Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
今個season得9集真係太少
個故事節奏太快 冇咩野可以詳細交代到
如果好似以前咁有20集應該會好好多
已經就完 得返3集
今集後半真係睇到o哂嘴
michael明明搶到架車可以直接開走
斷估單眼佬唔會熄匙掛
之後俾單眼佬發現,落車避子彈
但又可以突然跳出黎用支螺絲批插佢
單眼佬渣ak架喎,可以咁插佢一開始就唔洗同linc分開走啦
之後明明搵唔到車軚痕,好有可能行錯方向,最後仲要冇油落埋車
居然徙步就行到去放煙花個位置
真係

屌,季季都係咁架啦
同埋其實一定想留住韓國仔係咪因為佢好有錢,
Mic想擺脫幕後大佬,然後靠韓國仔啲錢過世

佢it狗
要幾多錢有幾多

要錢去返第二季尾碼頭到潛落去執錢就得
韓仔好撚醒, michael都講左好需要韓仔醒目頭腦
今集michael智力大倒退, 有d似第三季alex....

又再一次放走單眼佬, 好撚on9, 見到michael出cheat抽中白石就估到又係咁....
單眼佬遲早又應該又會殺多個...

啲錢應該搵唔返啦下嘩

唔係比kim掉左落條河度沖走左咩
今集後半真係睇到o哂嘴
斷估單眼佬唔會熄匙掛
真係

屌,季季都係咁架啦

主角既威力

佢it狗
要幾多錢有幾多

今集michael智力大倒退, 有d似第三季alex....

又再一次放走單眼佬, 好撚on9, 見到michael出cheat抽中白石就估到又係咁....

雙眼盲晒啦

死左啦下話

一日未見到條屍都未必死左
Kellerman都有機未死

佢it狗
要幾多錢有幾多

雙眼盲晒啦

死左啦下話

咁樣比人插 都唔死 真係唔駛再睇

佢it狗
要幾多錢有幾多

雙眼盲晒啦

死左啦下話

殺佢個男人古古惑惑

佢it狗
要幾多錢有幾多

雙眼盲晒啦

死左啦下話

殺佢個男人古古惑惑

kellerman就真係有機未死喇
同埋個男特工好似有D古怪
等單眼佬盲埋另一隻眼等咗好耐
今集後半真係睇到o哂嘴
斷估單眼佬唔會熄匙掛
真係

前半都on9 LA
開頭條友有心裝佢地 根本唔洗比真車匙佢地
之後去到油站 一粒子彈炸哂d 恐怖分子
gta咩
得返三集,愈睇愈覺得格硬拍一季prison break出黎而已,好多位可以detail d但因為集數唔夠所以冇詳細描述,好似逃離ad sac房個part事前點plan先係最好睇架嘛,但用得一兩個shot交代之前嘅事就算,宜家只係畫面好多鎗戰同肉搏好緊湊,但劇情其實唔豐富
其實完左season 5仲有冇架,無就好sad whip同ja應該有啲故事可以講下
ja 真係好正
得返三集,愈睇愈覺得格硬拍一季prison break出黎而已,好多位可以detail d但因為集數唔夠所以冇詳細描述,好似逃離ad sac房個part事前點plan先係最好睇架嘛,但用得一兩個shot交代之前嘅事就算,宜家只係畫面好多鎗戰同肉搏好緊湊,但劇情其實唔豐富
其實完左season 5仲有冇架,無就好sad whip同ja應該有啲故事可以講下

之前幾個season其實都做到越黎越爛收視麻麻
感覺佢地係怕唔收得所以得9集咁短

今季個故事其實幾好 可惜集數太少發揮唔到
一粒彈射油車

之前幾個season其實都做到越黎越爛收視麻麻
感覺佢地係怕唔收得所以得9集咁短

今季個故事其實幾好 可惜集數太少發揮唔到

無檔期吧
睇左今輯收唔收得
收得先叫班主角比多d檔期
開盤:

Posiedon 係
- Whip
- Jacob...?

仲簡略過救sarah套戲...
開盤:

Posiedon 係
- Whip
- Jacob...?

我估唔係whip, 應該係jacob
開盤:

Posiedon 係
- Whip
- Jacob...?

Jacob 會好正路,Whip 會好癲,睇編劇想行邊條路

或者兩個都唔係
開盤:

Posiedon 係
- Whip
- Jacob...?

或者兩個都唔係

點知原來係micheal scofield Jr
d人話第2季開始唔好睇 所以我睇到入sona就冇睇
琴日追返第3季 都唔錯啊
開盤:

Posiedon 係
- Whip
- Jacob...?

或者兩個都唔係

點知原來係micheal scofield Jr

係sarah個肚到,威脅Michael
d人話第2季開始唔好睇 所以我睇到入sona就冇睇
琴日追返第3季 都唔錯啊

第3季係為左救籃球仔而存在
開盤:

Posiedon 係
- Whip
- Jacob...?

上集先有個新角 , 好潮既黑人
話唔定仲有個隱藏BOSS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞