雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
agger feel到知錯能改👍🏻
CLS 兒登果然係兒登
陰功豬.... 對呢個細路黎講 超無妄之災
仲要一言堂咁del人留言冇腦就唔好開文宣page誤人子弟啦
反映到而家個個唔用腦,我見到好撚多人散播假消息話雞丁係藍絲,咁多時間又唔撚追擊肥閪傑
屌你老母師
推d 靚女手足去支持下佢啦
其實你個post真係好大影響
本來youtube係佢最開心最舒服既地方
比你班撚咁樣屌佢真係分分鐘唔再拍

我贊成要教佢同令佢改善
但一黎就屌佢 有啲仲屌埋佢老母 真心痴撚線
第唔知幾多屆勇武Cosplay大賽
https://lih.kg/1830616

呢個咪就係呢堆柒頭囉
撚狗就威
堆狗衝埋嚟一定即刻跑走
在愛仇敵之前,卻先恨了朋友。

有無人識呢條傻鳩?可唔可以叫佢收撚皮?
仲有佢啲story,
上面位絲打真係cap得佢啱,
呢啲咁嘅所謂文宣story係咪滿足自己平時無人follow嘅慾望?要開個文宣ac刷存在感?
你係就真係focus喺文宣啦柒閪,係咁po story屌雞丁唔黃又盛,你條垃圾當初咪又係腦殘藍屍
依家轉黃就拎光環學人玩批鬥,笑撚大人個口
踩低同齡人去突顯自己勇武
放過人哋做返啲正常嘢好冇
人人都係14歲覺醒 香港一早光復左
仲有啲文宣post仲係度鬧緊佢
唔該樓主叫其他人del post
連登唔係一個平台俾人宣揚仇恨言論 唔講以為香港光復咗 推下啲行動post好冇
小朋友係要教育 而唔係俾你擺上連登 再擺上tg ig度鬧 影響嘅唔只係小朋友仲有佢身邊嘅人
好學唔學學外國 cancel culture
正畜生嚟
對住個細路都咁狠毒
一句道歉大撚哂啊
傷害到人地童年心靈啊

樓主呢啲傷害手足嘅賤種
一係就以後收口 一係就自盡以謝天下 thx
未就係 佢識中共殺人好叻?
成日用老屎忽tone
大家幫手cm 喇
樓主潛咗
最撚憎你呢啲仆街兒登仔,做任何嘢之前唔識經下個大腦先,仲要以為自己好撚醒,行為仲衰過十幾歲𡃁仔,死得啦,連登應該仲有大撚把你呢種人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞