Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
韓國佬
初頭以為佢醉左衝出去自殺式,嚇死

韓國佬呢個角色好正
btw死左個

個基佬都無咩作為遲早都會死
Btw 係咪就係韓國佬話佢願意出2000萬?

好似係講緊骨灰, 佢願意俾二千萬買queen骨灰

可能暗示韓仔係有錢佬來

一早交待左韓仔好有錢
韓國佬

韓國佬呢個角色好正
btw死左個

可能暗示韓仔係有錢佬來

一早交待左韓仔好有錢

韓仔唔係genius咩?
韓國佬

韓國佬呢個角色好正
btw死左個

可能暗示韓仔係有錢佬來

一早交待左韓仔好有錢

係咩
頂 集集都好刺激
有兩個問題想問下

1) 韓仔成日聽queen 嘅we are the champion 其實背後有咩含意?點解要係queen?

2) tbag 今季算唔算變咗做忠角
有兩個問題想問下

1) 韓仔成日聽queen 嘅we are the champion 其實背後有咩含意?點解要係queen?

第一個之後實會講,暫時唔知

tbag 一路都又忠又奸,永遠為自己。今次應該都係想查邊個咁好死比隻手佢
有兩個問題想問下

tbag 一路都又忠又奸,永遠為自己。今次應該都係想查邊個咁好死比隻手佢

thx 巴打
tbag 啲戲好正,啲表情同小動作,成日覺得佢好岩做小丑
有兩個問題想問下

thx 巴打

我想睇Sucre 點解佢會冇份
有兩個問題想問下

thx 巴打

都第5 集,出得10幾秒。反而第4季last 先出場嘅C 今季好重戲份
有兩個問題想問下

thx 巴打

cnote今次返去可能班馬黎
有兩個問題想問下

thx 巴打

cnote今次返去可能班馬黎

坐船走
有兩個問題想問下

韓仔鐘意隊queen, 鐘意到連骨灰都買左返黎, 但好似冇交待點解佢最終俾人拉左去yemen

tbag知道自己係俾人放出黎, 佢本身要坐終生, 所以tbag想知發生乜事
tbag由頭到尾都好撚醒只係埋唔到堆, 今集如果埋到, 真係會好好睇
可能tbag唔會去yemen, 只會留喺美國保護sarah
韓國佬

韓國佬呢個角色好正
btw死左個

可能暗示韓仔係有錢佬來

一早交待左韓仔好有錢

係咩

韓仔係好勁嘅黑客,所以好有錢
c-note返去帶fernando一齊返黎
fernando之前講佢係船員
會唔會係搭船救人
韓國佬

韓國佬呢個角色好正
btw死左個

可能暗示韓仔係有錢佬來

一早交待左韓仔好有錢

係咩

會唔會係搭船救人

係呀韓仔應該係衰電腦偷錢俾人捉, michael試過用藥去同韓仔交換韓仔信用卡買pizza

其實黎到第五季, 點解佢地唔返去第二季個碼頭到拎返袋錢...
Sara老公應該都好高職位 大撚到警察可以同佢演戲

又話佢係叛變既CIA

照計佢應該控制唔到警察........

我都覺得sarah老公就係poseidon個cia
因為sarah老公讀博弈, 又話好多政府想用黎玩外交, 而michael第五集都有講poseidon就係睇唔過眼us政府做野所以想自己做野, 當初包括外交...
不過警局認人呢場大龍鳳又誇左d, poseidon應該冇以前company咁勁

可能暗示韓仔係有錢佬來

一早交待左韓仔好有錢

係咩

會唔會係搭船救人

係呀韓仔應該係衰電腦偷錢俾人捉, michael試過用藥去同韓仔交換韓仔信用卡買pizza

其實黎到第五季, 點解佢地唔返去第二季個碼頭到拎返袋錢...

第二季袋最後跌左落海
唔好意思,有無都係用楓林網既爸打
第五集係咪都load 唔到
可以去邊度睇
可以去邊度睇

http://www.lm-us.com
Tbag應該都係半忠半奸,記得pv嗰陣好似有提過下佢有人想救,咁睇嚟佢都係有私心
可以去邊度睇

Thx bro
可以去邊度睇

Thx bro

都係唔得
可以去邊度睇

Thx bro

都係唔得

vmus
可以去邊度睇

Thx bro

都係唔得

vmus

Vmus更新得好慢
Sara老公應該都好高職位 大撚到警察可以同佢演戲

又話佢係叛變既CIA

照計佢應該控制唔到警察........

我都覺得sarah老公就係poseidon個cia
因為sarah老公讀博弈, 又話好多政府想用黎玩外交, 而michael第五集都有講poseidon就係睇唔過眼us政府做野所以想自己做野, 當初包括外交...
不過警局認人呢場大龍鳳又誇左d, poseidon應該冇以前company咁勁

我冇記錯sarah老公係professor?
如果佢係poseidon ,佢既行蹤會唔會太明顯
不過我都覺得sarah老公一定唔簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞