Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
有樣野唔明,Sarah 去搵mic 就應該知道Jacob 就係boss ..仲會番去佢身邊

Michael叫佢扮唔知呀嘛

既然Sarah 去得搵Michael ..應該會傾好多野啦包括佢既經過,邊個係boss 之類,唔係唔得既。怪怪地、有d講唔通

個仔係人到 要返去救仔
Kellerman sucre tbag 係咁而亮下相就玩完咁濟
究竟幾時講whip嘅故事,ja又咩都冇講就玩完(不過聽落又似會係打大佬時幫Michael)
究竟今季我睇咗啲乜
之前有幾幕講過michael係個幾年都有偷偷地去見個老婆同個仔架
點解會唔知Jacob 就係大佬嘅? 唔通只係望下佢地,都唔了解下老婆嫁左俾咩人
一次過追幾集真心覺得呢季真係為做而做
啲劇情離撚晒普又唔合理
之前有幾幕講過michael係個幾年都有偷偷地去見個老婆同個仔架
點解會唔知Jacob 就係大佬嘅? 唔通只係望下佢地,都唔了解下老婆嫁左俾咩人

可能當時 奸角仲未同 sara結婚
如果要講bug, 其實仲有好多

首先, ISIS首領竟然同 普通囚犯一樣, 同其他人一齊困係監獄入面
正常ISIS首領 應該監禁係 關塔那摩監獄 ......就算監禁係其他監獄, 都應該單獨囚禁, 再24小時有人監控, 有乜理由好似一個普通囚犯, 可以同其他囚犯一齊傾計

第二, 佢地比人追到去醫院, 至少有六七個ISIS追佢地, 但佢地燒死兩個ISIS就走左佬, 然後又唔殺單眼佬, 呢個真係大Bug
如果要講bug, 其實仲有好多

首先, ISIS首領竟然同 普通囚犯一樣, 同其他人一齊困係監獄入面
正常ISIS首領 應該監禁係 關塔那摩監獄 ......就算監禁係其他監獄, 都應該單獨囚禁, 再24小時有人監控, 有乜理由好似一個普通囚犯, 可以同其他囚犯一齊傾計

第二, 佢地比人追到去醫院, 至少有六七個ISIS追佢地, 但佢地燒死兩個ISIS就走左佬, 然後又唔殺單眼佬, 呢個真係大Bug

仲有呢套劇好多人都好弱智

堂堂ISIS首領, 竟然死得咁柒
男主角 明明好聰明, 但今集蠢過隻豬, 連韓國仔都醒目過佢
仲有就係係也門個油站,Michael 用電腦同個人視像通話,果個唔係Jacob?
仲有就係係也門個油站,Michael 用電腦同個人視像通話,果個唔係Jacob?

果2個 agent 咪去左搵條友囉

邊到有講?果個人應該係Michael未見過,Mic不停叫佢露個樣比佢睇

邊到有講?果個人應該係Michael未見過,Mic不停叫佢露個樣比佢睇

衣着同間房裝修好浮誇嗰個
感覺上呢個post 得一班由第一至第五季都未睇過既人喺到問問題

衣着同間房裝修好浮誇嗰個

扮貓王嗰個
好似得返2集?最後會點埋尾呢
最後兩集到底點收尾
好似冇睇過野咁
最後一定係tbag&kellerman出手救世界

Ja就似係暫時放埋一邊 如果再有新一季先出嚟咁
可能Old news:S4個Wyatt去左做英雄

唔知佢d 手指好返未呢
可能Old news:S4個Wyatt去左做英雄

唔知佢d 手指好返未呢

諗起alex
我係咪睇漏左d野
點解mike執架直升機個陣俾人捉左又無左下文
我係咪睇漏左d野
點解mike執架直升機個陣俾人捉左又無左下文

下集會交代
可能正如之前啲巴打所講 怕唔收得所以拍得咁少集數。 如果可以一季20集既話可以將成個計劃既事前鋪排交待得詳細啲,而且都同意啲bug位幾多
唉得返兩集 每個星期三又少樣野做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞