Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
好正
好好睇
有返第一季感覺
好好睇
有返第一季感覺

睇英字明得一半半, 但都完全feel到成個氣氛好撚正好有第一集feel

sheba靚撚癲, 不過唔睇字幕真係唔知佢嗡乜
好好睇
有返第一季感覺

睇英字明得一半半, 但都完全feel到成個氣氛好撚正好有第一集feel

sheba靚撚癲, 不過唔睇字幕真係唔知佢嗡乜

我都覺好靚
小心劇透
似係今次專登失敗
小心劇透
似係今次專登失敗

原本四年前應該走左, 今次慘到要拍片交低身後事, 點會係專登

不過部電話當初搜倉又查唔到, 之後坐單人倉又查唔到, michael係咪收左落屎眼到

屌喇星劇透post都要細字
lincoln有錢到, 千千聲, 你老味第一集又俾人追數真係笑死

kellerman應該唔係好人, 當初刻意偷sarah指模, 嗰兩個特工唔知係咪under kellerman
lincoln有錢到, 千千聲, 你老味第一集又俾人追數真係笑死

kellerman應該唔係好人, 當初刻意偷sarah指模, 嗰兩個特工唔知係咪under kellerman

儲起d錢去救Michael唔找數
雖然好鐘意套劇,但不得不承認都多bugs

又話護照好值錢,要交出黎,轉個頭原來夠錢買咁多本
小心劇透
似係今次專登失敗

原本四年前應該走左, 今次慘到要拍片交低身後事, 點會係專登

不過部電話當初搜倉又查唔到, 之後坐單人倉又查唔到, michael係咪收左落屎眼到

驚有人未追到,咁唔理啦

但佢有d位未解釋到(如果冇睇漏),例如佢爬到上去有塊板,兩次都揭一揭,有咩用 仲有點解佢話佢d cellmate好重要 睇佢咁集想救埋個gay佬 ,應該唔似利用佢地,咁佢地有咩咁重要
Michael又由第一季都描寫到好有計劃,好多時都呃埋觀眾,所以我諗一切都係佢預計內
有冇咩網有中字睇?
驚有毒
小心劇透
似係今次專登失敗

驚有人未追到,咁唔理啦

但佢有d位未解釋到(如果冇睇漏),例如佢爬到上去有塊板,兩次都揭一揭,有咩用 仲有點解佢話佢d cellmate好重要 睇佢集想救埋個gay佬 ,應該唔似利用佢地,咁佢地有咩咁重要
Michael又由第一季都描寫到好有計劃,好多時都呃埋觀眾,所以我諗一切都係佢預計內

今集linc 係用 C-note既錢
小心劇透
似係今次專登失敗

驚有人未追到,咁唔理啦

但佢有d位未解釋到(如果冇睇漏),例如佢爬到上去有塊板,兩次都揭一揭,有咩用 仲有點解佢話佢d cellmate好重要 睇佢集想救埋個gay佬 ,應該唔似利用佢地,咁佢地有咩咁重要

應該係有感情

就好似第三季, michael 都救埋 藍球仔走........

又話護照好值錢,要交出黎,轉個頭原來夠錢買咁多本

假護照用黎出國應該問題不大, 但要入美國應該會出事
始終係假, 如果之後要走入中東既美國領使館又係麻煩, 我諗因為咁cnote先叫lincoln唔好交真護照出去
佢好似話係因為sara所以先要咁做
小心劇透
似係今次專登失敗

驚有人未追到,咁唔理啦

應該係有感情

就好似第三季, michael 都救埋 藍球仔走........

反而嗰兩兄弟, 唔知點解一開波michael搵佢地幫手之後就飛起佢地
michael依家害死左其中一個, 一定好撚內疚
tbag口音好正, 上youtube睇佢訪問發覺原來同佢劇入面既口音係唔同

model citizen

btw估唔到tbag咁想幫michael佢地, 無啦啦出左獄又有人送隻機械手俾佢, tbag其實有情有義只係埋唔到堆
走唔到,完
走唔到,完

走到仲點拍, 有邊次係第一次睇就走到, 除左俾人捉
佢好似話係因為sara所以先要咁做

正臭西

不過仲係咁靚
小心劇透
似係今次專登失敗

驚有人未追到,咁唔理啦

應該係有感情

係有病, 唔抵得人地受苦, 特別係其他人因佢自己而受苦

今集linc 係用 C-note既錢

原來係咁, 冇留意
都合理既cnote喺美國ny食中東人條水, 中東人大把錢實fat fat啦
fat到老婆同囡囡都冇提過, 肯定已經升官發達死老婆
嗰一男一女特工, 應該係company d人, 係得佢地先可以大搖大擺又唔會俾人捉
政府fbi例如alex當初都冇咁利害
今次佢都冇計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞