Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
今季睇左幾集 係咪唔關第3/4季事? 因為我第3同第4季冇睇到
講到無人搵到然後係條街到見想點

第二季都知要上個d轎車先啦

可能專登話俾T BAG/SARA知
今季睇左幾集 係咪唔關第3/4季事? 因為我第3同第4季冇睇到

s3,s4 D劇情我都忘記7,8成
點走出也門呀
總係覺得Paul同個男特工係講緊暗號,可能係臥底或以前同佢做過野有交情
Paul應該未死

我唔想見到任何一個人死...又話今季返哂黎
所以我都估未死, 又係好似第四季咁最後彈出黎做boss
好撚好睇

tbag個到

你地估會唔會開多季 吹到咁大有個神人係背後

反應好實加碼
睇tbag唔可能唔聽英文原音, 佢把聲, 佢講野, 個口音, 都係一流, 特別係今季, 好撚正

上面有人估開槍射paul個男agent係paul舊部/舊同事
咁個Poseidon應該類似以前既company
兄弟重遇好滾動

lincoln單拖衝入去Ogygia呢下同第四季lincoln拎住斧頭衝入去救michael一樣, 好撚型棍
講到無人搵到然後係條街到見想點

第二季都知要上個d轎車先啦

以前車入面係見general..依家係agent互相見面姐
不過嗰兩個agent次次都大搖大擺咁走黎走去真係仲誇張過以前company d人
睇tbag唔可能唔聽英文原音, 佢把聲, 佢講野, 個口音, 都係一流, 特別係今季, 好撚正

聽佢講野先似睇緊pb

聽佢講野先似睇緊pb

tbag先係真joker, 好想睇佢做joker
唉,每集硬係有d on9位

行埋去奪刀插死ramah

你唔好話追兵黎到之後佢地唔執槍就走
lincoln企上車開槍好快就掃低哂班友, 但係第二集俾人追住黎射嗰陣車上面支槍射速明明好速

你唔好話追兵黎到之後佢地唔執槍就走
lincoln企上車開槍好快就掃低哂班友, 但係第二集俾人追住黎射嗰陣車上面支槍射速明明好慢
好撚好睇啊 幾時有下一集
也門先係大prison
sarah 老公應該都係卒仔黎

啱wo 而家護照無埋
總係覺得Paul同個男特工係講緊暗號,可能係臥底或以前同佢做過野有交情
Paul應該未死

我唔想見到任何一個人死...又話今季返哂黎
所以我都估未死, 又係好似第四季咁最後彈出黎做boss

睇到你咁講突然無咁傷心
玩到咁大又有幕後主腦又盛
同埋估唔到個ramel咁快瓜

咁就隊死咗個 boss 確實兒嬉。
阿哥卜濕條友就攞到槍勁易囉

仲成日講埋啲唔知典故定乜,唔開字幕唔知 up 乜。
兄弟重遇好滾動

lincoln單拖衝入去Ogygia呢下同第四季lincoln拎住斧頭衝入去救michael一樣, 好撚型棍

但開到門放走晒啲人先見到 michael 爬場走確有啲 on9
兄弟重遇好滾動

但開到門放走晒啲人先見到 michael 爬場走確有啲 on9

唔on9就唔係lincoln啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞