Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
兄弟重遇好滾動

lincoln單拖衝入去Ogygia呢下同第四季lincoln拎住斧頭衝入去救michael一樣, 好撚型棍

但開到門放走晒啲人先見到 michael 爬場走確有啲 on9

唔on9就唔係lincoln啦

兄弟重遇好滾動

lincoln單拖衝入去Ogygia呢下同第四季lincoln拎住斧頭衝入去救michael一樣, 好撚型棍

但開到門放走晒啲人先見到 michael 爬場走確有啲 on9

唔on9就唔係lincoln啦

個鏡頭又冇帶到Kellerman 死相,可能又玩翻生

前幾季好鐘意Sucre,點解編劇唔比佢跟埋一齊去也門

仲有 Alex Mahone

個死法鏡頭處理係一模一樣, 所以好大機會冇死
本身第一季loop過幾次
第二季好似睇過幾集 三四無睇過
應唔應該返睇二三四
因為見到d評價好極端

我都係 之前追第一季覺得勁好睇
之後越嚟越悶 就冇睇
已經唔係好記得
sucre 唔係入左去巴拿馬坐咩?
點出番黎

今集paul kellerman 有提返佢地特赦哂

thanks
好撚好睇 拍得住第一季
唔知點解呢季好鐘意tbag, 超好戲

佢真係好正
雖然啊哥真係on99咁 但無疑最後個到真係求世主咁

btw同韓仔扮反面個招其實好神 可惜拉登睇穿左

Micheal個Fd都係
1秒反手捅返個拉登

懷疑佢個fd係勁人來
You'll lose

同佢一齊扮坐監嫁 非常人

其實個角色設定好似james whistler
逢星期幾出

美國時間星期二

聽講明珠台做緊星期一 1030pm?
應唔應該返睇二三四
因為見到d評價好極端

之後越嚟越悶 就冇睇

二都值得睇下 有補返逃果班人既角色背景
加上mahone做得好好
三四就完全係爛
應唔應該返睇二三四
因為見到d評價好極端

之後越嚟越悶 就冇睇

三四就完全係爛

三都ok, 得13集
但最新個季真係屌打晒前幾季 尤其第4集
已經唔係好記得
點出番黎

第4集有講 t bag同入便班人燒左個監獄 sucre同bellick 逃走左
已經唔係好記得
點出番黎

第4有講 t bag同入便班人燒左個監獄 sucre同bellick 逃走左
應唔應該返睇二三四
因為見到d評價好極端

之後越嚟越悶 就冇睇

三四就完全係爛

34 其實唔差ge 係有bug位
雖然啊哥真係on99咁 但無疑最後個到真係求世主咁

btw同韓仔扮反面個招其實好神 可惜拉登睇穿左

Micheal個Fd都係
1秒反手捅返個拉登

懷疑佢個fd係勁人來
You'll lose

同佢一齊扮坐監嫁 非常人

睇黎係武術勁到仆街 但好似喺也門扮驚死
Tbag 先係主角
留咁多伏線應該唔會一季搞得掂唒
隔咁多年先拍第5季我都估唔會淨係想拍1季咁少
我估新班底會係michael 2兄弟 tbag 同埋啱啱一齊逃走出黎嗰3個
Cnote sucre嗰d 會慢慢淡出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞