Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
https://youtu.be/zmzJ1nPceeg

癡撚線,micheal對手個紋身型到
有冇人覺得女特工幾正?
有冇人覺得女特工幾正?

Sheba正好多
今集好悶
Whip同tbag個幕其實做咩?

Michael做咩叫tbag take a life?

點解whip會去個浮台搵野?搵咩野?點解有血?

點解安排Tbag去撞whip?

tbag同whip係兩父子
michael 去也門之前已經查到

封信係話俾Tbag知同Whip 係兩父子
As a return, 叫Tbag 幫佢殺一個人, Poseidon?

As a return, 叫Tbag 幫佢殺一個人, Poseidon?

應該係 咁tbag而家就有理由去幫手殺poseidon

唔撚係喎 封信叫佢殺一個人
又無講係邊個 淨係比個地址佢
佢去到殺錯whip咪仆街?
都無一part係講tbag點樣知whip係佢個仔

唔撚係喎 封信叫佢殺一個人
又無講係邊個 淨係比個地址佢
佢去到殺錯whip咪仆街?
都無一part係講tbag點樣知whip係佢個仔

Envelope入面有哂俾佢知道既資料 應該係
仲以為佢個仔真係咁聰明添
仲以為佢個仔真係咁聰明添

聰明就唔會俾jacob知佢識畫map
覺唔覺得琴晚果集有機會最尾係JACOB間屋到中槍果個係女特工而開槍果個係一直想退出果個男特工?
覺唔覺得琴晚果集有機會最尾係JACOB間屋到中槍果個係女特工而開槍果個係一直想退出果個男特工?

我都估係
其實上集個仔係樹林執無人機,俾人拉入去係未無佐下文?
Sheba正到
Micheal 叫T-bag take a life 除左殺人意思外無其他意思咩
Handle a life take care a life
Micheal 叫T-bag take a life 除左殺人意思外無其他意思咩
Handle a life take care a life

可以理解做認番個仔掛

屌佢姐係vmus個翻譯累鳩死人
佢譯左做為左報答我比隻手你
你必須要殺一個人
兩隻手合埋就係KEY 痴媽根

唔係唔得架 你諗下一開始jacob係門口解鎖果陣都解左好撚耐
我諗係佢紋d細節野就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞