Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
1-4季都追晒 係我第一套會追既美劇
見到Sucre 唔知點解有種莫名奇妙既感動

Btw...頭2集都好緊張 好撚正
呢季終於有第一季果種感覺
好刺激
美國都未做,點會有種,等多日啦
唔定時既
之前有巴打講楓林網有得睇?
我搜尋唔到既
今日係咪有ep3?
我搜尋唔到既

睇完第三集, 終於講左發生乜事
最後, 喊出黎, sarah正臭雞!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我搜尋唔到既

原來要搵越獄
any ep3 link?
我覺得第5季幾好睇,
有小小初季既 逃獄FEEL
呢套野簡直係初代 美劇神劇
但而家好少人識,

而家班新人剩係識 權力遊戲同行屍
未有中字
最後, 喊出黎, sarah正臭雞!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ching 可唔可以解釋下 點解米克要去也門
同埋比人屈左幾年
佢地幫咩人做野?

同埋比人屈左幾年
佢地幫咩人做野?

我睇英字, 唔知有冇聽錯:
最後michael自拍個陣講左係美國政府叫佢去入去監獄到救走個isis大佬, 但係michael俾美國出賣左, 原本係四年前就應該救走左佢
頂 好正 最尾

btw Michael呢幾年係咪逃過幾次唔同監獄?
頂 好正 最尾

btw Michael呢幾年係咪逃過幾次唔同監獄?

會唔會死

同埋比人屈左幾年
佢地幫咩人做野?

最後michael自拍個陣講左係美國政府叫佢去入去監獄到救走個isis大佬, 但係michael俾美國出賣左, 原本係四年前就應該救走左佢

Thanks ching 我都係聽英文 睇到1999

同埋比人屈左幾年
佢地幫咩人做野?

Thanks ching 我都係聽英文 睇到1999

上面好似有中字link, 有時間再睇多次
最後michael自白睇到我眼濕濕好撚感動
sarah個臭西真係好撚disgrace
cia個到係咩事?唔係好明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞