Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
tbag條線真係精而簡, 又入戲, 好震撼好感動
可惜tbag今季太少戲份...
我唔鐘意睇mic同lin..
Micheal 叫T-bag take a life 除左殺人意思外無其他意思咩
Handle a life take care a life

可以理解做認番個仔掛

一定係, mic唔可能殺人/叫人殺人

好明顯係叫whip同tbag過新生活
不過mic都估到tbag會以為mic叫自己殺人, tbag又好似真係會錯意, 個翻譯唔算錯
覺唔覺得琴晚果集有機會最尾係JACOB間屋到中槍果個係女特工而開槍果個係一直想退出果個男特工?

預告已經證明係Sara

屌你呢個真係劇透.............我特登唔睇預告............
Whip同tbag個幕其實做咩?

Michael做咩叫tbag take a life?

點解whip會去個浮台搵野?搵咩野?點解有血?

點解安排Tbag去撞whip?

tbag同whip係兩父子
michael 去也門之前已經查到

封信係話俾Tbag知同Whip 係兩父子
As a return, 叫Tbag 幫佢殺一個人, Poseidon?

唔撚係喎 封信叫佢殺一個人
又無講係邊個 淨係比個地址佢
佢去到殺錯whip咪仆街?
都無一part係講tbag點樣知whip係佢個仔

呢段安排得好好, 導演編劇都做得好好
出人意表, 好有第一集味道, 差d喊出黎
個浮標係唔係Tbag隻手

唔會掛, 成7年

浮標有冇人睇得明

可能係嗰個CIA副局長嘅血

應該唔會, mic最唔鐘意拖其他人落水
覺唔覺得琴晚果集有機會最尾係JACOB間屋到中槍果個係女特工而開槍果個係一直想退出果個男特工?

預告已經證明係Sara

屌你呢個真係劇透.............我特登唔睇預告............

留意返啊 劇透討論區啊老友
講開又講

前兩集, 兩個特工 去左一間豪宅搵貓王, 點解無左下文??
講開又講

係喎
講開又講

係喎

殺左個貓王掛
講開又講

所以呢季係好撚戇鳩
個仔執架飛機比人捉左又無下文
貓王又無下文
講開又講

所以呢季係好撚戇鳩
個仔執架飛機比人捉左又無下文
貓王又無下文

我都想知
果樽係cia副局長既血
用黎推返佢既罪用
講開又講

我估遲d會補返, 不過真係好怪
米高講左句 眼睛背後先係重要
佢紋身曾經比mahone睇穿
jacob咁聰明
用返同一招根本冇用
反而佢手背既紋身
可能先係重要
果樽係cia副局長既血
用黎推返佢既罪用

佢比人嫁禍佢殺左cia副局長
但處理屍體既人係米高not jacob
d血係佢專登留黎
拎黎證明自己清白
果樽係cia副局長既血
用黎推返佢既罪用

佢比人嫁禍佢殺左cia副局長
但處理屍體既人係米高not jacob
d血係佢專登留黎
拎黎證明自己清白

how?
第8集好睇,鬥智鬥力既感覺
第8集好睇,鬥智鬥力既感覺

捉棋咁
tbag條線真係精而簡, 又入戲, 好震撼好感動
可惜tbag今季太少戲份...
我唔鐘意睇mic同lin..

agger
原來最黎一集嫁喇?
睇完要由s1重溫下先
Micheal 叫T-bag take a life 除左殺人意思外無其他意思咩
Handle a life take care a life

可以理解做認番個仔掛

一定係, mic唔可能殺人/叫人殺人

好明顯係叫whip同tbag過新生活
不過mic都估到tbag會以為mic叫自己殺人, tbag又好似真係會錯意, 個翻譯唔算錯

無會錯意啦 錄音果到講到明 for love
講開又講

係喎

個貓王唔關事 係就係send 比貓王 但真正傾緊果個係係背後截取通訊咁 sorry for 1999
講開又講

係喎

個貓王唔關事 係就係send 比貓王 但真正傾緊果個係係背後截取通訊咁 sorry for 1999

其實個貓王好大機會只係拎黎引開JACOB注意力 等佢去查D無謂既野
屌,個preview 點解擺咁多今季懸念位,又sara 擺干件事、又整michael 手背紋身。想似懸念但又喺預告講晒,咩玩法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞