Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
留名
Sarah 食完Shane又改嫁

walking dead
冇alex kellerman會唔會出

alex 係pb 重點之一

paul kellerman 會出場

agent kellerman

jam子彈自殺失敗,決定做返件好事幫sara出庭指證company同女總統,認晒所有罪,畫面見到畀黑衣人打劫囚車兼用槍掃射,今季又係翻生

jam子彈自殺失敗,決定做返件好事幫sara出庭指證company同女總統,認晒所有罪,畫面見到畀黑衣人打劫囚車兼用槍掃射,今季又係翻生

Kellerman 上季已經返左生啦😂

Kellerman 上季已經返左生啦😂

唔記得添
返睇進度去到s03
s03最後走佬真係格硬嚟
匿落車底走佬
tcbkxnox有第二集seed了

tvboxnow

tvboxnow

點解連英字都冇
唯有等返上次個1080p連英字
有線上看未
有冇人記得http://Mr.Kim
佢真係好撚型

仲有Susan B. Anthony
成型company友都入型入格

Mr Kim 好柒wo
比大佬打

好憎Kim
成日恰鳩Mahone

mahone係咪冇點歸?
成個pb第2季佢帶起哂個節奏

係,好正 又係勁醒明
lincoln咁疊水點解第一集會俾人追數
邊度可以睇返舊果幾個season?好多唔記得晒
邊度可以睇返舊果幾個season?好多唔記得晒

楓林網

我已經估到, 應該就係去sarah屋企嗰陣偷左sarah錢!!!!!!!!!
sarah唔應該返頭嫁俾個經濟佬, 應該嫁kellerman, 咁先夠刺激

正臭雞
好正
睇完第一集其實唔想追
但又忍唔住開第二集嚟睇
屌。個身分好神秘,最尾同恐怖分子大佬關係幾好,可唔可以快d講下呢幾年發生左咩事
返黎喇michael
屌。個身分好神秘,最尾同恐怖分子大佬關係幾好,可唔可以快d講下呢幾年發生左咩事

tomorrow night

tomorrow night

唔似s3咁被逼救人bor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞