雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
樓豬direct 埋佢d fd喇
雞丁可能太多dm 屌鳩佢睇唔到msg
連登仔迫死同路人最開心

使唔使咁
佢又唔係捉么捉到有手足被捕嗰個程度
cls 幅圖
樓主乖,知錯能改
希望以後真係擺多啲心機時間攞抗爭
一起加油啦
你噚日個post好似癲撚咗咁
仲要佢ig成班on9仔喺度批鬥一個細路 醜唔醜
又一個衝出黎 下次睇定啲喇,唔割
認錯po係連登真係好小見
琴日睇完片後上哂腦
非常抱歉
唔關你事既你無錯。

錯嘅係你老母,
所以我屌你老母
P牌依個制度嘅存在 真係有佢必要性
樓主 你都年輕過
今次衰咗 就好好諗下之後先開post
上網匿名屌人係好爽
但一樣都會對人受傷害
感謝
屌你老味連衛兵
搞鳩個有才細路
你連督尿都唔撚係黃啦
樓主真男人
識認錯
我地畀D正能量佢好冇
其實傷害已造成
你而家點道歉 雞丁心入面都會有個傷口
唔再係以前開開心心 毫無顧忌拍片嘅佢
你既道歉更加似只係為左令自己好過啲
呢度冇人有資格話原諒你
因為你傷害咗嘅只得雞丁一個
希望樓主唔好忘記呢份愧疚 以後謹言慎行
樓主下次諗清楚再講呀
樓主真心on9

但肯道歉
啱....
我唔會忘記今次件事了
社會縮影啫
重有好多人屌緊,唔關樓主事,睇完樓主道歉都冇半點悔意。

雞丁希望你會睇到,冇料嘅人係冇haters,你而家要承受呢啲非議係因為你個頭開得好,雖然客觀來講《生活》呢首作品係far from「好」,但讚你嘅人唔係因為成品品質本身,而係見到你好盡情將識做嘅effect(視、聽都係)塞入作品度嘗試,呢啲係全心全意投入嘅表現。冇人一開始就做得好,就算之後再學新嘢做得再好,都會有無數嘅質疑,亦都會有人想教你做但其實佢未必幫到你,你要做嘅係保持住而家對出content嘅直覺,去判斷每一個大小決定係咪適合自己。

不過對你好有信心,因為樂觀啲就會生活好完美,生活得完美,係你教我嘅
推吓隔離post

如果連登繼續咁落去真係玩完。
https://lih.kg/1916097
講真你到底幾撚多歲
如果你已經係成年人但係思想仲係咁幼稚
不如你都係收收皮做下cdrom算
如果你係細蚊仔咁倒不如讀多啲書裝備下個腦先
就算冇樓主都會有其他haters,因為雞丁叻仔,叻人就會有haters。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞