雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
郁吓就內鬥
今次仲批鬥個12歲嘅
藍絲同777真係瞓喺度都贏
你同條8婆火雞姐欺凌弱小有咩分別?
又block一件
樓主我琴日見到你開嗰個post真係好嬲
你無證無據就屌人係藍
題目用字eye catching 一嚟就話人係深藍
未入去我以為你會講雞丁曾經公開支持警察
點知乜都唔係 仲要帶風向 好垃圾
自問你中一二做緊啲乜?上高登未?有無日日睇新聞?知唔知立法會點運作?有無留意政黨?
如果佢擺明藍/狗仔/撐警 我非常支持你嘅做法
但係佢以上都唔係 你仲追擊一個十幾歲細路做乜?
佢突然爆紅 又突然放上嚟被人批 騷擾屋企朋友
好話唔好聽 唔係個個細路頂得到 陣間頂唔住自殺咁點?
你咁搞法 原本偏黃嘅小朋友都變藍啦
原來連登仔咁恐怖 原來黃絲咁恐怖
小朋友應該要教化 唔係俾你批鬥
延續下一代人都係黃 我唔想見到我五十幾個陣
下一代人因為細個被連登仔批鬥變成藍
連衛兵你地真係好垃圾 敵人唔批批自己人
支那人鍾意批鬥嘅基因仍然植根係你地心入面
根本你地同幾十年前嘅支那人一鳩樣
琴晚覺都冇訓係個post屌鳩你班連衛兵,呢個世界唔係非黑即白,每個問題都唔係得一個解決方法,唔該凡事用下個腦先
成日都有人以為匿名上網就可以講嘢唔諗後果
有咩事發生過
另你覺得政府會輸

舉幾個例子黎聽下
咁真係唔洗喎
人身攻擊 批鬥一間店搞到佢收皮

帶完風向就理鳩佢
有咩後果要負
幫手推 見到啲人喺IG咁樣鬧佢真係覺得好心up 我自己都有幫啲好似佢差唔多年紀嘅小朋友補習 其實佢哋呢個年紀 價值觀世界觀都未建立好 係思想都仲未夠成熟先至會做埋啲咁嘅事 佢承受咁嘅根本唔係佢呢個年紀可以承受嘅野
如果有一日雞丁真係變藍
都係因為你呢種人
垃撚圾咁嘅post嗰陣都2000+正評
不過睇死呢個post又成班有份炒車嘅垃圾兒登仔
會喺度代人接受道歉㗎喇支那文化嘛
希望你真係唔好再因為一時之氣 乜都未搞清楚就屌鳩人 你唔知自己嗰陣講既一句說話會俾人帶嚟幾多傷害
其實樓主都認咗錯就由佢啦
不如去丁仔ig report啲鬧佢嘅留言同埋去鬧佢嗰啲文宣page叫佢哋del post啦
成也連登 敗也連登
你就疏爽啦
咁撚多連登仔代人接受你道歉
樓主基因又何嘗唔係支那底
批鬥自己人
支那狗最鍾意懶係息事寧人以和為貴
自己友道句歉就大撚曬人哋老奉應承咁
咁有無解答到佢藍定黃?定係咩取態?
真心覺得樓主死100次都唔夠
一句sorry叫admin刪post就當無事?
不如你以表誠意 公開自己真身出嚟
睇下你做過啲乜嘢夠黃 俾連登仔評下你係咪真係深黃
大家打個和啦
網上講野係咁嫁啦
唔洗真實身份 講乜都得
出左事之後 咪講句sorry lo
然後人地就身敗名裂
仲要三更半夜黎開post

岩岩睇到雞丁ig cm 真係恐撚怖
啱啱收工返到屋企
Report 到天光我都report 曬佢先訓
希望樓豬快啲自殺死
杜汶澤口中嘅黃納粹
呢一巴仲有幾會另雞丁一世陰影
dont make stupid people famous
傻閪樓豬自貼補償啦
係網絡世界亂咁屌人
講句對唔住就算
你承諾做多啲文宣關個細路撚事咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞