雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
呢D都算嘅

我意思係做緊正經野嘅人都冇心機理呢D小事
大紀元有時加太多FF落去, 比太多假希望
屌哂有份去雞丁ig閙佢嘅人嘅老母 屌你哋啦 對細佬仔 弱者就特別苛刻 我相信大部分人見到黑警都縮返入老母個閪到 有本事就去屌狗或者做勇武啦仆街 究竟要有幾廢先要透過攻擊小朋友嚟拎存在感?有冇諗過人哋小朋友會有幾傷心?點解香港人之前鍾意批鬥人嘅劣根性又出返嚟 屌你老母
你知錯就好
希望個小朋友都唔好因為依件事有咩陰影
不過琴日個Po好多人已經被帶風向
話雞丁係中共特工打手
心諗係咪智商有問題
係, 有時間做多D實際野
跳樓算啦,無撚用架啦你,鬥到一半先話放棄
就係個撚個都借同路人嘅名去做連衛兵捉鬼 先搞到咁多手跳心都淡鳩埋 屌哂呢啲仆街啦
退出連登 咪撚再上啊含家剷
Fake news喺黃營出現嘅情況都不亞於藍營
只係黃營後生仔女比較多,相對多啲人會FC/學FC&只share可靠來源嘅新聞,但我都係見到唔少黃絲亂share啲濕鳩content farm
我記得有人話中共幫個𡃁仔剪片拍片
唔怪得藍營、中共啲文宣片咁撚廢
Ig已經有中學生睇完你個post之後鬧返個中二嘅細路樓主有冇諗過兒登有幾多人係唔fc、幾多人係專登帶緊風向
笑撚左
你咁大個都話受唔住
難為人地得12歲
雞丁之亂
感激連仔已經del咗post
經過今次我會反省了
希望被我帶風向嘅手足收手了
我斷章取義了
Btw 清你好撚好笑
鬥死下一代,雞丁係藍絲
14歲細路比你一個po搞到喊哂口
屌你老母啦,你都應該受下氣屈埋一二邊喊下
屌你老母
樓主帶既風向影響幾多無知中小學生
諗下中二都識拍片
小五小六都上連登屌人老母
呢啲衝動撚唔潤下佢,佢都只會自責
雞丁呢件事本身係一個炸彈
雖然樓主拆彈方式錯咗
但係始終都會有日比對家用類似樓主嘅方式引爆

其實就最好比對家早啲搵到啲炸彈
再低調咁拆(direct當事人傾)
同時要諗下點應對對家引爆炸彈/誤爆
最容易上熱門嘅post
https://lih.kg/1883679

我唔該你睇翻你以前出過啲乜嘢post
再睇翻你琴日做過啲乜撚嘢出嚟
就係你啲咁既柒頭搞到自己人咁
如果個𡃁仔因為咁樣俾人欺凌
諗唔埋跳樓自殺
你死哂祖宗十八代都唔夠填命
講真你依家講乜都冇用
求吓你收皮永遠唔好出嚟獻世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞