Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
係咪無解到點解叫佢做Whip?
最尾 John Abruzzi 復活
係咪無解到點解叫佢做Whip?

第八集解釋左大概意思啦 岀左海果段戲

本身以為用返第一季d片,點知原來係有暗示下季做abruzzi revenge
睇哂

好ON9

拍到咁不如唔好拍..

本身以為用返第一季d片,點知原來係有暗示下季做abruzzi revenge

係喎 頂, 用返第一季D SHOT
我接受唔到.....好撚失望...

mic有乜可能擺tbag同whip上枱....我接受唔到mic叫tbag殺人...
mic真係當tbag同whip係公廁...
一代神劇拍成咁
不如話直接捉左波塞冬條靚逼供啦
BUGS唔講 單論劇情既連續性我係完全睇唔明 個D新紋身 從micheal紋身解密得到D乜線索 T-BAG場由頭到尾既大龍鳳 精準度高到要scan人樣既儀器分唔到係紋身 做緊what

分咩析呀, 放大鏡咋
我到依家都睇唔明點解當初amy同van想殺sarah, 又入sarah屋企...

下,邊到?

有咩…
whip死, match返tbag之前話自己係bagwell最後一代

我覺得mic有心害tbag坐監...呢樣都算...累埋whip呢下...我真係徹底失望...垃撚圾mic
屌 睇完我都忍唔住屌
垃撚圾結果
之前埋d伏線全撚部廢up?
我覺得都算幾好睇 最尾T bag爆 Poisedon菊花 笑咗

下,邊到?

有咩…

下,邊到?

有咩…

下,邊到?

有咩…

Fox river 黎

下,邊到?

有咩…

Fox river 黎

屌,咩事

好撚7呀套野
果樽係cia副局長既血
用黎推返佢既罪用

佢比人嫁禍佢殺左cia副局長
但處理屍體既人係米高not jacob
d血係佢專登留黎
拎黎證明自己清白

呢季其實做得好好
第1集已經有證據證明JOCOB係最終大佬
連D血都可以估到 好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞