雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
下次真係要成熟啲,你咁大個人都仲咁容易俾情緒沖昏頭腦😵 推post俾雞丁見到,希望佢心理陰影唔太大,以佢樂天嘅性格會get over到😭
都唔易,代入佢角度稔我應該會sad到想跳樓
有眼耳口鼻嘅都可以話自己係做文宣
睇咗依個ig真係好戇鳩
美其名話做文宣 實質成個ac都唔知係到做乜鳩
發覺運動後期多咗好多所謂嘅「文宣」ac
而依啲ac通常有啲共通點
低質又小更新 唔接納其他人意見 多數係啲初中開
似係想撈起咗之後轉做個人ig玩
搞完個細路出黎道歉當無數
agentcc都冇咁便宜啦
推,等多啲人睇到
特別係亂post嘅文宣
今次真係可以用「他只是個孩子啊」

況且佢仲有機會加入我哋,對佢寬容啲啦
反樓主
雞丁講錯野就要屌
"同路人"做錯野就唔屌得?
何況佢係咪真手足都成問題
屌完人 咁樣出post可以無事?!
你良心責備係你既事,你推行動post係你應有之義.
但完全唔會補償到佢既心靈創傷!

而家既情況好似睇緊魏駿傑出軌,同第三者結完婚,
再離婚後,
就講乜都還哂啦咁,bull shit!

係道歉就認真d , 係男人就
約佢出黎 堂堂正正講聲對唔住啦!呢d基本啦
8964果陣我得幾歲
我果陣都識屌中共殺人啦
你當12歲中二生係低b仔?
一句對唔住、我會反省,有咩用?因為你個豬腦可能搞到人地嘅價值觀、世界觀唔同曬,甚至影響左人地成世,咁同殺完人講對唔住有咩分別?
將自己嘅道德標準 擺係其他人身上有用咩?
呢個係良心
正常十二歲人會話中槍手足個姿勢好似李小龍?
我屌你老母啦
一件雞丁就搞到黃營七國咁亂
支港人真係民智低就民智低
笑撚死
你錯係錯在再次將膠野推上熱門,唔好再講佢啦好心
好多腦衝血ON9

呢個page講極唔化究竟佢知唔知自己做緊乜鳩

成班人唔係屌柒樓主
而係俾佢道句歉就當無數
仲要成千鳩幾個正評

咁我而家係咪屌撚完樓主老母 講句唔好意思
殺撚完樓主全家 講句我萬分抱歉
就可以當無數

同理 係咪而家黑警出嚟道個歉 話想真誠悔改
你地就會原諒佢地嘅所作所為
唔會呀嘛

因為有啲錯 係無得翻轉頭 無得原諒
你可以話道歉自己良心好過啲 但唔好諗住咁就無事囉
屌你搞鳩人地嗰細路仔就話一時火遮眼 沖昏左頭腦
人地咁就一世
殺左人 都要坐翻三幾十碌附出自由時間去悔改
你而家人格謀殺人講到唔係咩大事咁
零成本開個Post話自責左一日道個歉就諗住當無數
邊有咁撚著數嘅事㗎
黃之鋒14歲嘅時候成立咗學民思潮
其實同輩對同輩更harsh
守護下一代 原本係我地初心😭
佢地本來就唔應該承受太沈重嘅責任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞