Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
好似唔會有下季? fox 未renew
其實唔好再有下季了
再有真係要做CIA去追返人轉頭
神劇就留返係S1啦
點解隱約有種tvb bbq ending嘅感覺
爛到仆街 不過最尾果幕係幾好笑既
仲以為Michael會俾人拉番入去 完啦好嗎
我覺得都算幾好睇 最尾T bag爆 Poisedon菊花 笑咗

唔理d細bug係幾刺激 冇乜冷場嘅 不過最尾唔知搞咩
最尾 John Abruzzi 復活

本身以為用返第一季d片,點知原來係有暗示下季做abruzzi revenge

係喎 頂, 用返第一季D SHOT

下,邊到?

有咩…

Fox river 黎

我夠知啦, 問題係abruzzi 係套劇入面一早死左喇喎...
我以為whip同t bag個幕係扮緊野,個槍都無射中到,而且成個過程t bag好冷靜
我以為whip同t bag個幕係扮緊野,個槍都無射中到,而且成個過程t bag好冷靜

覺覺得有機真係扮野

覺覺得有機真係扮野

中一定中, 我係以為有著防彈衣....

成單野明顯係mic利用tbag兩父子....好撚賤

覺覺得有機真係扮野

我又覺得利用佢地都好合理
本身佢兩個係真係犯左法要坐監果啲仆街黎
Mic 同Linc都係無辜
最後大團圓結局 放Tbag出返社會咪盞累死人
屌你

成套劇仲廢過第四季

本身以為用返第一季d片,點知原來係有暗示下季做abruzzi revenge

係喎 頂, 用返第一季D SHOT

下,邊到?

有咩…

Fox river 黎

我夠知啦, 問題係abruzzi 係套劇入面一早死左喇喎...

暗示下季講復活的abruzzi

覺覺得有機真係扮野

mic呢幾年犯法野點會做得少, linc更加成日犯法搵食

whip死左點可能係大團圓, 正正睇到mic班人有幾自私
今季入面講既就係mic同jacob互鬥, mic前期鬥輸左就搵哂幫手
cnote sucre我當係還舊恩
tbag係冇欠mic.... mic利用tbag個仔黎控制tbag更加係仆街

我完全接受唔到mic會叫其他人殺人, 呢個好似違返左之前幾季既設定
T-Bag真係悲劇人物
whip 死真係好突然
其實我幾鍾意佢既

覺覺得有機真係扮野

我都以為係扮野

覺覺得有機真係扮野

mic呢幾年犯法野點會做得少, linc更加成日犯法搵食

whip死左點可能係大團圓, 正正睇到mic班人有幾自私
今季入面講既就係mic同jacob互鬥, mic前期鬥輸左就搵哂幫手
cnote sucre我當係還舊恩
tbag係冇欠mic.... mic利用tbag個仔黎控制tbag更加係仆街

我完全接受唔到mic會叫其他人殺人, 呢個好似違返左之前幾季既設定

唔係話this wasnt the plan咩?
本身個plan我諗係tbag2父子負責拖住條女唔畀佢跟住mic and jacob, 然後mic帶jacob去個scene
Mike比人捉走果到,最尾都冇講係邊個捉
同埋mike起電話到話mic唔係佢老豆,之後完全冇曬下文就bbq ending
同埋mike起電話到話mic唔係佢老豆,之後完全冇曬下文就bbq ending

仲有 兩個特工搵果個 貓王呢??
不過呢季真係多Bug到仆街, 衰過第4季
5, 6集之前係油站入面同mic skype個人冇講, 只係講frame咗個貓王
前2集個人捉走mike冇講,
個紋身咁整喺手背就入到去
最後tbag同jacob同一個cell更加
好期待下一季jon同t-bag既故事

重睇今集la,今集有講返貓王

咁之前兩個特工搵完貓王就算??

咁之前兩個特工搵完貓王就算??

今集T-bag兩父子去旅館搵果條友咪係貓王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞