雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
以上嘅留言都有睇
經過今次後 我唔會再亂開Post了
非常抱歉引發咗好多人去攻擊雞丁
我今朝都direct 左佢
好驚佢會因為咁有事 但未覆
點解咁多大人都有抑鬱
有唔同既情緒問題
好多時都係細個既時候發生過d事
一直忘卻唔到 變成一種長遠傷害
呢次既網絡欺凌同現實欺凌係冇分別
因為佢係邊個你係知 全世界都知
我唔知佢呢排會點 但暫時唔洗返學係好事
希望佢振作 ig仲有唔同既meme account
或者所謂既抗爭account都不停擺佢係藍既post
唔知係因為你定咩野啦 我真係覺得好撚戇鳩
仲有條友同我係comment度鬥屌
我唯有send呢個post link比佢睇
大家唔知做正確既事 就算佢係藍
佢中立又好 或者咩都好
Making noise係不論正負
都會產生絕對效果 呢次都係
又shift左幾多focus 去左佢度?
今日發生好多事 今日係大日子
但充斥住熱門既 具議題性既
居然係一個細路? are you fucking kidding me?
要定期IQ TEST
Push
平時d人又話細佬仔應該過正常生活,然後人地只係做12歲正常開心既野都要比人拎出黎屌
咁多post唔推係到鬧個細路仔諗下自己十二歲嗰時做緊乜諗緊乜狙擊個細蚊仔就咁落力仲話人係咩藍絲kol背後有人操控,真係cls,自己睇下佢一兩年前已經拍緊片 幾多人睇完你篇野唔fc就去鬧個細路
成班小學雞 追擊一個細路就咁撚落力
樓主係抵屌架喇,
但唔代表其他有係佢PO跟屌既無問題, 可以逃離罪責
要再重新FC 重要性, 多角度思考, 嚴防帶風向
有時都唔係想批評自己人
但有班人永遠好似見到人哋講乜就照單全收
成日笑鳩藍絲唔用腦分析力低
但有部分黃亦唔見好好多
太易受人影響
同埋當文宣ac都把關得唔夠嘅時候
啲人見多幾個大文宣ac share
就極易受影響
即係好似平時比啲kol影響
或者類似睇廣告嘅明星效應之類
樓豬你要做嘅野
1 bam圖去原post

2 有心就dm tag 雞丁 屌鳩佢嘅文宣page (#雞丁 有好多

3 dm雞丁 d fd 因為佢可能唔睇dm 住

4 退出連登喇

行動最實際
Can agree more
無啦啦唔知邊條友話佢可愛放佢上黎

其實我又唔多覺

跟住無啦啦又有人手痕批鬥佢

結論成單野都係on99咁發生

真係關心香港嘅人應該冇咩心機理佢
仲一堆係又推唔係又推班死on9

無醬油又推
Old news is又推
大紀元又推

最撚經典之前廣告業界罷工
人哋一早罷完散埋水

有條傻仔出post叫人支援佢哋
然後佢啲傻仔同類推足幾十頁上埋熱門
笑到仆街

另一班就係連拉都唔撚識
就咁打隻字「拉」就當拉咗
有一部分係假膠 但絕大部分係真心膠

班人智商真係堪慮
搞鳩個細路你就叻
屌你老母退出連登啦仆街p牌仔
又推唔到po 又淨係識批鬥 死撚左佢算啦撚樣
肯定有童年陰影,大過左都會人格扭曲,去盡啲,鬥死佢算,支持你
屌你老母啦我隊撚完你再道歉啦,有咁撚多自己人被拉被殺,唔見你去諗辦法劏狗,搞無謂嘢最叻
留返黎警世
我覺得推緊呢個PO既人
除左係屌樓主之外
亦都要重新令連登所有人再記得 要小心風向撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞