Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
各位巴打係邊睇架
各位巴打係邊睇架

人人
個個星期都好期待 好好睇
😹好好睇
[qu ote]
各位巴打係邊睇架

人人[/quote]
有無LIN
[qu ote]
各位巴打係邊睇架

人人

有無LIN[/quote]
apps

人人視頻
3集得返
其實我覺得今季好囉嗦定唔知點咁,對比S1-4 差緊D野咁
同埋其實一定想留住韓國仔係咪因為佢好有錢,
Mic想擺脫幕後大佬,然後靠韓國仔啲錢過世
愈黎愈正 下集仲同sara sucre會合

佢it狗
要幾多錢有幾多

DedSec@Prison Break
防凍劑是咩

應該係水箱水

水箱水插中中毒?

Google左水箱水係有毒

抗凍劑,是防止液體凝固或組成過大的冰晶的物質
姐係止唔到血 結唔到焦

有冇方法醫?

所以下集先叫sara 黎救佢
其實今季真係好多bug

唔合理既地方又多

槍戰拍得好差, 點可能射唔中
次次都唔執槍, 離哂譜
睇Lin同sheba傾電話果part好sweet
Lin應該都鍾意左sheba

好撚蠢, 俾人追蹤到, 明明第二季第四季應該學識電話會俾人追蹤到
防凍劑是咩

應該係水箱水

水箱水插中中毒?

Google左水箱水係有毒

抗凍劑,是防止液體凝固或組成過大的冰晶的物質
姐係止唔到血 結唔到焦

有冇方法醫?

所以下集先叫sara 黎救佢

搭飛機都十幾個鐘, 死撚左啦到時
入屋開槍射傷人, 都有得保釋, 仲誇過以前alex做agent同埋company時代...

佢it狗
要幾多錢有幾多

要錢去返第二季尾碼頭到潛落去執錢就得
韓仔好撚醒, michael都講左好需要韓仔醒目頭腦
今集michael智力大倒退, 有d似第三季alex....

又再一次放走單眼佬, 好撚on9, 見到michael出cheat抽中白石就估到又係咁....
單眼佬遲早又應該又會殺多個...

佢it狗
要幾多錢有幾多

今集michael智力大倒退, 有d似第三季alex....

又再一次放走單眼佬, 好撚on9, 見到michael出cheat抽中白石就估到又係咁....

雙眼盲晒啦

佢it狗
要幾多錢有幾多

雙眼盲晒啦

死左啦下話
冇得叫佢單眼佬lu
今集後半真係睇到o哂嘴
michael明明搶到架車可以直接開走
斷估單眼佬唔會熄匙掛
之後俾單眼佬發現,落車避子彈
但又可以突然跳出黎用支螺絲批插佢
單眼佬渣ak架喎,可以咁插佢一開始就唔洗同linc分開走啦
之後明明搵唔到車軚痕,好有可能行錯方向,最後仲要冇油落埋車
居然徙步就行到去放煙花個位置
真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞