雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
抗爭抗上腦嘅人好恐怖,已完全封鎖免得睇得多影響心情
咪撚拉我/全體連登仔呢個咁虛幻嘅term落水
我由佢第一個post開始就屌柒緊樓豬
反省就俾炒車啲人反,肯撚定班炒車撚而家同緊樓主互劣,話 好啦原諒大家啦 咁
但係咁做根本就唔足夠去彌補傷害,純粹係想自己好過啲
12歲都唔童?
你識唔識數數字?
美心阿婆開口話要放棄呢兩代年輕人
咁關我哋咩事⋯⋯
原來我哋一開始行出嚟抗爭 唔係因為要守護下一代?
係要唔俾下一代有開心嘅童年 要佢哋細細個就同我哋一樣行出嚟?
你出去見到有𡃁仔企到好前你都會叫佢企返後啲唔好受傷唔好被捕啦
你依家又點呀?
你睇下你黑心到

下下拎彥霖出嚟道德綁架
你係咪想個個細路好似彥霖咁15歲做浮屍呀

你個人真係好扭曲好恐怖
你細個究竟經歷咗啲咩係咪俾人欺凌過所以依家要恰另一個細路
第日一定有反社會人格
仲有機會成為serial killer
我都係 條友個人格真係超級扭曲
屌 上邊條友拎撚住個鍵盤就咁撚大聲
我都想睇下佢少係咪日日係狗鐵門口屌鳩人
搭狗鐵

唔撚係既話 無撚用咪呢d人囉
淨係識上網吠
佢有朋友發表政見 佢MUTE左 唔知黃定藍啦
其實雞丁有睇時事 佢有條片片頭Show左十月四蒙面法
個陣咪又係電視講乜你講乜。你算啦好嗎
屌你老母你快撚d冚家剷啦
咁你仲想幾多個細路死呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞