Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
今次佢都冇計

第一次見michael咁絕望
仲話係為左sarah, 結果老婆帶埋個仔跟佬走, 慘撚到...
今次佢都冇計

仲話係為左sarah, 結果老婆帶埋個仔跟佬走, 慘撚到...

season1 掘地, 比人剪腳指都好似計劃之內咁

點解班獄警唔打死個恐怖份子大佬
佢好似話係因為sara所以先要咁做

正臭西

不過仲係咁靚

e01睇番d flashback,sara殘左好多了 but milf
lincoln有錢到, 千千聲, 你老味第一集又俾人追數真係笑死

kellerman應該唔係好人, 當初刻意偷sarah指模, 嗰兩個特工唔知係咪under kellerman

儲起d錢去救Michael唔找數
雖然好鐘意套劇,但不得不承認都多bugs

今集linc 係用 C-note既錢

原來係咁, 冇留意
都合理既cnote喺美國ny食中東人條水, 中東人大把錢實fat fat啦
fat到老婆同囡囡都冇提過, 肯定已經升官發達死老婆

老實講句, 其實造護照都係兩千蚊
正常一個美國人都比得起
嗰一男一女特工, 應該係company d人, 係得佢地先可以大搖大擺又唔會俾人捉
政府fbi例如alex當初都冇咁利害

company 應該收左皮

我估佢地係CIA既人........
lincoln有錢到, 千千聲, 你老味第一集又俾人追數真係笑死

kellerman應該唔係好人, 當初刻意偷sarah指模, 嗰兩個特工唔知係咪under kellerman

儲起d錢去救Michael唔找數
雖然好鐘意套劇,但不得不承認都多bugs

今集linc 係用 C-note既錢

原來係咁, 冇留意
都合理既cnote喺美國ny食中東人條水, 中東人大把錢實fat fat啦
fat到老婆同囡囡都冇提過, 肯定已經升官發達死老婆

老實講句, 其實造護照都係兩千蚊
正常一個美國人都比得起

美金喎...同埋lincoln話包埋班囡囡, cnote心諗你老味咁樣屈鳩我
今次佢都冇計

其實今次會唔會都係計劃之內??

佢拍片, 表面上拍比sara睇, 實際拍比「波塞冬」睇
好似話「波塞冬」出賣佢地
今次佢都冇計

都有機
michael講明話個碑要落真名, 我諗佢做outis呢段日子應該真係做左好多衰野, 除非又係弦外之音
但係真係好touching
今次佢都冇計

係,懷疑唔知點樣sara搵到Michael所以個兩個人(代表cia/company 似cia)要搞掂sara,所以Michael拍條片又扮死 咁sara就甩難。拍片個陣都有話類似 "do this for you" ?
點解t bag會出到黎
點解t bag會出到黎

你究竟睇咗乜撚嘢
今季快到乜咁
等睇回顧呢幾年扮kaniel outis 做過乜
一個星期一集好吊癮
以前一日煲晒一季爽到爆
有冇人覺得其實t bag都幾撚型
今集個look幾靚仔
又係第一次走唔到
今季有幾多集?
我反而唔覺得係俾Paul陷害,Prison break啲野成日都估佢唔到咁,可能係Sara老公呢

我都覺得有機會係佢老公
個節奏去得好快 如果可以好似第一季咁講埋點樣plan好哂成個逃走計劃就好喇
其實最好睇係plan計劃同埋準備既過程
不過暫時睇呢3集都好正
btw 點解得咁少人討 話哂呢套劇係令到香港人追美劇既先河
1-4季都追晒 係我第一套會追既美劇
見到Sucre 唔知點解有種莫名奇妙既感動

Btw...頭2集都好緊張 好撚正

Hey papi
嗰一男一女特工, 應該係company d人, 係得佢地先可以大搖大擺又唔會俾人捉
政府fbi例如alex當初都冇咁利害

Company沈撚左啦喎
有預感大佬最後會同sheba係埋一齊
有冇人覺得其實t bag都幾撚型
今集個look幾靚仔

其實t bag 呢個角色好正
有預感大佬最後會同sheba係埋一齊

大佬成日都有新女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞