雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
放gif呢條友不嬲見人就笑,大把人block咗
丁仔
永遠支持雞丁
你都有份呀,仲扮野,無追post又狙擊人咁多版,醜唔醜呀你
唔該狙擊雞丁班人出返周樣奶力去屌7陳怡,華記同白左youtuber
twitter同狙擊tvb戰線長期缺人
但睇死你地都係批鬥細路叻,做實事就唔見人
睇到火滾,仲喺度扮無辜置身事外
本來好係中意佢樂觀善良
仲未比大人世界污染呢點
但係依家已經污染咗
你真係無追post唔係吹水架喎,我地無人話雞丁無錯呀,但有錯咪教佢囉,而唔係用一啲欺凌嘅字眼去置人於死地,你睇下上面有條友話要雞丁死全家又屌人老母,咁樣係教細路嘅正確方法咩?
將心比己大家喺佢呢個年紀咪都係on99咁,呢啲年紀睇唔透政治野好正常,又唔好拎把離晒地嘅尺去量度人地,的確每日嘅資訊真係多到未必睇得晒,但以偏概全真係好多人嘅通病,其實睇得出佢知自己突然爆紅都好有壓力,仲要又一夜間畀人㩒翻扁,心理陰影面積一定很大吧。大家都對小朋友多點包容同支持啦
發覺好似越嚟越多差唔多年紀嘅so called YouTuber好似唔抵得雞丁紅,開始無限放大件事

Btw細路唔識嘢唔係要教嘅咩?一開口埋口就屌到人地體無完膚,搞到人地心理有陰影 灌輸正確思想觀同價值俾佢仲好啦
所以呢位汽水巴由頭都尾都係一隻變色龍
自己就無限狙擊人,但自己藍變黃就覺得可以企返上道德高地
https://youtu.be/wfEmu0HQ-kM
連本來開左中小學youtuber group加左佢既'朋友'都出片鬧佢,仲係comment回人話雞丁大佢1年但佢自己都識分對錯,包容唔到雞丁,似足連衞兵咁黃係咪滿意了?
見到樓主有反省有內疚,但都麻煩認清你同其他有份既連衞兵種下既種子點樣係雞丁身邊發芽,話我左膠大愛L我都要講,對住d淺黃淺藍,就算唔係細路,係呢d時候,係咪可以用d耐性去教同哄,而唔係屌鬼呢?
要記住無論區議會小勝定係場運動可以延續,從來都唔係因為深黃果批好穩固,而係大量'中立派'加入我地啊,真係唔希望最後會害到人

有d人因被時代選中,7,8歲就覺醒,有d成80歲先覺醒,希望大家都記得未覺醒時自己係點,對人寬容少少啦,對準政權,對準無得救既一群深藍啦
係啊,剛剛睇,佢同齡果d youtuber圈子d片好多都酸酸地
妒忌一定有,不過有d人成日認錯雞丁做佢地又難怪既
道歉有撚用咩,你班連衛兵屎忽生上腦,以後咪又再俾人撚過
其實我留意到好多細過2005嘅開ig page
佢哋全部都會係info 到寫明佢係幾多歲
有個我見到係:「2008文宣絲,我係屌醒d偽黃。

其實睇到好心酸,到底我哋呢邊陣營發生緊咩事
點解風氣可以咁差
枉雞丁仲成日叫人Sub佢地嘅channel
樓主至少仲爭十版喎?
雖然樓主道咗歉,
但我都要屌一屌樓主!
屌你屌你!

等你感受下畀人鬧有幾過癮 :(
Fuck you!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞