雞丁,非常對不起

923 回覆
2268 Like 348 Dislike
其實係咪因為佢哋都係form 2佢唔抵得丁仔無啦啦紅咁
玩「他只是孩子」呀?

細路做錯野
百厭係條街到跑黎跑去整到人都pk埋都唔好屌啦
細路唔識野唔小心虐待貓狗都唔好屌啦
大家今時今日唔係講黑白是良知咩 做藍絲同幫兇有咩分別

咁高官啲細路又係唔係唔屌得?
黑警啲細路呢?
大家都細路 呀爸呀媽唔同就威啲?就冇咁無辜係咪?

反省?你當香港人係咩?
香港人本性如此
佢地呢個年紀最鍾意玩欺凌,呢個年紀專玩d outstanding 既
雞丁一出名我已經心諗好易比杯葛欺凌
而家仲要咁大個炸彈⋯⋯
樓主好撚叻呀你
因為你個post佢就比十幾個ig 文宣巴不停追擊啦
又一個沖出黎浦頭
人類總要
都係果句,香港人係唔會聽人意見。
樓主乜料,叫得郁人?
樓主,而家d report 被拒絕左
去返雞丁個ig 逐個逐個post同人平返+對唔住宣言啦,帶番個風氣
你比人網上欺凌都唔會牽涉你既現實,但佢會,佢出左樣d人已經去晒ig 度鬧佢,返到學校學仲要比人玩比人杯葛
你唔盡快幫佢澄清番件事,佢成個中學都冇好日子過
用欺凌同批鬥嚟教佢呀?
依家佢係俾數百個陌生人不停屌老母用啲好難聽嘅說話嚟鬧佢呀 咁叫教咩?
你無啦啦俾數百個陌生人鬧你會點呀?
真心好撚慘 希望佢中學生涯唔會俾啲同學仔杯
純粹係樓主深知佢自己再唔認錯實會俾人J擊,咪跪左先。
兩件事無沖突。
樓主係擺左個12歲上檯,呢個係事實。
發生左就發生左,補救唔到架啦。
唔通721班白衫依家道歉,你又原諒?
琴日係個po未發酵嗰陣禁入去睇
以為係玩膠
點知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞