雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
唔完美,要改善,得到教訓學識小心就好。希望個細路無事啦
其實我已經舉報咗舊post
係咪Po bam圖會快啲?
無錯
條柒頭淨係想個良心會好過少少

不如你係出面搵下有幾多on9因為你呢個post而去搞個細路,再諗下你所謂既對唔住有咩用?
其實呢個錯唔係樓主單一個人嘅問題
根本係成個連登
或者係我哋陣營依家嘅成個氛圍、氣氛引致
鍾意捉鬼鍾意揾嘢嚟批鬥
可能因為呢大半年大家都充斥太多負面情緒
有時太容易過敏,亦都有啲衝動
有啲壓力、情緒可能真係不知不覺間影響大家嘅判斷
就算撇除有人帶風向
大家都要小心啲冷靜啲
Po bam 圖
再係咁report 個post
去站務台開post 叫連仔del

初中個時俾人恰過
雖然宜家諗返覺得算小事
如果宜家遇到同一情況完全唔會care
但係啲自信心同安全感已經低到爆
好on9 個櫻花跌落明明就成個專業追撃手咁
用一個老屎忽高高在上嘅樣不停覆嗰post
你求其去最尾嗰幾頁 頁頁都有佢名咁滯
而家仲要扮唔關佢事 將個責任推哂畀樓主

樓主責任一定係最大 但唔代表其他無份傷害個小朋友
我教書嘅真係好睇唔過眼
收皮啦屌你老母

你幾撚嬲都好唔撚識fact check?
講咗幾撚耐呢樣野?

自己咁撚大個人都做唔好就係到攻擊個𡃁仔
對個14歲嘅人有勁高道德標準但自己就屈撚咗人先

尋日語氣幾撚堅定話佢係kol100
人格謀殺完之後 原來淨係得自己啲濕鳩推測做support

場運動就係輸係你呢啲人手上 內鬥批鬥人就最撚勁
自己出錯就一句sorry 但傷害就一世留係當事人內心
最撚仆街係你呢啲人最撚中意帶風向 成個連登有淨係跟風係到批鬥人 最後就證明child登呢個名係冇撚改錯
勁多人cap樓豬post 去Facebook group 討論
Ig 文宣ac 都有勁多人forward
Wtf hk
呢種係網絡欺凌既例子

同埋你屈一個細蚊仔既說話 上個po
所有野都好陰質 顯得你真人明顯都係個有問題既人
未必跟風屌
有班人係咩野都會屌
引戰狗多
其實你幾多歲
想搞死場運動就繼續捉鬼打自己人啦。
你依啲「香港人」唔值得有民主嫁啦。
下下未審先判。
自己退出連登啦屌你老母
退出連登啦,好好地做個cdrom, 唔好再出post害人
你班連登仔。捉鬼最撚叻!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞