Prison Break 第五季劇透討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
見咁耐都無人開等我開
等多三日又有第二集睇
有冇link ?
留名
Sarah 嫁左比咩人😨
好想返d到下集
留名
有冇link ?

巴打如果睇開英文字幕 or even冇
可以直接去Fox個官網到睇

撚樣
仲追緊season2
Michael 翻生?
Michael 翻生?

話根本冇死
屌,好撚on9,完左佢啦,仲出黎托咩

點解要7年之後先出
係就一早一直拍落去嘛
Michael 翻生?

話根本冇死
屌,好撚on9,完左佢啦,仲出黎托咩

睇佢點兜囉
第一集都算係咁
留名

撚樣

正臭西
遲D 佢仲會改名, 跟住嫁比小鎮警長, 博無人記得
最後仲要送比警長

lm

撚樣

正臭西
遲D 佢仲會改名, 跟住嫁比小鎮警長, 博無人記得
最後仲要送比警長

walking dead 都係逃, 不用分這麼細
新一輯?
其實第四季嘅時候Michael死嗰時係冇見過條屍
所以第五季話佢冇死到 都係有得兜嘅
再加埋佢本身咁撚醒 fake death對佢有幾難
睇咗第一集以後 除咗覺得Michael 老左之外
其他嘢依舊好PB!
諗起等價交換 拎人地個護照
其他嘢依舊好PB!

搞喪禮點可能冇屍體, 佢地一定有見過, 只係玩假死/落葬後俾人起死回生
其他嘢依舊好PB!

搞喪禮點可能冇屍體, 佢地一定有見過, 只係玩假死/落葬後俾人起死回生

否則lincoln唔會去掘
其他嘢依舊好PB!

否則lincoln唔會去掘

佢掘個下諗起gta
有冇中文字幕link?
有冇人記得Mr.Kim
佢真係好撚型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞