雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
有咩問題呢?我又唔覺你有問題,佢之前啲言行真係深藍,你話佢細個唔識,咁你咪就係教識佢囉!即係細個鍾意車路士,我教識佢利物浦先係皇道咋嘛,唔使道歉喎
佢年紀細思想未成熟,但相對好多大人思想一樣未夠成熟,為鬧而鬧,對方有時冇犯下罪大惡極嘅行為,但已經被世界判咗死罪,成為發洩對象

有時傷害人只需要一句說話,但創傷分分鐘係一世

過來人。
難得樓主肯say sorry
樓主個po根本就係對連登嘅社會實驗
先排除可能有對家打手分化
樓主一個90%猜測嘅on9 po就引到咁多兒登仔跟風一齊批鬥一個細路仔
我哋一直引以為傲嘅批判性思考、fc呢
唔該琴日過份左嘅人自己好好反省下
不如了解吓youtube 個黃標機制先?

https://youtu.be/JCIrS3KoEMo

https://youtu.be/Tzpv0e8UDp8
我係你就潛水算啦
我知道就算雞丁睇完呢個post可能會好受d,但係damage is done and it is irreversible 希望雞丁知道我地仲有好多人撐你架!極速拍youtube、做你自己鍾意做嘅嘢
成班大人可以因爲一個Po 就DM屌個一個13歲嘅小朋友 知唔知醜
樓主肯認錯都算係咁
其他有份屌嘅 點解可以咁大個人可以一啲批判性思考都冇
你地屌之前 諗下為咩而屌先啦
[u

希望樓豬dm下佢
佢瘋狂追擊
D point 應該係琴日嗰post 到copy
曲呀
識道歉都未遲
我好respect佢form 2都咁關心政治
但係唔該唔好因為自己form 2就去欺凌另一個小朋友
不知所謂
真係好撚多好難聽嘅說話 我咁撚大個人都未必受得住何況佢只係個𡃁仔
陷家鏟真心膠畀彈藥人轉移視線

你咪撚再上時事台

咪撚再留言
Ig 成撚班弱智黃納粹喺度攻擊佢 真係好撚痴線 呢班咪撚叫自己黃啦 好撚肉酸
佢個page 都幾crazy 改曬雞丁圖
又一個浦頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞