Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
有冇人覺得片頭開場個part整到好似d低成本制作咁
同以前個d差好遠
同以前個d差好遠

去也門喎,咁都低成本?
同以前個d差好遠

去也門喎,咁都低成本?

我係指片頭音樂個段 個機械手cg好似好流咁
屌,韓仔好撚型棍
硬係覺得sarah 家公係有陰謀,嗰兩條友咁撚醒,點會咁輕鬆俾人捉到 一定係做戲
屌,韓仔好撚型棍
硬係覺得sarah 家公係有陰謀,嗰兩條友咁撚醒,點會咁輕鬆俾人捉到 一定係做戲

下集預告
果2個特工放左出黎,仲可以狙擊linc同michael
淨係睇到最尾上唔到機同12年前一樣就濕撚晒
屌,韓仔好撚型棍

韓仔之前拍白宮淪陷都好型棍
唔殺條獨眼撚根本就係錯

冇可能唔殺, 好撚bug, 就算mic話唔殺, whip hand都應該自動補刀
Lincoln 一味淨係識用暴力

mic笑lincoln default係暴力, 但lincoln今鋪mentally救返mic出黎
michael呢幾年迷失左, lincoln帶michael還原基本&叫michael記返起初衷
michael超頻超到傻左, lincoln幫佢清cmos行返default settings
睇Sarah 攬住Jacob個眼神就知Sarah有料
完全唔信Jacob 做幾多野都呃唔到佢

好在佢蠢唔哂, 同埋有tbag幫手, 驚閪呀
韓國佬
初頭以為佢醉左衝出去自殺式,嚇死

韓國佬呢個角色好正
btw死左個

個基佬都無咩作為遲早都會死
Btw 係咪就係韓國佬話佢願意出2000萬?

好似係講緊骨灰, 佢願意俾二千萬買queen骨灰
頭先睇IMDB,原來韓仔以前係拍狂野時速1真係幾型
唔殺條獨眼撚根本就係錯

冇可能唔殺, 好撚bug, 就算mic話唔殺, whip hand都應該自動補刀

michael性格好似set 好左唔會殺人
唔殺條獨眼撚根本就係錯

但係就永遠牽連成邨人
唔殺條獨眼撚根本就係錯

但係就永遠牽連成邨人

救拉登...
越黎越刺激
https://www.instagram.com/p/BTepDzEg9Uc/
Sheba

劇入面正好撚多 啲相大部分醜到
韓國佬
初頭以為佢醉左衝出去自殺式,嚇死

韓國佬呢個角色好正
btw死左個

個基佬都無咩作為遲早都會死
Btw 係咪就係韓國佬話佢願意出2000萬?

好似係講緊骨灰, 佢願意俾二千萬買queen骨灰

可能暗示韓仔係有錢佬來
屌,韓仔好撚型棍

下集預告

屌 其實邊到睇預告
屌,韓仔好撚型棍

下集預告

屌 其實邊到睇預告

prison break youtube 官方channel
屌,韓仔好撚型棍

下集預告

屌 其實邊到睇預告

prison break youtube 官方channel

唔該巴打
T bag暫時戲份唔算太多
好想睇多啲佢
T bag暫時戲份唔算太多
好想睇多啲佢

佢啲口音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞