雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
我都有留言話:淪落到批鬥細路
之後無再跟進
點知變到咁大獲
有時會愈睇心情愈差所以我而家都少睇左好多
與其叫樓豬
不如而家大家一齊
畢竟琴日都有好多人袖手旁觀都係幫兇
不過記得唔好講粗口要有禮貌
𣎴如欺凌番樓主
你見到要坐監?
樓主原post果班,樓主都放生左啦
真係721鄉黑寫照黎
一出世就要黄!
我好鍾意小朋友 見到啲好可愛嘅小朋友無啦啦俾人恰就會好撚燥
應該無人袖手旁觀
樓主刪左post考證唔到
利申無份恰細路
好多人就係一見到’trigger’佢地嘅標題就衝入去個post度,睇都未睇就係咁屌
常運動由一開始就係咁強調fc,個個都已經唔撚黎
仲有啊,好耐只之前已經有唔少ching post要我地借鑒日本嘅歷史,佢地抗爭失敗就係因為d人係咁互屌 我地講左幾撚耐話要槍口對外啊?
依家上連登幾日就會見到d批鬥post
你有無見過d藍絲會互屌自己人啊?!
有時候連登風氣真係好唔健康,係咁唔用腦互屌,呢次真係一個好機會,屌過雞丁個d,睇下呢個post,望下d人係點諗,再諗返起尋日做過嘅嘢,之後唔該同返雞丁道歉
幫到 等佢知道佢冇錯
話佢係小朋友嘅意思係
佢地嘅價值觀仲係建立緊
做嘅事有機會錯 但要同佢地講係唔啱
同埋叫佢地唔可以再犯 有良好嘅價值觀

唔係佢錯就瘋狂屌尻佢 又深藍又個樣又點
佢係一個中二學生 咁就唔可以用大人個套

之後你用黑警啲細路擺埋一齊講
個原因都唔同
一個係以其人之道還其人之身
一個係個人問題被攻擊
啱呀
Ching
推到雞丁睇到為止
乖呀,姐姐錫錫
推 仲有好多連衛兵係到屌
樓主唔該pm返佢地同埋tag左佢個d
唔該ms字頭tag左雞丁嘅del post,見到有人同你講左原post已經道歉你都唔撚理喔,希望你入黎呢個post睇清楚我地講左嘅野
細個就唔屌得呀? 就算唔係藍都幫咗對家養多隻港豬啦

如果係一隻匿埋係屋企嘅港豬都話吖 依家係全部人幫手培養緊一隻有幾萬個follower嘅港豬 就喺因為佢係細路 好得呀 要有道得呀 何君堯細過都得意㗎

係咪要到佢廿歲出頭 講一句說話就可以影響十幾萬人嘅時候 唔得意喇 屌得喇 先嚟辛辛苦苦咁圍倒返佢呀

革命呀依家 定搞小童群益會呀
你望下你回果條友個名
教都曬氣
9成9係人生玩撚完既失敗者
咪係
成日話
明明政治係大人既事 唔應該俾後生承受

班連衛兵完全有做廢老潛質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞