Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
好想快D交代返究竟佢係扮死之後發生左乜事
連恐怖分子都做埋
身上D紋身又係乜野意思
lincoln老左好多
有冇人記得http://Mr.Kim
佢真係好撚型

仲有Susan B. Anthony
成型company友都入型入格

Mr Kim 好柒wo
比大佬打

好憎Kim
成日恰鳩Mahone

好緊張
連恐怖分子都做埋
身上D紋身又係乜野意思

竟然臨尾黎個反轉同個恐怖分子抱抱
專登搵架恐怖分子專用toyota
連恐怖分子都做埋
身上D紋身又係乜野意思

唔係一路講緊佢係IS既咩?
其實男主角係唔係幫緊 美國政府做事, 潛入ISIS做臥底??

首先, 男主角同美國政府做戲, 假扮殺左CIA副局長
跟住成功潛入ISIS, 接近ISIS既頭目

好似變撚左007咁
lincoln老左好多

又唔覺喎, 一樣係唔長進既廢柴
連恐怖分子都做埋
身上D紋身又係乜野意思

係囉, 呢幕我又唔覺好"反感"
其實男主角係唔係幫緊 美國政府做事, 潛入ISIS做臥底??

首先, 男主角同美國政府做戲, 假扮殺左CIA副局長
跟住成功潛入ISIS, 接近ISIS既頭目

好似變撚左007咁

michael係大愛撚, 忍受唔到身邊人受苦, 特別係因為自己而受苦
但有老婆有仔有呀哥, 九成九俾人威脅
連恐怖分子都做埋
身上D紋身又係乜野意思

係囉, 呢幕我又唔覺好"反感"

完全make sense呀其實 佢想拎藥搞到比獄警打 因為獄警話佢係IS既人 以家IS打到黎班獄警隨時自身難保 但佢作為IS一員竟然話要獄警幫
有無手機link睇到第一集
好刺激其實,講緊幾日內發生既事
臭雞果邊最悶
連IS都玩埋 下次要去支那同北韓監獄啦
sheba戲份頗重, 而且好靚女
Kellerman
連IS都玩埋 下次要去支那同北韓監獄啦

大結局去 外星監獄?
t-bag機械鎧
感覺Michael逃到上左癮
lincoln老左好多

又唔覺喎, 一樣係唔長進既廢柴

佢個設定不嬲都唔係食腦
佢算係有進步
由season1到而家總算識feel到有人跟蹤佢
lincoln咁疊水點解第一集會俾人追數

我已經估到, 應該就係去sarah屋企嗰陣偷左sarah錢!!!!!!!!!

Micheal張紙痴左膠布定膠紙咁明顯Lincoln 又會發現唔到 要搵條女幫手先知
之後pizza仔係美國又送到有Michael 字跡嘅摺紙比佢個字
D bugs搞到睇得好唔爽

我已經估到, 應該就係去sarah屋企嗰陣偷左sarah錢!!!!!!!!!

Micheal張紙痴左膠布定膠紙咁明顯Lincoln 又會發現唔到 要搵條女幫手先知
之後pizza仔係美國又送到有Michael 字跡嘅摺紙比佢個

之後pizza仔係美國又送到有Michael 字跡嘅摺紙比佢個字

朵花d字跡冇人話係Michael
第二集好正!!好有吸引力想追落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞