雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
今日又道歉,然後聽日又繼續批鬥
老實講
一個中二學生 得14歲仲未成年
大把野要學習要消化
一野轟落黎咁樣搞法
對佢影響幾大

問心
我哋14歲又識諗幾多
佢真係諗錯都好 仲細
係應該教佢

今次真係做得好錯

回力鏢
不要成為魔鬼 不要成為自己討厭的人
呢位中二嘅學生
笑波子都叫黃?
以佢身份咁多小學生中學生睇 佢可以好好講比D細既香港發生咩事 易入口D
一條片都冇講過反送中 係到玩玩玩
證明佢有睇晒所有cm

成個post有好多人無追post 見人鬧就鬧。

雞丁喺比人屌完已經即刻道歉同澄清無心笑佢
而雞丁已經見到樓主個道歉post+原諒樓主,並再一次為自己段片而道歉
岩呀記得如果將來生仔一出世唔係黃 就好整死佢啦
你睇下人哋幾大方啦
你道歉就一定要架喇
但其他有份屌雞丁同騷擾雞丁朋友嘅唔該都出嚟道個歉
屌人老母唔洗付出代價架咩

恰細路就叻
亂帶風向就叻
呢啲都算係網路欺凌
對一個十幾歲嘅細路(even成年人)嚟講係幾大傷害
我諗到而家仲會有啲人死雞撐飯蓋繼續搞雞丁

你肯道歉係好嘅
但下次真係用下個腦先
你依家講呢堆說話都顯得你好無家教
你以為咁樣會顯得你好高尚?好肉酸呀
份人甘黑心 講啲說話又難聽
你第時千其唔好生小朋友 做你仔女真係慘
有啲咁既父母隨時性格扭曲 心理變態
希望你仔女第時唔會比你屌到去自殺跳樓

依個又係繼續站係高地批鬥
Reported
Howie Lee?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞