Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
Sara老公應該都好高職位 大撚到警察可以同佢演戲

又話佢係叛變既CIA

照計佢應該控制唔到警察........

我都覺得sarah老公就係poseidon個cia
因為sarah老公讀博弈, 又話好多政府想用黎玩外交, 而michael第五集都有講poseidon就係睇唔過眼us政府做野所以想自己做野, 當初包括外交...
不過警局認人呢場大龍鳳又誇左d, poseidon應該冇以前company咁勁

我冇記錯sarah老公係professor?
如果佢係poseidon ,佢既行蹤會唔會太明顯
不過我都覺得sarah老公一定唔簡單

我估係whip michael知佢有古怪先一路話佢好緊要 要同佢一齊

如果係咁就有d 抄自己james whistler 條翹

又話佢係叛變既CIA

因為sarah老公讀博弈, 又話好多政府想用黎玩外交, 而michael第五集都有講poseidon就係睇唔過眼us政府做野所以想自己做野, 當初包括外交...
不過警局認人呢場大龍鳳又誇左d, poseidon應該冇以前company咁勁

我估係whip michael知佢有古怪先一路話佢好緊要 要同佢一齊

諗下又係喎,michael比人挾持住,whip好似特工咁救佢

又話佢係叛變既CIA

諗下又係喎,michael比人挾持住,whip好似特工咁救佢

冇michael 走唔到 都要焗住救
第6集來了,好好好緊張
第6集來了,好好好緊張

出左?
第6集來了,好好好緊張

出左?

聽日先有
除左楓林網仲有咩網有得睇
第6集來了,好好好緊張

出左?

聽日先有

點解仲未有。 明明之前都係星期三夜晚十二點左右有,好心急。

5月10 凌晨3點 外國seed 網先有冇字幕既片
要有人譯埋, 多數星期3 夜晚
第6集來了,好好好緊張

出左?

美國出咗啦
第6集來了,好好好緊張

出左?

聽日先有

點解仲未有。 明明之前都係星期三夜晚十二點左右有,好心急。

5月10 凌晨3點 外國seed 網先有冇字幕既片
要有人譯埋, 多數星期3 夜晚

星期三朝早有seed+字幕
Michael 唔好死呀
邊到有第6集睇
邊到有第6集睇

應該下午5點後先有中字出
邊到有第6集睇

應該下午5點後先有中字出

英文字幕有無link?
有第6集未
下集 Sara sara
得番三集
邊到線上睇已經出左
vmus有, michael
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞