Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
幾時有第4集?
暫時麻麻 有d以為自己睇緊season3
都係一貫既套路 lincoln 帶住個女人係出面打打殺殺 追黎追去
Michael 就係入面利用呢個果個幫佢做野
同埋始終season 1果種有系統有跌序既監獄都逃到震撼性大好多
Season5 就似season3 好混亂既監獄

好難返第一季架啦
果d 咁有system 既監獄好難破
同埋返到美國坐
仲邊有機會比佢走到

係去呢d on9 國家先有機會走

reboot好過啦 寫得再detail d
幾時有第4集?

出左
tbag 型到搶哂d 戲
其實美國一星期播幾多集
睇左咁多集都仲係唔太清楚今季tbag個定位係咩
有冇人有未有字幕既link
人人影視尋日開始冇晒咁多季
Sara老公真係反派
Sara 老公似反派
第一集射腳唔殺佢
仲專登唔比Sara 見到d紙天鵝

邊到有唔比佢睇到

第1集大約1:30秒 SARA係屋企門口開車同MIKE仔講野之後
有一刻影左落去佢屋企門口個柒下面
有一大堆紙天鵝
果一堆絕對冇可能係一時三刻寄哂出去
好明顯Michael係一路都有搵Sara想話比佢聽佢係未死
但有乜野人可以咁親密接觸Sara將所有一直以黎寄出去既天鵝都扔哂係下水道入面
我自己覺得就係Sara老公Jocob

有冇人有未有字幕既link

同求
TBAG SOSAD
Sara 老公似反派
第一集射腳唔殺佢

邊到有唔比佢睇到

第1集大約1:30秒 SARA係屋企門口開車同MIKE仔講野之後
有一大堆紙天鵝
但有乜野人可以咁親密接觸Sara將所有一直以黎寄出去既天鵝都扔哂係下水道入面

犀利
Sara 老公似反派
第一集射腳唔殺佢

邊到有唔比佢睇到

有一大堆紙天鵝

犀利

吹到咁大
真係佢老公
MICHAEL好慘
今集michael同呀哥最後講野果到有啲感動 原來無變壞到
終於會合到啦
好有感覺 話晒追晒咁多季
T-Bag洗白?
好撚正呀
佢兩兄弟真係好正
呢集不得了 真係估唔到係佢老公
惑覺t bag下集會俾人發現
Ja好撚型
嘩屌
個恐怖份子首領 柒到
唔講仲以為 只係一個普通古惑仔既大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞