雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
見到年紀細既手足去抗爭,你會擔心你會心痛,
但另一方面你又會調返轉頭走去攻擊一個13 14歲既𡃁仔。做野前三思啦好嗎
佢琴日十點鐘出片
應該9點幾就On掛

同埋佢入面有叫其他youtuber宣傳佢地既頻道

明顯有心機幫埋其他人
你去到邊個位

你入呢到 撳下面個行emoji 係左面就會有野彈出黎
然後撳討論 個個位就得

如果你想pm佢 去呢到撳message就得
我頭先話左 而家唔係好興「黑白是良知咩」
藍絲姐係等同不分是非黑白 為殺人政權做幫兇啦
咁雞丁其實可以同樣應用「以其人之道 還治其人之身」姐

再者若然我又係初中生嘅 呢到所有人係咪都要道歉?
冇追開就要收皮?
個個都咁得閒日日上連登呀

我話你咁唔鍾意人哋有比上連登更正經嘅野做
你就收皮啦
冇點呀慣架啦 咩叫「成長」呀?
佢出得名出得樣擺得自己上黎實有相應後果
佢都應該要知道個後果係點

頂唔順咪跳樓死
咁我咪跳樓死囉

哦聽日頭條見啦大家

人哋鬧細路就唔得 你哋下下屌屌又老母聲就得
先唔講我冇屌佢老母啦 但你哋又會屌我老母又剩先啦
所有大過雞丁嘅人EQ一定高過雞丁嘅?
咁呢個世界有幾多「大人」EQ低過一般「細路」
情緒唔穩定先?

佢出得名出得樣擺得自己上黎實有相應後果
佢都應該要知道個後果係點

係咪如果我一陣去跳樓
然後留下username 你哋個個都要道歉?

咁跳囉 黎吖 好驚呀
係就快
好呀 你呢幾日見到有後生仔自殺咁個個就係我
希望你快啲有報應
下次到你中肺炎死
點解你咁夜都唔洗訓?
咁所以如果佢真係藍絲 做錯左啦
樓主係咪一開始都唔洗開呢個道歉post...?
唔追po 柒左又唔認 講幾句就話要跳樓
冇assume... 如果我一開始咬定認定
我直接唔話我冇追開啦
因為我會覺得我已經有足夠嘅Background將佢咬死
唔係得你錯嘅
Push到個post全世界都知有份四圍鬥嘅下次用下腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞