Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
今日有第五集?

我都想個正常幾時有
今日有第五集?

我都想個正常幾時有

好心急 好想快啲有得睇
應該有啦
sara點解咁唔鐘意paul?

今集節奏快,應該想試反應,反應好就再拍之前發生咩事!

好想知t-bag咩定位!!

因為Paul 鞭打到佢半死再用水刑想浸死佢?

係咪season1嗰陣?我完全無引象!

係咪season1嗰陣?我完全無引象!

http://youtu.be/kem6iCqzWI4

Season 2
好有season 1 ,2 味道
趕唔到飛機, 跑過架行緊既火車
有冇線上link睇
今個星期停播?
今個星期停播?

really?
睇完第5集 愈黎愈緊張
一星期一集好難捱
又上唔到飛機,應該又要逃亡邊境
RIP Sid
用vmus睇啦
btw 個韓國仔醒撚到 同埋佢好撚好笑
下集預告 炸死micheal
vmus睇唔到ge
可能今季集數太少
硬係覺得故事講得好急好趕
無左以前講好多細節鋪排嘅畫面同埋好心急想知Michael 成唔成功嘅緊張

咁咪去得快,緊張,唔駛拖

但係如果鋪返慢少少 講得再detail啲會仲正
燒死2個就走得甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞