西廠?

共慘黨真係好鐘意玩間諜

暗部啊? 火影忍者啊?
GMO其實做D咩
全名叫咩
Ghost murdering organization?
有外藉同事啦

hi folks
I am a member of BF Hong Kong.
I am very disappointed to this pharm company.
My friend who was QA manager in BF but he was terminated by the AP.
As he always tell the truth to DH and delay the project approval.
I met him before CNY, he said there are many ridiculous thing in BF but he dont wanna talk to much.
I am disappointed to Hong Kong pharm industry.
And the housing for us is full of shxt, it is messy like a refugee camp.

hey guys,.....er...er.....i go ..to school by bus
同事:
黎緊有幾個部門都要cut人
QC QA會cut coor grade
工程部驗證個邊cut一個officer
PU會cut一個
大家小心

同事你自己都要小心
connect埋印度同事
pharm 撚搵唔到工唔做歐美做咩好
入嚟做啦

就係唔想做
真心好做喎呢到
又包車又包三文治
突發
"10:05 am 突發 timothy去左紅屋仔!
兄弟們小心 timothy揾人傾計 唔好中招"

線報 大家小心
呢間野真係奇葩
個名臭左咁多年都仲可以臭落去
張志燕呢個癌細胞一日未除, 呢間野都唔會有得救
佢仲惡過老細, 好彩黃生退左休唔洗再受埋呢d氣
越玩越癲

大家繼續做奴隸啦
人地睇死你地

利申 : 我係奴隸
奉勸你班甘願為奴既奴才唔好學人捉鬼
你地捉唔起既
咁多年黎你地得罪咁多個前員工,一人爆d你地都死
又搵紅屋仔傾計
慢慢捉鬼
最鐘意搞鳩d員工
情報:
上晝已經有幾個俾人叫去meeting room審問
口罩巴打你唔好自爆啊 而家好多人都信唔過"

大家要有鬥到底既勇氣
都要保護好自己
班垃圾夠膽咪搵曬班香港員工

一雞死一雞鳴
痴線 又捉鬼
唔能夠輕敵!
始終潛伏係公司先係高章。

下下都括出去,對係入面做既手足好不利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞