雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
pish
你樓上又有一個我都費事覆了
又一件
樓主刪post俾左次機會都唔識珍惜
大家埋黎,鬥死呢件呀喂
屌是撚但啦
尋日佢話雞丁係kol100我真心呆撚左
仲要見到幾多人upvote
樓主都係推出連登啦
樓主刪左Post開曬保護傘都唔醒水
仲要沖多次出黎
樓上果幾個,一陣太陽一升起,你地準備屎忽大爆炸都得
開定個新ac啦
講咗幾多次啊
呢個年紀仲建構緊價值觀同自主思考
做錯係要講道理咁教 唔係幾百個人去圍屌佢囉
咁屌淨係會令人覺得連登仔好撚恐怖
有童年陰影 甚至對黃產生反感
就算道歉都只係因為壓力而低頭而唔係真係明囉
根本就係本末倒置

再講
要屌都屌kol100, hkgpao個啲先啦
呢啲時候又唔見連登仔係嗰度留言屌得咁大力
主線唔打
真係咩智商既人做咩行為
先唔講理性思考 邏輯
只係識得踩小朋友 言語攻擊
一啲大氣都冇
作為一個成年人可唔可恥啲
唔係話藍咩
無跟到咩事
社會失敗者係做呢啲野架啦,你期望佢地可以對社會有咩貢獻?
樓主肯咁誠懇道歉都好,最弊係佢channel、ig底下有大量鬧佢啲留言。
其實可以見到雞丁係個識諗野嘅細路,佢咁嘅年紀少接觸政治好正常,而且佢父母可能係藍,有機會唔俾佢接觸咁多資訊。
想佢變黃咪平心靜氣咁同佢解釋而家個社會狀況同了解政治嘅必要性。無端端成堆人用粗口屌人係深藍,講嘅說話咁難聽,係人都唔開心同驚啦。
睇到佢話鬧佢好啦唔好鬧埋佢身邊嘅人就知佢唔係一個無同理心嘅人啦
好撚煩 批鬥完未
明明大把人自己都只係食黃店po 下ig當抗爭左
好心咪撚喺度批鬥人地
你地以為自己好清高咩 成日話自己黃黃黃
用呢樣野為自己貼上光環真係好撚on9 同cheap
一齊去report
咁細個比人咁批鬥法真係會有心理陰影...
有啲傷害唔係一句對唔住就彌補到...
我覺得樓主 依家最應該解決既係點收科

你係到俾大家插都無用

重點係佢依家俾人攻擊 你要保護番佢

最驚係小朋友受唔住 睇唔開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞